Sagol canım benim kocayı kendi kendine bıraksam açlıktan ölür herhalde pişmiş yemeği bile isitmayip soğuk yer :)) bu arada bizde once çocuklar hasta oldu sonda ben en son esimGeçmiş olsun..
Benim eşimde geçen hafta nezleydi bana ve kıza bulaştırmamamk için anneme kaldım
Gitmeden yemeğini çorbası yaptım. Aslında yalnız bırakmayı hiç istemedim ama kızım için mecburdum neyseki kendi kendine iyi baktı çabuk atlattı
sagol canım annesine de ben bakıyorum zatenGecmis olsun canim.cagir annesini baksin
sagol canım sorma 7 den 70 e aynılarHay maşallah sanaBu erkekler hep aynı ya, bebeklikleri bile aynı mızmızlar Allah kolaylık versin sana..
Valla ben gecen sene tatile gidememistim koca gobegimle.bu sene kismetse gidecegim.yoksa catlarim artik.2ser defa gidiyoruz genelde.bu yil 3 yapmayi dusunuyoruz oyle diyim
Sagol canım benim bugun daha iyi sukurCanim gecmis olsun kuzuyagecer gider insallah bi an önce.
canim onun derdi benle bugun sanki dersin bambaska bir cocukInada bindirdi galiba seninki,oyun mu yapiyor nedir :) bakicidan iciyor mu? Sana mu nazi acaba
canim var hala pamukcuk hic gecmedi dr da uyuz edio gecmedi nw kullandiysak ondan mi acaba dun karbobatla sildim azicik kazindi resmen ozel dr gitsek temizler mi mikostatin ise yaramadi ozel karisim yazdi oda yatamadi dilinin ortasindacanım agzının içine baktıınmı pamukçuk yara fılan varmı mertın agzında aft çıkmış nekadar sonra farkettımbelkide dişi geliyordur süreklide yedırmeye çalışma mola ver arada oyun oynat gezdır ikinizinde moralı bı yerıne gelsın çok gergınsın çocukda korkar böyle
canim var hala pamukcuk hic gecmedi dr da uyuz edio gecmedi nw kullandiysak ondan mi acaba dun karbobatla sildim azicik kazindi resmen ozel dr gitsek temizler mi mikostatin ise yaramadi ozel karisim yazdi oda yatamadi dilinin ortasinda
Hmm dur ben sana yazıcam canmcanim var hala pamukcuk hic gecmedi dr da uyuz edio gecmedi nw kullandiysak ondan mi acaba dun karbobatla sildim azicik kazindi resmen ozel dr gitsek temizler mi mikostatin ise yaramadi ozel karisim yazdi oda yatamadi dilinin ortasinda
Tam Ağustos'ta gıdelım Dıyo esım Bıde antalyaya allahım bebıs ne yapar o Sıcakta korkuyorum klımalı oda dışarısı sıcak Vallah korkuyorum sırf bu yuzden hasta olur kuzu dıye.allah korusunn ama ole ıhtıyacım varkı tatıleeeeGidin bence, hem yaza kadar baya büyümüş olacaklar. Deniz hava kum güneş, mis gibi valla. Nasıl bizim ruhumuz dinleniyor tatilde, bebişe de çok iyi gelir annesi, sadece çok sıcak zamanlarda gitmemek lazım.
