2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gecmis olsun.. Aslinda cc hesaplari dogru degil, bebek emdiginde kendi istedigi kadar emiyor, ayarliyor, ne eksik ne fazla. Bu sekilde ne guzel ilerliyorsunuz maasallah, bir kere bile biberin vermem senin yerinde olsam

Evt cnm o isteği kadar emiyor ben zorlasamda devamı gelmiyor, suan bir biberonumuz bile yok zaten ilk doğduğunda pramatureye uygun olan biberon vardı onu almıştım bundan sonra biberon gerekli olurmu bilmiyorum
Sanırım uykuda emziriyosun bence biraz AC bırak emziritken uyandır gorsun meme emdigini ben 1.5 aydan fazla uykuda emzirdim resmen uyutup doyuruyodum almıyordu asla uyansa bile çekiyordu mememeyi , emzirirken yanında kimse olmasın 4 saat emzirme sonra ver mecbur alacak başka şansı yok, ortalığı yıkacak belki ama alicak.

canimm gynaydin benimde aklımda hep inanir misin bize de aynisini soykemisti ama sanki hep bundanmis gibi geliyor baska sebep göremiyorum çünkü

Canım öyle bir ağlıyor ki kıyamet kopuyor içim dayanmıyor dün mesela iki gündür yapmıyordu ağlıyor kucakta bile huzursuz durmuyordu kulak çöpü ile yaptı çok çok kötü olduğunda fitil veriyorum...eminim zararlıdır baksana çocuk kendi başına yapamiyor bağırsaklari tembellesti şimdi kayısı hasliyorum püre yapıp verecem aç karnına ...bir kaç gün daha bekleyim olmazsa inş kendi başına yapar ya

Pamuga kolonya surup 15 dk tut, masan yap.gunde 3 defa

Canim haklisin aslinda bunu yapabilirdim ama ben calisiyorum.3 gun boyunca biberon aliyor.o gunlerin aksami ve gecesi emziriyorum.diger gunler de uyutup emziriyorum.bazen uyanikken de emiyor.ama o zaman az emiyor sanki.zaten biri varsa yakinda hayatta emmiyor ya da ses duyunca birakiyor.bi de uyutunca agzini acip araniyor.alisti heralde.bi ara cok kastim cok uzuldum artik rahatim napim

Ben kek yaparken koyuyorum kakao yerine o da guzel oluyor :)

Canım bugüne kadar maksımum kaç gun yapmadı

Aynen ben de başında bekliyordum dönsün diye. Önceleri yüz üstü dönüp kolunu altından çekemiyordu, ona ağlıyordu. Kolunu böyle çekeceksin annem diye diye onu öğrendik, bu sefer de yüz üstü dönüp böyle kaldım diye ağlamaya başladı, şaşkın (= sonra bi gün bi baktım, ana pat diye geri döndü sırt üstü. Bi duygulandım ki

Şimdi odanın içinde ordan oraya fır fır gidiyor

Canım biraz da dışarı çıka çıka alışacaklar diye düşünüyorum,ne bileyim,havalar güzel olsa da hep gezsek keşke bebişlerle

Karbonatlı suyla silip mukostatin adlı ilacı 8 saatte bir 1 damlalık dolusu kullanmak dışında her beslenme sonrası sadece 1 çay kaşığı su vermek gerekiyor

Dr'un cevabı Can'ım

ben de 7 aylik hamileydim . cok eglenceliydi denize girmek, sirt ustu yatmak:))yazi iple cekiyorum semsiyeli simidini aldik bilee:))

Benim de çok hevesim var o şemsiyeli simitlerde

@tatlilavinya canım 40. haftada bebişin suyu azalmış acil sezaryen dediler, önce suni sancı denedim açılma olmayınca sezaryen oldu.

Karbonatlı suyla silip mukostatin adlı ilacı 8 saatte bir 1 damlalık dolusu kullanmak dışında her beslenme sonrası sadece 1 çay kaşığı su vermek gerekiyor

Dr'un cevabı Can'ım
Canım senın dedıyın mıktar prematureler ıcın

canimm gynaydin benimde aklımda hep inanir misin bize de aynisini soykemisti ama sanki hep bundanmis gibi geliyor baska sebep göremiyorum çünkü
Benım bebegımdede vardı hem dıl hem yanak hemde üst damak doktorumun yonlendırmesıyle günde 4 defa 1ml mıkostatın kullandım gecırdı cok sukur,canım günde tam dört defa kullan gecırıcek.karbonatlı su kullanmamaya Çalış ağız ıcı mukozaya da zarar edebılıyor tam tersı pamukcugun artmasına sebebıyyet verebılıyor.

Canım Ağustosta çok sıcak olabilir de, eylül düşünülebilir mesela, Mayıs sonu Haziran başı gibi de olabilir. Ya da Kaş daha serin oluyor, ben hamileyken hep Kaşa kaçtım sıcaktan bunalmamak için, o hamilelikteki sıcak basması olayı ne fenaydı ya.

sana da Günaydın cnm.bebisim den uzak bir iş gününe daha Günaydın.2 saat oldu mesai başlayalı anca girebildim.

Çok iyi yapmışsın. Bizim gidemeyişimiz biraz da hayat şartlarından oldu. Üzüldüğüm şey hic zorlamayışı,bu bayram da bir yerlere kaçalım demeyişı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…