Gecmis olsun.. Aslinda cc hesaplari dogru degil, bebek emdiginde kendi istedigi kadar emiyor, ayarliyor, ne eksik ne fazla. Bu sekilde ne guzel ilerliyorsunuz maasallah, bir kere bile biberin vermem senin yerinde olsam
canimm gynaydin benimde aklımda hep inanir misin bize de aynisini soykemisti ama sanki hep bundanmis gibi geliyor baska sebep göremiyorum çünküBenimkindeki pamukcuk da tam anlamıyla geçmedi gitti. Bizim bebekler bu yüzden emmeyi bırakmış olmasın. Dr.a sordum az emdiği zamanda sadece dildeki bu kadar etkilemez damak ve yanakta varsa o e emmeyi azaltır dedi. Ams benim aklımda hep soru işareti kaldı. Ben de ne yaptıysam geçiremedim.
Canım öyle bir ağlıyor ki kıyamet kopuyor içim dayanmıyor dün mesela iki gündür yapmıyordu ağlıyor kucakta bile huzursuz durmuyordu kulak çöpü ile yaptı çok çok kötü olduğunda fitil veriyorum...eminim zararlıdır baksana çocuk kendi başına yapamiyor bağırsaklari tembellesti şimdi kayısı hasliyorum püre yapıp verecem aç karnına ...bir kaç gün daha bekleyim olmazsa inş kendi başına yapar yaCanım bıkac ay önce bende kulak çöpü kullanıyordum bızım kendoktorumuz medıcanada Murat bey o gun cok doluydu bızde profesör çocuk Dr la görüştük Sak'ın kullanmayın Bağırsak dahılınde tahrıse ve daha Bıcok soruna neden olabılır dedı sonra kullanmafım bebek ıkınmaya alıştırdım sadece karnını masaj yap dedı Bıde zeytın yağına onay verdı
8 yıl oldu. Memlekete gitmeyi tatil sanıyor benim adam.Saka bi yana hastalıklar ameliyatlar sınavlar ölümler derken geçmiş yıĺlar. Anca memlekete gideriz hepsi o.
Merhaba arkadaşlar bugün 6 aylık aşısı olduk 3igne bir damla ateş yapmadı şükür ama bir bacağındaki iğne yeri şişmiş bugün pek fazla dokunmadim acur diye yarın hafif ovalasam iyi gelir mi yada ne yapmam gerekiyr
Evt cnm o isteği kadar emiyor ben zorlasamda devamı gelmiyor, suan bir biberonumuz bile yok zaten ilk doğduğunda pramatureye uygun olan biberon vardı onu almıştım bundan sonra biberon gerekli olurmu bilmiyorum
Sanırım uykuda emziriyosun bence biraz AC bırak emziritken uyandır gorsun meme emdigini ben 1.5 aydan fazla uykuda emzirdim resmen uyutup doyuruyodum almıyordu asla uyansa bile çekiyordu mememeyi , emzirirken yanında kimse olmasın 4 saat emzirme sonra ver mecbur alacak başka şansı yok, ortalığı yıkacak belki ama alicak.
Ben kek yaparken koyuyorum kakao yerine o da guzel oluyor :)Annem söyledi keçi boynuzu tozu öksürüğe iyi geliyor diye.
Bu sabah mamayı emmiyordu. İçine çay kaşığının burnuyla koydum gene keçi boynuzu tozundan hiç mız mızlanmadan içti.
Muhallebinin içine de aynı şekilde koyuyorum yiyiyor. Onu da nerden öğrendin derseniz, doktor bana reflü ile ilgili bir yazı vermişti. Anti reflü mama alamıyorsanız, mamanın içine keçi boynuzu tozu koyun aynı işi görür yazıyordu.
