- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
canim bol bol dua ettim sen ve bebisin icin. insallah emer. ama emmezse de aklinda olsun ben hic emmemisim bildigin hic! bak gayet guzel hayat devam ediyor:) bagisikligim zayif o kadar ama bak senin bebegin anne sutu almis en azindan kac aydir. biliyorum cok zor insanin bunu kabullenmesi. ama her sey olacagina variyor.bebekler saglikli olsun da her seyin caresi var Allahin izniyleArtık umudum kalmadı. Gözyaşlaŕım sel oldu ama ne gelir elden. Emmiyor işte.
Artık umudum kalmadı. Gözyaşlaŕım sel oldu ama ne gelir elden. Emmiyor işte.
5 dk emdigide oluyor 20 dk emdigide.. Uykuya geçişte emdiği zaman uzun emiyor, mama ilk ay harici vermedim en son hatırladığım 60 cc icse seviniyoduk ozaman,biberon tutsa birgün denemek isterdim nekadar içtiğini gormek icin. Ek gıda isimizede ara verdik gripten dolayı istahsiziz suara
Teşekkür ediyorum...Amınnnnnnnnnnnnnn ınsalllahhh sızınde
Aslında ben tembelim bana çekseydi iyi olurdu. Beni cuma günü eve bırak pazartesiye kadar evde pijamayla pinekler hiç şikayet etmem hic de hareket etmem. . Sıpa babasına çekmiş.Cok tatli yaaaa
Benimki anca yandan sirtustu pozisyona geliyor :)) yerim ben onu tembell yaa
Oğlumu yatırıyordum canımBugün pek iyi değilim. İstifra ve regli beraber. Yalova lisesi mezunuyum. Kuvvetle muhtemel sen de.ben de 30.muhtemelen ayni lisede okumusuzdur.gerçi hazirlik da okudum ben.ama senin pek tanıdık çıkmaya hevesin yok gibi
Nivea pişik kremi oldukça iyi. İçinde çinko olduğu için hiç pişik yapmıyor. Tavsiye ederim.Tek bilmiyorum set olarak almistim canta hediyeli 150 tl.sampuan ve pisik kremi yeni bitti yani 6 ay sonunda.vucut kremi ve bebe yagi kullanmadim kaldi oyle.cantayi da her yere tasiyorum.parasini haketti.
8 yıl oldu. Memlekete gitmeyi tatil sanıyor benim adam.Cok olmus yaakac yillik evlisiniz ki?
Bizde 10 eylülüz ama kızın totosunu kıpırdatmaya hiç niyeti yok sadece şimdilik ayaklarıyla totosunu kaldırıyor10 eylül benimki de. Dönmeler de bir anda başlıyor endişe etmeyin.
Doğru Allah sağlık versin de tek dert bu olsun. Nasiple herşey.canim bol bol dua ettim sen ve bebisin icin. insallah emer. ama emmezse de aklinda olsun ben hic emmemisim bildigin hic! bak gayet guzel hayat devam ediyor:) bagisikligim zayif o kadar ama bak senin bebegin anne sutu almis en azindan kac aydir. biliyorum cok zor insanin bunu kabullenmesi. ama her sey olacagina variyor.bebekler saglikli olsun da her seyin caresi var Allahin izniyle
Aah aah günlerdir bakiyorum okuyorum. Yok inatçı bebek. Nuh diyor peygamber demiyor.Y yesil zeytin meme grevi diyorlar ona. Onu geçirmek için internette çok güzel bilgiler anlatıyorlar. Ben bulduğumda iş işten geçmişti. Bir bak istersen
Ailelerin yanına gitmeyi saymıyorum. Eşimle başbaşa bir yerlere gitmekten bahsedersek en son kaç yıl önce tatile gittim hatırlamiyorum. 7 falan olsa gerek.
Benim koca kişisi önceden cumaları arkadaşları ile çıkardı. Cocuk yokken sesimi çıkarmadîm. Simdi bir de başka bir arkadaş grubuyla cumartesi çıkmaya başladı. Çocuktan sonra ister istemez yüzüm düşüyor. O bu kadar da çıķmasa bunalıma girermiş. Bunlar hep aynı fabrikadan çıkmış sanki
Yaa ben de sürekli suruyorm hiç faydası yok eczacı önermiş ama, fucicort bakaym tesekkurler[/QUOTE]Fucicort krem aylarca hametan surdum bir gunde gecirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?