canim kudret te yunus emre beye gidiyoruz biz. doktorun iyisi hastalıkta belli olur diyorlar ama onun haricinde iyi diyebilirim. tabi ne bekledigini bilmiyorum ama ilgili ve cok konuşuyor :) gelisim asamalarini anlatiyor. sunu yapin su olacak falan. verdiği ek gida listesine bayilmadim ama ben zaten oldum olasi bi doktoru dinlemem mumkun oldugunca arastirir sorusturur oyle karar veririm. ama ilac yanlisi degil pek onu sevdim.Dr muz hastaneden ayrılmış çok üzüldümtekrar Dr araştırmasına gireceğim. Keşke diyorum numarasını zamanında alsaydım şimdi hangi hastanede olduğunu öğrenir oraya giderdim peki ankarada ki anneler siz hadi hastane ve Dr a gidiyorsunuz bana acil yazar mısınız? Bu hafta 6 aylık kontrol ve aşımız var
ben de 7 aylik hamileydim . cok eglenceliydi denize girmek, sirt ustu yatmak:))yazi iple cekiyorum semsiyeli simidini aldik bilee:))Ben geçen sene koca göbeğimle 8 aylık hamileyken denizde epey yüzdüm desem
Güya normal doğum yapacaktım da bu hareketler bana kolaylık sağlyacaktı. Sonra kaldık mı sezaryene
Sagol canımAngiedare geçmiş olsun canım
Sagol canimm Allah yardımcın olsun yaz gelecek ve hersey düzelecek insallahAngiedare geçmiş olsun canim
gri86 guzel vakit gecirnissinz daim olsun
insallah.
bende bunaldim biraz galiba Y yesil zeytinayhkdry bakalim bir kac ay daha sıkıcam disimi havalr duzelir yemesi de biraz sekillenirse biz de gezeriz /tatile cikmistik ayvaliga cok iyi gelmişti/ destekleriniz icin sagolun daha sakin olmaya çalışıcam
gecmis olsunSagol canım
Ne güzel sadece anne sütü. Bizde 1 aydır aldığı mama anne sütünü geçti. Insallah artırırim.Hic kasma canim ya zaten 7 aylikken ise baslicaksin yani bi sure sagarsin.ben 4 ocakta basladim.hala sagiyorum.anne sutu veriyorum sadece.insallah devam eder tabi boyle.zorlanacagini sanmam
El cevap 2Sagol canim.bakicam.bir ara vardi sanki bezden dokuluyor gibiydi.o aralar emme grevindeydi heralde.su siralar gormuyorum.takip etcem.olmadi su iciririm.sudan tiksiniyor
Bu arada sana yazacaktim.bende bir projeksiyon oyuncagi var, tavana fln resim yansitiyor gecen onunla oynuyorduk.koluna vuvuduma fln yansitip dokunduruyordum.sonra mememe yansittim yaklastim, gogsumu tutup emdi fln.tok oldugu icin devam ettirmedim.sen de denesene:)
Nelerle ugrasiyorum yaa
Ben de YalovalıyımYalova da yaşıyorum tatlım☺
Cnm bizimki de birden başladı dönmeye başında bekliyodm dönsün diye şimdi altını değiştirmek nasıl eziyet olıyu anlatamam :) yani hiç acele etmemek lazımmış. Kendi yuvarlandığı için sıkılıyo hep ayakta durmak istiyo bu kez. Öylesi de yorucu. Amaaaaan her türlü yoruluyo insan işte :))Canim ne guzel hareketli bebegin var, benimki poposunu kaldirmiyor
A noktasindan b noktasina devamli kucakta gidiyor.hep otursun istiyor.onu guldurelim istiyor devamli.bacaklar kollar hep hareket halinde ama popoyu devirmeden donemiyor.
Sigara strese birebir valla
Ayy ne mutlu size. Darısı başımıza ama bizimki haftasonu 3-4 saatlik gezmekte bile eziyet oluyo çoğu zaman bakalım yaza huyu değişir belki :/Hafta sonu tatile gittik, ben eşim oğlum. Uzun zaman sonra geçirdiğim en güzel zamandıOğluş babasının kucağında bindi kangurusuna, hiç ses etmeden bakındı durdu sağa sola. İlk defa kedi gördü (= kedileri besledik, limon ağaçlarının çiçeklerini sevdik, arada çaktırmadan yapraklarını koparmış, elinde saklamış falan (= biz balık yerken balığımızdan tırtıkladı, kahvaltı yaparken kahvaltımızdan tırtıkladı.Denizi izledik, oynayan çocukları izledik, ne bulduysak ağzımıza soktuk. Güzel bi gündü.Hiç aklım oğlumda kalmadan çok güzel zaman geçirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?