Deveci armudu çok uzun süre saklanabiliyor pazarlarda birtek o var zaten..Organik yani.Ben armut sezonu olmadığı ıcın veremiyorum korkumdan armut .
Benim oğlumda ayaklarını yeni keşfetti çok hoşuna gidiyor oynamak helede çorapları çıkarınca deymeyin keyfineBizde 10 eylülüz ama kızın totosunu kıpırdatmaya hiç niyeti yok sadece şimdilik ayaklarıyla totosunu kaldırıyor
Kızlar bebıslere kahvaltılık hazırlayan varmı neler yedırıyorsunuz ben daha vermıyorum ama başlamak ıstıyorum[/QUOTE)
Ben kendim peynir yapıyorum, ondan veriyorum 1 çay kaşığı, 1 çay kaşığı pekmeZ, çeyrek yumurta, Bebek ekmeği 1 dilim, ıhlamur. Tabi bunu hergün vermiyorum, gün aşırı yapıyorum ben,
Hatu canım )peynırı nasıl yapıyosun bende kendım yapmak ıstıyorum Bıde bebek ekmege hangı marka kullanıyorsun canım
Dıyetısyen arayısındayım mesela ben kılım cok fazla sısman oldum resmen yaa,hamılelıkde fazlada yemedım tam 20 25 kılo aldım 80 81 oldumNasılsa hamileyim semerime varana kadar yiyeyim sonra kiloları veririm olmuyormuş meğer :/ kesin bilgi. Yayalım
Annem söyledi keçi boynuzu tozu öksürüğe iyi geliyor diye.Vericem canım sagol demledim az once
Yalnız değilsinDıyetısyen arayısındayım mesela ben kılım cok fazla sısman oldum resmen yaa,hamılelıkde fazlada yemedım tam 20 25 kılo aldım
tatlım iki yaşına kadar bebeklere tv izletmek çok sakıncalı. İki nedeni var. 1) dünya 3 boyutlu fakat tvdekiler iki boyutlu olduğu için gördüklerini anlamlandırmya çalışırsen nöronlar arasındaki snaplar yanlış atlıyor ve bu daha sonra büyük problemlere neden oluyor. 2) çizgi filmler çok hareketli ve çok renkli; fakat normal dünyada bu kadar çok hareket yok. Bundan dolayı beyin ve gözler çok yoruluyor. Eğer tv izleteceksen çok yavaş hareketli şeyler izletsen iyi olurCanım Benımkı son zamanlar tablete taktı tablet telefon kumanda çıldırıyor bunları gorunce valla tablette pepe nıloya ızlıyo ıyı bı cızgı fılm ızleyıcısı denız bey
Aktardan mi aldın canımAnnem söyledi keçi boynuzu tozu öksürüğe iyi geliyor diye.
Bu sabah mamayı emmiyordu. İçine çay kaşığının burnuyla koydum gene keçi boynuzu tozundan hiç mız mızlanmadan içti.
Muhallebinin içine de aynı şekilde koyuyorum yiyiyor. Onu da nerden öğrendin derseniz, doktor bana reflü ile ilgili bir yazı vermişti. Anti reflü mama alamıyorsanız, mamanın içine keçi boynuzu tozu koyun aynı işi görür yazıyordu.
Normalde kendiniz de içebilirsiniz sütle de. Aynı nesquik gibi oluyor :)
Aktardan mi aldın canım
Kolonyalı pamuk işe yarıyorMerhaba arkadaşlar bugün 6 aylık aşısı olduk 3igne bir damla ateş yapmadı şükür ama bir bacağındaki iğne yeri şişmiş bugün pek fazla dokunmadim acur diye yarın hafif ovalasam iyi gelir mi yada ne yapmam gerekiyr
Bizde de benzer şeyler var.Benim oğlumda ayaklarını yeni keşfetti çok hoşuna gidiyor oynamak helede çorapları çıkarınca deymeyin keyfine
Aa Biliyorum canım Bakırköy de de var Tuğba kuruyemis :) tesekkur ederimAktarda da vardır ama ben Bursada Tuğba Kuruyemişten aldım .Bunun bir sürü şehirde bir sürü şubesi var.
Bir de gün kurusu kayısı. O da çok işe yarıyor. 2 tane kayısıyı küçük küçük kesip yarım cezve suda haslayıp kevgirden geçirip veriyorum. O da yaptırıyor.Veriyorum canım hatta sabahta çeyrek armut rendeleyip verdim
Bende 2 hafta önce falan yaptırdım damla yapmadılar 3 tane aşı olduk rota aşısı mi dediginMerhaba arkadaşlar bugün 6 aylık aşısı olduk 3igne bir damla ateş yapmadı şükür ama bir bacağındaki iğne yeri şişmiş bugün pek fazla dokunmadim acur diye yarın hafif ovalasam iyi gelir mi yada ne yapmam gerekiyr
Benim oğlumun bağırsaklari tembellesti sanırım canım kulak çöpü ile yaptırdığım için onuda denedim yine biraz işe yarıyor yine kulak çöpü ama çok zorlanmiyor ilk başta cok katı oluyor afedersin kakası o zaman çok ıkınıyor öyle müdahale ediyorum çatlak olmasın diye..alışacakmı acaba zamanla iple çekiyorum inan 2 aylıktan başladık o zaman sadece anne sütü alıyordu 6 7 gün yapmadığı olurdu normaldi katı değildi şimdi anormal 6.5 aylık oğlum ek gıda olarak fazla bişe vermiyorumBir de gün kurusu kayısı. O da çok işe yarıyor. 2 tane kayısıyı küçük küçük kesip yarım cezve suda haslayıp kevgirden geçirip veriyorum. O da yaptırıyor.
Canım bıkac ay önce bende kulak çöpü kullanıyordum bızım kendoktorumuz medıcanada Murat bey o gun cok doluydu bızde profesör çocuk Dr la görüştük Sak'ın kullanmayın Bağırsak dahılınde tahrıse ve daha Bıcok soruna neden olabılır dedı sonra kullanmafım bebek ıkınmaya alıştırdım sadece karnını masaj yap dedı Bıde zeytın yağına onay verdıBenim oğlumun bağırsaklari tembellesti sanırım canım kulak çöpü ile yaptırdığım için onuda denedim yine biraz işe yarıyor yine kulak çöpü ama çok zorlanmiyor ilk başta cok katı oluyor afedersin kakası o zaman çok ıkınıyor öyle müdahale ediyorum çatlak olmasın diye..alışacakmı acaba zamanla iple çekiyorum inan 2 aylıktan başladık o zaman sadece anne sütü alıyordu 6 7 gün yapmadığı olurdu normaldi katı değildi şimdi anormal 6.5 aylık oğlum ek gıda olarak fazla bişe vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?