2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Keske doğduğunda yaptirsaydk kizlar o zaman agri daha az hissediyorlarmis smdi uyuyor az önce agladi baya kac yasinda olursa olsn emin olunki annenin kalbi bence dayanmaz ;( cok zormus ya

Bu arada local oldu kizlar komple uyutmadik zaten hicbisey anlamadi sadece bacaklarinin tutulmasina sinirlendi

canim hayirli olsun.benim bu ikinci cocukta erkek olsaydi dogdugu hafta yaptiracaktim guzel olmus.benim oglumda darlik vardi rahatsiz oluyordu haliyle durmadigi icin sunnetten sonra cok rahatladi.bizdw hic aglama olmadi.uykusunda sizlama gibi yuzunu burustururdu.insallah cabuk toparlarsiniz.
Kizlar sünnet yaptıranlar oglunuz sunnetten snra cok agladimi biz smdi geldik sunnetten uyuşuk tabi smdi fitilleri var agri kesici olarak onlari kullanicaz birde krem var bunlari kullaninca yine huysuzlanirmi acaba cok uzuldum ya (

Keske doğduğunda yaptirsaydk kizlar o zaman agri daha az hissediyorlarmis smdi uyuyor az önce agladi baya kac yasinda olursa olsn emin olunki annenin kalbi bence dayanmaz ;( cok zormus ya

Evet dogdugunda yaptirmak en guzeliymis ama kacirdik artik size de gecmis olsun, atlattiniz ne guzel

bızımkının bırde agrı kesıcı fıtılı vardı tam fıtılı kestık doktor üçe bölünecek yazmıştı fitili keserken eşimin bacagına battı bıçak kanamaya başlayınca eşimin derdıne düştük o sırada uyandı oglan aglamaya başladı o ara baya agladı ama kakasınıda yaptı belkı ondanda aglıyor olabılırdı yanı şimdi uyuyor arada uyanıp gazını çıkartıyor gerı uyuyor ınsallah böyle devam eder ömrümden ömür gitti ama ya

Evet dogdugunda yaptirmak en guzeliymis ama kacirdik artik size de gecmis olsun, atlattiniz ne guzel

ah canım valla bugunle yarını bı atlatsak o zaman rahatlıcam şimdi güzel güzel uyuyor paşam uyanmasından korkuyorum

Krem kullaniyomusun bilmiyorum ama ben garmastan kullandım çok çok iyi geldi temizlemeye gerek yok emzirdikten hemen sonra suruyosun acikana kadar göğüste etki ediyo 2 güne hiçbişey kalmaz bende ise yaradı dene istersen

Krem kullaniyomusun bilmiyorum ama ben garmastan kullandım çok çok iyi geldi temizlemeye gerek yok emzirdikten hemen sonra suruyosun acikana kadar göğüste etki ediyo 2 güne hiçbişey kalmaz bende ise yaradı dene istersen
Bugün göğüs ucu ile emzirdim daha iyiyim lansinoh sürüp göğüs ucunu takıyorum göğüs ucu ve çevresi bembeyaz yarın alım dediğin kremi canım

Benim de oyleydi,denemedigim sey kalmamıstı.anneannem sogan sürmemi soyledi.ikiye böl soganı ve sür gögüslerine 2 gune kalmaz gecer. Antibiyotik etkisi yapiyor.
Deneyim canimTeşekkürler o dediğini ilk emzirmeden önce soğan surulursede yara olmaz diye duymuştum

Kızlar benım kızın bugun 3 gun olacak kaka yapmayalı ne yapmalıyım dr a söylemeli mi beklemeli mi ?

Kızlar benım kızın bugun 3 gun olacak kaka yapmayalı ne yapmalıyım dr a söylemeli mi beklemeli mi ?

Benim kizda yapmadi 2. Gunune giriyoruz. Doktorumuza sorduk 2 gun yapmayabilir dedi eger sancisi olursa fitil vermemi soylemisti. Gecen hafta yapmayip sancilandiginda kullandik.

Benim kizda yapmadi 2. Gunune giriyoruz. Doktorumuza sorduk 2 gun yapmayabilir dedi eger sancisi olursa fitil vermemi soylemisti. Gecen hafta yapmayip sancilandiginda kullandik.
Ya o fitil acıtıyo mu? Ben küçükken annem bana ateskenince vermeye calısmıstı cok aglamıstım da fitilden uza duruyorum o yuzden :)

Bugün göğüs ucu ile emzirdim daha iyiyim lansinoh sürüp göğüs ucunu takıyorum göğüs ucu ve çevresi bembeyaz yarın alım dediğin kremi canım
Lansinoh bende kullandım ama çok faydası olmadı bana göğüs koruyucusu da bebis istemedi onu takınca emmiyodu ki zaten süt az olunca göğüs koruyucuya akan kadar sabretmiyodu bi dene garmastan i inşallah ise yarar o çok beter bir acı yaa

Ya o fitil acıtıyo mu? Ben küçükken annem bana ateskenince vermeye calısmıstı cok aglamıstım da fitilden uza duruyorum o yuzden :)

Uyuyamiyodu surekli agliyodu mecburen fitili kullandik. Bebegim ufak oldugu icin domtor yarisini kullanin dedi ama oda zor oldugu icin biraz daha bolduk kakasini yapti. Yaparken agladi cani yandi galiba. Suan yapmasi icin dua ediyorum insallah seninkide biran once yapar canim

Kızlar benim oglumun her iki böbreginde milimetrik boyutlarda kristallesme goruldu,2dr bu tum bebeklerde olur ve gecer dedi fakat 1 tanesi cok onemli bir konu ve bobrek yetmezligine kadar gider dedi. Ben hiçbirsey anlamadım bu işten.boyle bir durum yasayan var mı acaba?

canım ben zeytin yağı verdim iki üç saat sonra yaptı dene istersen

bence endişelenme.Bebeklerimiz dünyaya yeni geldi doğasına göre de davranıyorlar.İki doktor aynı şeyi söylemişse dikkate al ve zamana bırak bir sorun olursa zaten çözümü de olur.Sadece gereken takibi yap o seni yönlendirir ona göre davranırsın

Benım ki yaptı senın kı de yaparda rahatlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…