Normalde kendiniz de içebilirsiniz sütle de. Aynı nesquik gibi oluyor :)
Canım bugüne kadar maksımum kaç gun yapmadıCanım öyle bir ağlıyor ki kıyamet kopuyor içim dayanmıyor dün mesela iki gündür yapmıyordu ağlıyor kucakta bile huzursuz durmuyordu kulak çöpü ile yaptı çok çok kötü olduğunda fitil veriyorum...eminim zararlıdır baksana çocuk kendi başına yapamiyor bağırsaklari tembellesti şimdi kayısı hasliyorum püre yapıp verecem aç karnına ...bir kaç gün daha bekleyim olmazsa inş kendi başına yapar ya
Cnm bizimki de birden başladı dönmeye başında bekliyodm dönsün diye şimdi altını değiştirmek nasıl eziyet olıyu anlatamam :) yani hiç acele etmemek lazımmış. Kendi yuvarlandığı için sıkılıyo hep ayakta durmak istiyo bu kez. Öylesi de yorucu. Amaaaaan her türlü yoruluyo insan işte :))
Ayy ne mutlu size. Darısı başımıza ama bizimki haftasonu 3-4 saatlik gezmekte bile eziyet oluyo çoğu zaman bakalım yaza huyu değişir belki :/
Karbonatlı suyla silip mukostatin adlı ilacı 8 saatte bir 1 damlalık dolusu kullanmak dışında her beslenme sonrası sadece 1 çay kaşığı su vermek gerekiyor@Carmen_el geçmiş olsun canim
gri86 guzel vakit gecirnissinz daim olsun
insallah.
bende bunaldim biraz galiba Y yesil zeytinayhkdry bakalim bir kac ay daha sıkıcam disimi havalr duzelir yemesi de biraz sekillenirse biz de gezeriz /tatile cikmistik ayvaliga cok iyi gelmişti/ destekleriniz icin sagolun daha sakin olmaya çalışıcam
ben de 7 aylik hamileydim . cok eglenceliydi denize girmek, sirt ustu yatmak:))yazi iple cekiyorum semsiyeli simidini aldik bilee:))
Canım senın dedıyın mıktar prematureler ıcınKarbonatlı suyla silip mukostatin adlı ilacı 8 saatte bir 1 damlalık dolusu kullanmak dışında her beslenme sonrası sadece 1 çay kaşığı su vermek gerekiyor
Dr'un cevabı Can'ım
Benım bebegımdede vardı hem dıl hem yanak hemde üst damak doktorumun yonlendırmesıyle günde 4 defa 1ml mıkostatın kullandım gecırdı cok sukur,canım günde tam dört defa kullan gecırıcek.karbonatlı su kullanmamaya Çalış ağız ıcı mukozaya da zarar edebılıyor tam tersı pamukcugun artmasına sebebıyyet verebılıyor.canimm gynaydin benimde aklımda hep inanir misin bize de aynisini soykemisti ama sanki hep bundanmis gibi geliyor baska sebep göremiyorum çünkü
Tam Ağustos'ta gıdelım Dıyo esım Bıde antalyaya allahım bebıs ne yapar o Sıcakta korkuyorum klımalı oda dışarısı sıcak Vallah korkuyorum sırf bu yuzden hasta olur kuzu dıye.allah korusunn ama ole ıhtıyacım varkı tatıleeee
Çok iyi yapmışsın. Bizim gidemeyişimiz biraz da hayat şartlarından oldu. Üzüldüğüm şey hic zorlamayışı,bu bayram da bir yerlere kaçalım demeyişı. ..Siz gene gitmişsiniz. Evlendik ne balayı ne düğün hiç bir şey yok. Her zamanki gibi gene para yok. Şimdi de yok. Ben 6 yılda 1 kere Fethiye'ye gittim eşimle o da öğretmen evine. Uyduruktan 5 gün
Bir ara ayrıydık 6-7 ay boşanmaya niyetim vardı o zamanda ona inat Macaristan, Avusturya,Çek Cumhuriyeti, Almanya gezisine gitmiştim kız arkadaşlarımla...Bir iyi gelmişti sorma gitsin.
Ben demedim Can'ım dr dedi ayını filanda söyledimCanım senın dedıyın mıktar prematureler ıcın
sana da Günaydın cnm.bebisim den uzak bir iş gününe daha Günaydın.2 saat oldu mesai başlayalı anca girebildim.
Heheyy biz çocukla anca memlekete gideriz. Tatil ne ola ki bizim neyimizeBu yil tam zamani o zaman tatilin.3unuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?