İçirdin mi kac aylık ki senınki benım ki 2 aylık olacak dahacanım ben zeytin yağı verdim iki üç saat sonra yaptı dene istersen
canım iki gün önce kırkımız doldu.Ben gaz ilacını bıraktım sadece zeytinyağı veriyorum günde iki yarım çay kaşığı valla ilaca gerke yokmuş diyorum.Patır patır gazını çıkarıyor kakasınıda yapıyor ama her çocuk bir değil bende işe yaradı diyim :)İçirdin mi kac aylık ki senınki benım ki 2 aylık olacak daha
canım iki gün önce kırkımız doldu.Ben gaz ilacını bıraktım sadece zeytinyağı veriyorum günde iki yarım çay kaşığı valla ilaca gerke yokmuş diyorum.Patır patır gazını çıkarıyor kakasınıda yapıyor ama her çocuk bir değil bende işe yaradı diyim :)
ben su anda kristalin zeytin yağını veriyorum o bana daha doğal geliyor saf zytin yağı arkadaşım yapıyor aydından ama buda işe yarıyorPekı deniyim bende ama gercek zeytınyag yok bende hangi markayı alayım sence hangisi iyi o konuda bı fıkrın var mı ne verıyorsun sen ?
Bende de kristal var evde şuanben su anda kristalin zeytin yağını veriyorum o bana daha doğal geliyor saf zytin yağı arkadaşım yapıyor aydından ama buda işe yarıyor
Çok kötü felaket oğlumun gazı olduğunda cekistirdi durdu memeyi bide ben acikinca bir göğüsümü veriyordum uzunda kaldı sanırım 10 dakikada bebek için yeterli oluyormuş öyle duymuştum bugün yaptım 10 dakika birini 10dk diğerini doymadı oğlumLansinoh bende kullandım ama çok faydası olmadı bana göğüs koruyucusu da bebis istemedi onu takınca emmiyodu ki zaten süt az olunca göğüs koruyucuya akan kadar sabretmiyodu bi dene garmastan i inşallah ise yarar o çok beter bir acı yaa
Dun sabah ben kulak çöpü ile yaptırdım sanki biraz daha koyulasmisti kakası daha önce suluydu bugün de yapmadı kivrandi yavrum ne zaman geçecek bunlar yacanım ben zeytin yağı verdim iki üç saat sonra yaptı dene istersen
ben daha hiç zorlama konumuna gelmedim zeytin yağı iyi geliyor bebişe . bizde sadece uykuya dalamıyor benimki oda ben ve babasına çekti diyorumÇok kötü felaket oğlumun gazı olduğunda cekistirdi durdu memeyi bide ben acikinca bir göğüsümü veriyordum uzunda kaldı sanırım 10 dakikada bebek için yeterli oluyormuş öyle duymuştum bugün yaptım 10 dakika birini 10dk diğerini doymadı oğlum
Dun sabah ben kulak çöpü ile yaptırdım sanki biraz daha koyulasmisti kakası daha önce suluydu bugün de yapmadı kivrandi yavrum ne zaman geçecek bunlar ya
Geçmiş olsn canm bizimde oglanin yumurtaliklarnda su fıtığı varmis bizimkide bebeklerde olur yuzde sekseni kendiliginden iner dedi böyle problemler olabiliyor galiba inşallah geçer hemencecikKızlar benim oglumun her iki böbreginde milimetrik boyutlarda kristallesme goruldu,2dr bu tum bebeklerde olur ve gecer dedi fakat 1 tanesi cok onemli bir konu ve bobrek yetmezligine kadar gider dedi. Ben hiçbirsey anlamadım bu işten.boyle bir durum yasayan var mı acaba?
Benım ki yaptı senın kı de yaparda rahatlar inş
Bende hergün bir kaşık zeytinyağı veriyorum zorlanıyor yinedeben daha hiç zorlama konumuna gelmedim zeytin yağı iyi geliyor bebişe . bizde sadece uykuya dalamıyor benimki oda ben ve babasına çekti diyorum
Bende oğlumu emzırdım yatirdim uykusunda kivraniyorYapamadi halahuzursuzlasti bakalim biraz daha beklicem
Narkozlu değil canım pipiyi uyuşturuyorlar zaten ilerde narkoz almasın diye yaptırdıkSünnet yaptıranlar var ben daha burun tıkanıklığana dayanamıyorum hayatta yaptıramam sünnet falan daha kaç günlük ken narkoz alacak düşünmesi bile korkunç
nasil oldu canim iyilestimi oglun kac gunlukken yaptirdiniz bizimki suan gayet iyi sabah bi fitil attk agri kesici krem surduk gecede cok guzel uyudu emmeye uyandi sadece okadar kac gunde iyilesti sizinkiNarkozlu değil canım pipiyi uyuşturuyorlar zaten ilerde narkoz almasın diye yaptırdık
Dün gece sıkıntı yaşamadıysan geçmiş bil canım 40 günlüktü bizimki 15 gün oldu yaptıralı 3 gün sonunda dikişi attı 1 hafta kremini sürdüm gazdan daha çok çekiyo yabrum geçmiş olsun allah damatlığını göstersinnasil oldu canim iyilestimi oglun kac gunlukken yaptirdiniz bizimki suan gayet iyi sabah bi fitil attk agri kesici krem surduk gecede cok guzel uyudu emmeye uyandi sadece okadar kac gunde iyilesti sizinki
Amin canim cok saol sanada geçmiş olsn :) dogru soyluyorsn gazi geldimi daha kötüyüz atlattik cok şükür darisi diger erkek annelerinin başınaDün gece sıkıntı yaşamadıysan geçmiş bil canım 40 günlüktü bizimki 15 gün oldu yaptıralı 3 gün sonunda dikişi attı 1 hafta kremini sürdüm gazdan daha çok çekiyo yabrum geçmiş olsun allah damatlığını göstersin
Ben ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum faydası oluyor bir de sen deneBende hergün bir kaşık zeytinyağı veriyorum zorlanıyor yinede
baş koruyucu yokmu canım beşiğindeKızlar bebisime aldığım tahta besige çok hareketli olduğu için çarpıyor ve ağlıyo odası hazır o yüzden odasında yatırmak istiyorum o yatak hem daha geniş hemde daha rahat ama ayırmak için çokmu küçük acaba 2 ay bitti .arkadaşım doğduğu gün itibariyle ayrı odada yatıriyo iyimi kotumu bilemedim ayrı yatması sizler ne düşünüyorsunuz ne zaman ayiricaksiniz odasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?