benimki her gece Beşikte dediğin şekilde yatıyor.zor sigdiriyo kendini.normalde hareketli ama okadar da dönmuyo yere koyduğumda falan.ama Beşikte uyuMamak için direnecekya kendini şekilden şekile sokuyor.Benimkini zaptedemiyorum. Her yone sırtüstü yüzüstü dönüyor. Kucaktan kendini kaydırip indiriyor. Uykuda da böyle hareketli. Gece beşiğinde değmedik yer bırakmıyor. Gecen bir seslendi gece. 15 dakika once kontrol ettim birsey yoktu. Baktim ki sıpa (beşiğin ortasi ve ayak ucuna yakındı) baş tarafına gelmiş o da yetmemiş beşiğin enine boylu boyunca yatmış. Oğlanın boyu 70cm. Beşiğin eni de 70cm. Düsün yani aracı sıfıra sıfır parketmiş bana sesleniyor zıpır.
10 eylül benimki de. Dönmeler de bir anda başlıyor endişe etmeyin.Maşallah kuzuya.Senın bebıs nekadarlık canım lavınyayla benımkı 10 Eylül dogumlu.
canım bizde de var emmemë sorunu.ben sadece şu şekil emzirebiliyorum.kendi yatağıma yatiriyorum onu.ben de tabiri caizse üzerine abaniyorum göğsümu öyle veriyorum.o arada bide kolyemle oynuyo sıpa.ne kdar emerse işte hiç yoktan iyidir.sende bi dene denemediysenBenimkindeki pamukcuk da tam anlamıyla geçmedi gitti. Bizim bebekler bu yüzden emmeyi bırakmış olmasın. Dr.a sordum az emdiği zamanda sadece dildeki bu kadar etkilemez damak ve yanakta varsa o e emmeyi azaltır dedi. Ams benim aklımda hep soru işareti kaldı. Ben de ne yaptıysam geçiremedim.
ben de 30.muhtemelen ayni lisede okumusuzdur.gerçi hazirlik da okudum ben.ama senin pek tanıdık çıkmaya hevesin yok gibi
Canım bezını açtığında bıldıyın kıremıtımsı lekeler olusuyo ürat krıstallerı az Sıvı alımından dolayı oluşuyor ve oksıjenle temasda turuncusu kıremıtımsı renk alıyor
Herşey denedim. Once emme süreleri azaldı. Sonra uyanıkkken emmez oldu. Uykuda emzirdim. Sonra uykuda da almaz oldu. Simdi hic almiyor gibi 2 günde bir bir kaç dakika aĺır gibi yapıyor hepsi bu maalesef . Biberon kazandı yani.canım bizde de var emmemë sorunu.ben sadece şu şekil emzirebiliyorum.kendi yatağıma yatiriyorum onu.ben de tabiri caizse üzerine abaniyorum göğsümu öyle veriyorum.o arada bide kolyemle oynuyo sıpa.ne kdar emerse işte hiç yoktan iyidir.sende bi dene denemediysen
Ben geçen sene koca göbeğimle 8 aylık hamileyken denizde epey yüzdüm desem
Güya normal doğum yapacaktım da bu hareketler bana kolaylık sağlyacaktı. Sonra kaldık mı sezaryene
Ben geçen sene koca göbeğimle 8 aylık hamileyken denizde epey yüzdüm desem
Güya normal doğum yapacaktım da bu hareketler bana kolaylık sağlyacaktı. Sonra kaldık mı sezaryene
El cevap 2denedim. Benim oğlan numaraya yemedi. Projektörü alıp oynamaya başladı. Her zamanki gibi yansıyan yerdekileri ellemeye çalısti. Ama emmedi.
Canım kristalli nasıl oluyo nasıl Anlıyorsun? Bez sarı renk mi oluyo?? 4-5 kez kızımın bezinde beyazımsı noktalı parçalar gordum öyle birşey mi kız bebekte normal diye dusundum, gerçi idrarda bakteri çıkmadı geçen baktik. Bide ben çok merak ediyorum bu kaç cc içti olayını emdiği için ölçme şansım yok
Canım bezını açtığında bıldıyın kıremıtımsı lekeler olusuyo ürat krıstallerı az Sıvı alımından dolayı oluşuyor ve oksıjenle temasda turuncusu kıremıtımsı renk alıyor
Artık umudum kalmadı. Gözyaşlaŕım sel oldu ama ne gelir elden. Emmiyor işte.Tuuh yaa.ben de su an uykuda yakaladim emziriyorum :) cokur cokur emseydi nolurdu ya bu bebeler.
Hmm mustela biraz pahalı oluyordu sanırım ne kadar fiyati
Amınnnnnnnnnnnnnn ınsalllahhh sızındeAnneler işe başlayınca buraları ve sizi çok özleyeceģim . Iyi ki varsınız. Kimseye anlatamadıklarimı soramadıklarımi sizinle paylaştım. Allah hepinizin bebegine ve size ve eşlerinize sağlık versin,huzur versin,mutluluk versin.
Bosver canim merak etme ne guzel emiyor.kac dk emiyor ve kac kere?
Benimkini zaptedemiyorum. Her yone sırtüstü yüzüstü dönüyor. Kucaktan kendini kaydırip indiriyor. Uykuda da böyle hareketli. Gece beşiğinde değmedik yer bırakmıyor. Gecen bir seslendi gece. 15 dakika once kontrol ettim birsey yoktu. Baktim ki sıpa (beşiğin ortasi ve ayak ucuna yakındı) baş tarafına gelmiş o da yetmemiş beşiğin enine boylu boyunca yatmış. Oğlanın boyu 70cm. Beşiğin eni de 70cm. Düsün yani aracı sıfıra sıfır parketmiş bana sesleniyor zıpır.
Ailelerin yanına gitmeyi saymıyorum. Eşimle başbaşa bir yerlere gitmekten bahsedersek en son kaç yıl önce tatile gittim hatırlamiyorum. 7 falan olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?