2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sagol canım benim kocayı kendi kendine bıraksam açlıktan ölür herhalde pişmiş yemeği bile isitmayip soğuk yer :)) bu arada bizde once çocuklar hasta oldu sonda ben en son esim
Gecmis olsun canim.cagir annesini baksin
sagol canım annesine de ben bakıyorum zaten
Hay maşallah sana Bu erkekler hep aynı ya, bebeklikleri bile aynı mızmızlar Allah kolaylık versin sana..
sagol canım sorma 7 den 70 e aynılar

Valla ben gecen sene tatile gidememistim koca gobegimle.bu sene kismetse gidecegim.yoksa catlarim artik.2ser defa gidiyoruz genelde.bu yil 3 yapmayi dusunuyoruz oyle diyim

Ben geçen sene koca göbeğimle 8 aylık hamileyken denizde epey yüzdüm desem
Güya normal doğum yapacaktım da bu hareketler bana kolaylık sağlyacaktı. Sonra kaldık mı sezaryene

Inada bindirdi galiba seninki,oyun mu yapiyor nedir :) bakicidan iciyor mu? Sana mu nazi acaba
canim onun derdi benle bugun sanki dersin bambaska bir cocuk anlamadım gitti .baba da gene maca gidio ne guzl kafa dagitiyor keske bende cikip gidebilsem aahh ahh su havalar Düzelse keşke burasi cok ruzgarli lodos var hep

canim var hala pamukcuk hic gecmedi dr da uyuz edio gecmedi nw kullandiysak ondan mi acaba dun karbobatla sildim azicik kazindi resmen ozel dr gitsek temizler mi mikostatin ise yaramadi ozel karisim yazdi oda yatamadi dilinin ortasinda

canim var hala pamukcuk hic gecmedi dr da uyuz edio gecmedi nw kullandiysak ondan mi acaba dun karbobatla sildim azicik kazindi resmen ozel dr gitsek temizler mi mikostatin ise yaramadi ozel karisim yazdi oda yatamadi dilinin ortasinda
ayhkdry disinin biri çıktı altta yanındaki de cikiyor belli ust damakta sertlemis

Hmm dur ben sana yazıcam canm

Gidin bence, hem yaza kadar baya büyümüş olacaklar. Deniz hava kum güneş, mis gibi valla. Nasıl bizim ruhumuz dinleniyor tatilde, bebişe de çok iyi gelir annesi, sadece çok sıcak zamanlarda gitmemek lazım.
Tam Ağustos'ta gıdelım Dıyo esım Bıde antalyaya allahım bebıs ne yapar o Sıcakta korkuyorum klımalı oda dışarısı sıcak Vallah korkuyorum sırf bu yuzden hasta olur kuzu dıye.allah korusunn ama ole ıhtıyacım varkı tatıleeee

Angiedare geçmiş olsun canim
gri86 guzel vakit gecirnissinz daim olsun
insallah.
bende bunaldim biraz galiba Y yesil zeytin ayhkdry bakalim bir kac ay daha sıkıcam disimi havalr duzelir yemesi de biraz sekillenirse biz de gezeriz /tatile cikmistik ayvaliga cok iyi gelmişti/ destekleriniz icin sagolun daha sakin olmaya çalışıcam

canim kudret te yunus emre beye gidiyoruz biz. doktorun iyisi hastalıkta belli olur diyorlar ama onun haricinde iyi diyebilirim. tabi ne bekledigini bilmiyorum ama ilgili ve cok konuşuyor :) gelisim asamalarini anlatiyor. sunu yapin su olacak falan. verdiği ek gida listesine bayilmadim ama ben zaten oldum olasi bi doktoru dinlemem mumkun oldugunca arastirir sorusturur oyle karar veririm. ama ilac yanlisi degil pek onu sevdim.

Ben geçen sene koca göbeğimle 8 aylık hamileyken denizde epey yüzdüm desem
Güya normal doğum yapacaktım da bu hareketler bana kolaylık sağlyacaktı. Sonra kaldık mı sezaryene
ben de 7 aylik hamileydim . cok eglenceliydi denize girmek, sirt ustu yatmak:))yazi iple cekiyorum semsiyeli simidini aldik bilee:))

Sagol canimm Allah yardımcın olsun yaz gelecek ve hersey düzelecek insallah

6. ay aşısini olduk bugun. insallah ates yapmaz. derece elimde geziyorum:)) 12.ay asini saglik bakanligi 9a cekmis. 9. ayda olacaksiniz dedi. 8de kan alip degerlerine bakacaklarmis. ben kan ilaci kullanmiyorum, hic de tedirgin hissetmiyorum. 7 aya girer girmez kuzu etine ve kemik suyuna baslayacagim insallah onu bekliyorum. bakalim sonuclarimiz nasil çıkacak. o gun gelince burda bi kiyas yapariz artik düzenli kullanan, az kullanan hic kullanmayan sonuclar ne cikacak

El cevap 2 denedim. Benim oğlan numaraya yemedi. Projektörü alıp oynamaya başladı. Her zamanki gibi yansıyan yerdekileri ellemeye çalısti. Ama emmedi.

Cnm bizimki de birden başladı dönmeye başında bekliyodm dönsün diye şimdi altını değiştirmek nasıl eziyet olıyu anlatamam :) yani hiç acele etmemek lazımmış. Kendi yuvarlandığı için sıkılıyo hep ayakta durmak istiyo bu kez. Öylesi de yorucu. Amaaaaan her türlü yoruluyo insan işte :))

Ayy ne mutlu size. Darısı başımıza ama bizimki haftasonu 3-4 saatlik gezmekte bile eziyet oluyo çoğu zaman bakalım yaza huyu değişir belki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…