2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Artık umudum kalmadı. Gözyaşlaŕım sel oldu ama ne gelir elden. Emmiyor işte.
canim bol bol dua ettim sen ve bebisin icin. insallah emer. ama emmezse de aklinda olsun ben hic emmemisim bildigin hic! bak gayet guzel hayat devam ediyor:) bagisikligim zayif o kadar ama bak senin bebegin anne sutu almis en azindan kac aydir. biliyorum cok zor insanin bunu kabullenmesi. ama her sey olacagina variyor.bebekler saglikli olsun da her seyin caresi var Allahin izniyle

Artık umudum kalmadı. Gözyaşlaŕım sel oldu ama ne gelir elden. Emmiyor işte.

Napalim canim yaa, sen cok uzuyorsun kendini ama bu kadar yipratma. Sagip veriyorsun zaten, sagmak da kimse olmayinca zor biliyorum, ona da izin vermiyorlar bu bebisler. Su 6 ayda yasadigim duygu yogunlugunu hic yasamamistim yaa., mutluluk, uzuntu, endise vs.. Hepsi bir arada

Gecmis olsun.. Aslinda cc hesaplari dogru degil, bebek emdiginde kendi istedigi kadar emiyor, ayarliyor, ne eksik ne fazla. Bu sekilde ne guzel ilerliyorsunuz maasallah, bir kere bile biberin vermem senin yerinde olsam

Cok tatli yaaaa
Benimki anca yandan sirtustu pozisyona geliyor :)) yerim ben onu tembell yaa
Aslında ben tembelim bana çekseydi iyi olurdu. Beni cuma günü eve bırak pazartesiye kadar evde pijamayla pinekler hiç şikayet etmem hic de hareket etmem. . Sıpa babasına çekmiş.

Kızlar bebıslere kahvaltılık hazırlayan varmı neler yedırıyorsunuz ben daha vermıyorum ama başlamak ıstıyorum

Tek bilmiyorum set olarak almistim canta hediyeli 150 tl.sampuan ve pisik kremi yeni bitti yani 6 ay sonunda.vucut kremi ve bebe yagi kullanmadim kaldi oyle.cantayi da her yere tasiyorum.parasini haketti.
Nivea pişik kremi oldukça iyi. İçinde çinko olduğu için hiç pişik yapmıyor. Tavsiye ederim.

Doğru Allah sağlık versin de tek dert bu olsun. Nasiple herşey.

Ailelerin yanına gitmeyi saymıyorum. Eşimle başbaşa bir yerlere gitmekten bahsedersek en son kaç yıl önce tatile gittim hatırlamiyorum. 7 falan olsa gerek.

Siz gene gitmişsiniz. Evlendik ne balayı ne düğün hiç bir şey yok. Her zamanki gibi gene para yok. Şimdi de yok. Ben 6 yılda 1 kere Fethiye'ye gittim eşimle o da öğretmen evine. Uyduruktan 5 gün

Bir ara ayrıydık 6-7 ay boşanmaya niyetim vardı o zamanda ona inat Macaristan, Avusturya,Çek Cumhuriyeti, Almanya gezisine gitmiştim kız arkadaşlarımla...Bir iyi gelmişti sorma gitsin.

Valla g.... yemiyor da ondan. Egoistler hepsi. Bazen al bak ben gidiyorum deyip pazar günleri 2-3 saat kıyafet pazarına gidip tezgah dağıtıyorum iyi geliyor.Alsam da kıza alıyorum. Eskiden ne işin var deyip laf söylüyordu. Şimdi git kafan dağılsın diyor. Yoksa ona sarıyorum

Fucicort krem aylarca hametan surdum bir gunde gecirdi
Yaa ben de sürekli suruyorm hiç faydası yok eczacı önermiş ama, fucicort bakaym tesekkurler[/QUOTE]
İçinde büyük ihtimalle kortizon var. Nivea pişik kremini dene içinde çinko var hemen iyileştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…