tahinin uzerindeki yag cok iyi geliyor canim. lansioh da bende ise yaramisti.kendi sütünden de sur biraz en kisa zamanda gecer insallahhGöğüs uclarim çok kötü yara yarık oldu çok kötü durumdayim cirpinarak emziriyorum napsam geçmiyor dün kanadı emzirirken mama verdim sabah her tarafım batmisti akmis sütüm içim gitti valla napsam bir akıl verinnnnn
53 le hamile kaldım 36 bedendim.boyumda cok uzun degil.72 kg doguma gittim halan 66 kg mm 42 beden zor oluyor . yuruyua yapmamjz lazm ama bebisi nereye bırakicam annemdeyim ama ya miafir geliyir ya grip oluyorlar birde annemle babama bakiyorum zayiflar giderim diyordum masallah aliyorum hafta birSizler gene iyiymişsiniz , ben de baya var o kilolardanhamile kaldığımda 81 kilo idim. Hamilelik boyunca sadece 6 kilo aldım. Hastaneden geldiğimde tartıldım 80 çıktım. O dedim, 1 de benden gitmiş, şimdi 81 günlük olduk , bende 81 kiloyum. Önceki kilomdayım yani. Zaten önceden bayaaaa vardı ben de :)
Ben de silikonla emziriyorum 53 günlük olduk hiç bırakmayı da denenedim sütüm yok meme ucum yok çok kilo kaybı oldu doğduğunda ne kadar beni emse kardır diyorum belki biberon ucuna benzettiği için emiyor onun için hiç zorlamıyorumcanım bak senı anlıyorum ama bebek silikon uca alıştıgı için emme kabılıyetı gelişmiyor benım bebegımde hiç tutamıyordu ınankı aglaya aglaya tutturdum oda yenı dogdugundydı senınkı 48 gunluk olmuş silikonu bıraktırmaaya çalış
60 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim hala 67 kiloyum o kadar çok yiyorum ki süt olsun diye süt olduğu da yok53 le hamile kaldım 36 bedendim.boyumda cok uzun degil.72 kg doguma gittim halan 66 kg mm 42 beden zor oluyor . yuruyua yapmamjz lazm ama bebisi nereye bırakicam annemdeyim ama ya miafir geliyir ya grip oluyorlar birde annemle babama bakiyorum zayiflar giderim diyordum masallah aliyorum hafta bir
Ben de silikonla emziriyorum 53 günlük olduk hiç bırakmayı da denenedim sütüm yok meme ucum yok çok kilo kaybı oldu doğduğunda ne kadar beni emse kardır diyorum belki biberon ucuna benzettiği için emiyor onun için hiç zorlamıyorum
Premium tavsiye etmem canimPrimanın premium care olanını mı kullanıyosunuz
@ayka777 primanin premium care sari renkli paket kullaniyorum memnunum, uni baby islak mendil. Bezi ya da islak mendili degistirir degistirmez pisik oluyor, hangisiyle basladiysan onla devam etmek gerekiyor
Bende prima kullanıyorum her altini açtığımda zeytinyağı sürüyorum çok şükür daha pişik olmadı
hayir cnm cigerlerde bisey yoktur genizinde o hirilti normalmis korkma benim bebegimdede vartahinin uzerindeki yag cok iyi geliyor canim. lansioh da bende ise yaramisti.kendi sütünden de sur biraz en kisa zamanda gecer insallahh
kizlsr bu hırıltıyi burnunu cekerek mi geciricez bende diyorim atesi yok niye boyle hir hir cigerlerini mi usuttu???
Benim de oyleydi,denemedigim sey kalmamıstı.anneannem sogan sürmemi soyledi.ikiye böl soganı ve sür gögüslerine 2 gune kalmaz gecer. Antibiyotik etkisi yapiyor.Göğüs uclarim çok kötü yara yarık oldu çok kötü durumdayim cirpinarak emziriyorum napsam geçmiyor dün kanadı emzirirken mama verdim sabah her tarafım batmisti akmis sütüm içim gitti valla napsam bir akıl verinnnnn
tahinin uzerindeki yag cok iyi geliyor canim. lansioh da bende ise yaramisti.kendi sütünden de sur biraz en kisa zamanda gecer insallahh
kizlsr bu hırıltıyi burnunu cekerek mi geciricez bende diyorim atesi yok niye boyle hir hir cigerlerini mi usuttu???
Sünnet yaptıranlar var ben daha burun tıkanıklığana dayanamıyorum hayatta yaptıramam sünnet falan daha kaç günlük ken narkoz alacak düşünmesi bile korkunç
allahaşükür kilo sorunum yok 50 kilo ile hamile kaldım 66 kiloyla doğum yaptım eve geldiğimde 59 kiloydum bir hafta sonra da 54 kiloya düştüm daha da inemiyorum ama göbek gitmedi tabi hala yerli yerinde maşallah
Alacakta 7 yaşında alması başka 2 aylıkken çok başkaBen de ayni dusunuyorum, yaptirmadim. Eninde sonunda alcak narkozu ama
Benimki de emiyor ya kucağımda sağ omzumun üstüne gözlerini kilitliyor gülüyor şaşkın mimikler falan melekleri görürlermiş Ayy Bi tuhaf oldum korktum dünKizlar, benim oglum uykusunda korkup agliyor, bole uhu uhu gibi sesler cikariyor,dudaklarini titretiyor.cok tatli yaaaa
Sizinkiler de korkuyor mu?
Alacakta 7 yaşında alması başka 2 aylıkken çok başka
Benimki de emiyor ya kucağımda sağ omzumun üstüne gözlerini kilitliyor gülüyor şaşkın mimikler falan melekleri görürlermiş Ayy Bi tuhaf oldum korktum dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?