Benim 3,5 yaşında Bi oğlum var bakalım Nasıl olacakHaklisin, en azindan derdini anlatir, acisina care bulmak kolay olur fln. Ben 1.5 yasinda falan dusunuyorum kismetse, eger o zaman da vazgecmezsem :)
Kizlar sünnet yaptıranlar oglunuz sunnetten snra cok agladimi biz smdi geldik sunnetten uyuşuk tabi smdi fitilleri var agri kesici olarak onlari kullanicaz birde krem var bunlari kullaninca yine huysuzlanirmi acaba cok uzuldum ya(
Keske doğduğunda yaptirsaydk kizlar o zaman agri daha az hissediyorlarmis smdi uyuyor az önce agladi baya kac yasinda olursa olsn emin olunki annenin kalbi bence dayanmaz ;( cok zormus ya
canim hayirli olsun.benim bu ikinci cocukta erkek olsaydi dogdugu hafta yaptiracaktim guzel olmus.benim oglumda darlik vardi rahatsiz oluyordu haliyle durmadigi icin sunnetten sonra cok rahatladi.bizdw hic aglama olmadi.uykusunda sizlama gibi yuzunu burustururdu.insallah cabuk toparlarsiniz.
Evet dogdugunda yaptirmak en guzeliymis ama kacirdik artiksize de gecmis olsun, atlattiniz ne guzel
Krem kullaniyomusun bilmiyorum ama ben garmastan kullandım çok çok iyi geldi temizlemeye gerek yok emzirdikten hemen sonra suruyosun acikana kadar göğüste etki ediyo 2 güne hiçbişey kalmaz bende ise yaradı dene istersenBende yiyorum çok şükür var sütüm dikkat etmesem yememe sütüm azalıyor oğlum doymuyor mama takviyesi gerekiyor o yüzden nerde şu süt yapiyormus deseler yiyorum valla göğüs uçlarım çok kötü bayilacam artık kivraniyorum isgence çekiyorum emzirirken yarık oldu hep
Pişik olmuyor dedim ya aksami baktım oğlum pişik olmuş valla şaşırdımBende prima kullanıyorum her altini açtığımda zeytinyağı sürüyorum çok şükür daha pişik olmadı
Bugün göğüs ucu ile emzirdim daha iyiyim lansinoh sürüp göğüs ucunu takıyorum göğüs ucu ve çevresi bembeyaz yarın alım dediğin kremi canımKrem kullaniyomusun bilmiyorum ama ben garmastan kullandım çok çok iyi geldi temizlemeye gerek yok emzirdikten hemen sonra suruyosun acikana kadar göğüste etki ediyo 2 güne hiçbişey kalmaz bende ise yaradı dene istersen
Deneyim canimTeşekkürler o dediğini ilk emzirmeden önce soğan surulursede yara olmaz diye duymuştumBenim de oyleydi,denemedigim sey kalmamıstı.anneannem sogan sürmemi soyledi.ikiye böl soganı ve sür gögüslerine 2 gune kalmaz gecer. Antibiyotik etkisi yapiyor.
O hırıltıyı bende sormuştum süt genzine kaçtığı için oluyormusPremium tavsiye etmem canim
hayir cnm cigerlerde bisey yoktur genizinde o hirilti normalmis korkma benim bebegimdede var
Kızlar benım kızın bugun 3 gun olacak kaka yapmayalı ne yapmalıyım dr a söylemeli mi beklemeli mi ?
Ya o fitil acıtıyo mu? Ben küçükken annem bana ateskenince vermeye calısmıstı cok aglamıstım da fitilden uza duruyorum o yuzden :)Benim kizda yapmadi 2. Gunune giriyoruz. Doktorumuza sorduk 2 gun yapmayabilir dedi eger sancisi olursa fitil vermemi soylemisti. Gecen hafta yapmayip sancilandiginda kullandik.
Lansinoh bende kullandım ama çok faydası olmadı bana göğüs koruyucusu da bebis istemedi onu takınca emmiyodu ki zaten süt az olunca göğüs koruyucuya akan kadar sabretmiyodu bi dene garmastan i inşallah ise yarar o çok beter bir acı yaaBugün göğüs ucu ile emzirdim daha iyiyim lansinoh sürüp göğüs ucunu takıyorum göğüs ucu ve çevresi bembeyaz yarın alım dediğin kremi canım
Ya o fitil acıtıyo mu? Ben küçükken annem bana ateskenince vermeye calısmıstı cok aglamıstım da fitilden uza duruyorum o yuzden :)
her akşam 7yle 9 arası ağlama krizine giriyor benimki. yine belim kollarım koptu zıplatıp durmaktan allahtan şimdi uyudu. her gün başka başka huy ediniyor ağlıyor diye meme verdim almadı dolapta sağılmış sütüm vardı ısıtıp verdim bir güzel içti ve bayılır gibi daha biberon ağzındayken uyudu. deli ediyor beni bir memeyi istememesi kalmıştı o da çıktı.sizinkiler ne durumda kızlar.
canım ben zeytin yağı verdim iki üç saat sonra yaptı dene istersenKızlar benım kızın bugun 3 gun olacak kaka yapmayalı ne yapmalıyım dr a söylemeli mi beklemeli mi ?
bence endişelenme.Bebeklerimiz dünyaya yeni geldi doğasına göre de davranıyorlar.İki doktor aynı şeyi söylemişse dikkate al ve zamana bırak bir sorun olursa zaten çözümü de olur.Sadece gereken takibi yap o seni yönlendirir ona göre davranırsınKızlar benim oglumun her iki böbreginde milimetrik boyutlarda kristallesme goruldu,2dr bu tum bebeklerde olur ve gecer dedi fakat 1 tanesi cok onemli bir konu ve bobrek yetmezligine kadar gider dedi. Ben hiçbirsey anlamadım bu işten.boyle bir durum yasayan var mı acaba?
Uyuyamiyodu surekli agliyodu mecburen fitili kullandik. Bebegim ufak oldugu icin domtor yarisini kullanin dedi ama oda zor oldugu icin biraz daha bolduk kakasini yapti. Yaparken agladi cani yandi galiba. Suan yapmasi icin dua ediyorum insallah seninkide biran once yapar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?