2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

benimki her gece Beşikte dediğin şekilde yatıyor.zor sigdiriyo kendini.normalde hareketli ama okadar da dönmuyo yere koyduğumda falan.ama Beşikte uyuMamak için direnecekya kendini şekilden şekile sokuyor.

canım bizde de var emmemë sorunu.ben sadece şu şekil emzirebiliyorum.kendi yatağıma yatiriyorum onu.ben de tabiri caizse üzerine abaniyorum göğsümu öyle veriyorum.o arada bide kolyemle oynuyo sıpa.ne kdar emerse işte hiç yoktan iyidir.sende bi dene denemediysen

Antibiyitikli bi krem kortizon da iceriyor ama mecbur kaldım trosyd bepqnten hametan fayda etmedi kipkirmiziudi boynu iki kere surdum gecti bi daha da tekrarlamadi

Herşey denedim. Once emme süreleri azaldı. Sonra uyanıkkken emmez oldu. Uykuda emzirdim. Sonra uykuda da almaz oldu. Simdi hic almiyor gibi 2 günde bir bir kaç dakika aĺır gibi yapıyor hepsi bu maalesef . Biberon kazandı yani.

Ben geçen sene koca göbeğimle 8 aylık hamileyken denizde epey yüzdüm desem
Güya normal doğum yapacaktım da bu hareketler bana kolaylık sağlyacaktı. Sonra kaldık mı sezaryene

Vayysss, ya ben hic istemedim o halde denizde cirpinayim gunesleneyim fln.ama simdi cok pismanim.o zamanlar da cok guzeldi.hem.gobegini icine cekme derdi yok

Ben geçen sene koca göbeğimle 8 aylık hamileyken denizde epey yüzdüm desem
Güya normal doğum yapacaktım da bu hareketler bana kolaylık sağlyacaktı. Sonra kaldık mı sezaryene

Neden sez.oldu?

Bosver canim merak etme ne guzel emiyor.kac dk emiyor ve kac kere?

Ya ben yanlis anlamisim.hic kiremit rengi fln degildi.seffaf yumusak elyaf gibiyfi

Bosver canim merak etme ne guzel emiyor.kac dk emiyor ve kac kere?

5 dk emdigide oluyor 20 dk emdigide.. Uykuya geçişte emdiği zaman uzun emiyor, mama ilk ay harici vermedim en son hatırladığım 60 cc icse seviniyoduk ozaman,biberon tutsa birgün denemek isterdim nekadar içtiğini gormek icin. Ek gıda isimizede ara verdik gripten dolayı istahsiziz suara

Cok tatli yaaaa
Benimki anca yandan sirtustu pozisyona geliyor :)) yerim ben onu tembell yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…