2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım kristalli nasıl oluyo nasıl Anlıyorsun? Bez sarı renk mi oluyo?? 4-5 kez kızımın bezinde beyazımsı noktalı parçalar gordum öyle birşey mi kız bebekte normal diye dusundum, gerçi idrarda bakteri çıkmadı geçen baktik. Bide ben çok merak ediyorum bu kaç cc içti olayını emdiği için ölçme şansım yok

Canım bezını açtığında bıldıyın kıremıtımsı lekeler olusuyo ürat krıstallerı az Sıvı alımından dolayı oluşuyor ve oksıjenle temasda turuncusu kıremıtımsı renk alıyor

[QUO

TE="sevdamevsimi, post: 45595790, member: 424626"]Kızlar boyun pisigine ne iyi gelir hametan suruyorm ama hiç gecmiyo sürekli kızarık yavrumun boynu bi akıl verin ne yapaym
Fucicort krem aylarca hametan surdum bir gunde gecirdi[/QUOTE]
Yaa ben de sürekli suruyorm hiç faydası yok eczacı önermiş ama, fucicort bakaym tesekkurler

[QUO

TE="sevdamevsimi, post: 45595790, member: 424626"]Kızlar boyun pisigine ne iyi gelir hametan suruyorm ama hiç gecmiyo sürekli kızarık yavrumun boynu bi akıl verin ne yapaym
Fucicort krem aylarca hametan surdum bir gunde gecirdi[/QUOTE]
Bu kremi doktorunuz mu tavsiye etti peki şimdi baktm da sivilcelerden cilt tahrisleri içinmiş kortizon var mi ki icinde

hepimizin güzel bi tatile ihtiyacı var yaa.ama en güzeli eylül ortasi falan gitmek.hele ki Antalya ya.

Valla ben gecen sene tatile gidememistim koca gobegimle.bu sene kismetse gidecegim.yoksa catlarim artik.2ser defa gidiyoruz genelde.bu yil 3 yapmayi dusunuyoruz oyle diyim
Bende gidemedim gecen yıl Dr um izin vermedi her yıl once bizimkilerle sonrada kız arkadaşlarımla giderdim tatile kızlarla artık hayal oldu da :/ oğluslarla giderim insallah küçüğünü büyüğe sattım mi gel keyfim gell :))

Iyi bari yalniz degilmisiz:)
Heralde direkt yureyecek diye kebdimi avutuyorum
Benimkini zaptedemiyorum. Her yone sırtüstü yüzüstü dönüyor. Kucaktan kendini kaydırip indiriyor. Uykuda da böyle hareketli. Gece beşiğinde değmedik yer bırakmıyor. Gecen bir seslendi gece. 15 dakika once kontrol ettim birsey yoktu. Baktim ki sıpa (beşiğin ortasi ve ayak ucuna yakındı) baş tarafına gelmiş o da yetmemiş beşiğin enine boylu boyunca yatmış. Oğlanın boyu 70cm. Beşiğin eni de 70cm. Düsün yani aracı sıfıra sıfır parketmiş bana sesleniyor zıpır.

Valla ben gecen sene tatile gidememistim koca gobegimle.bu sene kismetse gidecegim.yoksa catlarim artik.2ser defa gidiyoruz genelde.bu yil 3 yapmayi dusunuyoruz oyle diyim
Ailelerin yanına gitmeyi saymıyorum. Eşimle başbaşa bir yerlere gitmekten bahsedersek en son kaç yıl önce tatile gittim hatırlamiyorum. 7 falan olsa gerek.

Maşallah kuzuya.Senın bebıs nekadarlık canım lavınyayla benımkı 10 Eylül dogumlu.

canim onun derdi benle bugun sanki dersin bambaska bir cocuk anlamadım gitti .baba da gene maca gidio ne guzl kafa dagitiyor keske bende cikip gidebilsem aahh ahh su havalar Düzelse keşke burasi cok ruzgarli lodos var hep
Benim koca kişisi önceden cumaları arkadaşları ile çıkardı. Cocuk yokken sesimi çıkarmadîm. Simdi bir de başka bir arkadaş grubuyla cumartesi çıkmaya başladı. Çocuktan sonra ister istemez yüzüm düşüyor. O bu kadar da çıķmasa bunalıma girermiş. Bunlar hep aynı fabrikadan çıkmış sanki

canim var hala pamukcuk hic gecmedi dr da uyuz edio gecmedi nw kullandiysak ondan mi acaba dun karbobatla sildim azicik kazindi resmen ozel dr gitsek temizler mi mikostatin ise yaramadi ozel karisim yazdi oda yatamadi dilinin ortasinda
Benimkindeki pamukcuk da tam anlamıyla geçmedi gitti. Bizim bebekler bu yüzden emmeyi bırakmış olmasın. Dr.a sordum az emdiği zamanda sadece dildeki bu kadar etkilemez damak ve yanakta varsa o e emmeyi azaltır dedi. Ams benim aklımda hep soru işareti kaldı. Ben de ne yaptıysam geçiremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…