- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Var canım ama anne yan beşiği gibi tek tarafı yatağa dayanan ( açık olanlardan ) değil her tarafı tahta görebilmek için bi kısmına koruyucu koyamiyorumbaş koruyucu yokmu canım beşiğinde
Can'ım ya bence en az 6 ay aynı odada yatsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi herkesin kendi fikri ama, zaten büyüdükten sonra istesek de onlar yanımızda yatmayacaklarKızlar bebisime aldığım tahta besige çok hareketli olduğu için çarpıyor ve ağlıyo odası hazır o yüzden odasında yatırmak istiyorum o yatak hem daha geniş hemde daha rahat ama ayırmak için çokmu küçük acaba 2 ay bitti .arkadaşım doğduğu gün itibariyle ayrı odada yatıriyo iyimi kotumu bilemedim ayrı yatması sizler ne düşünüyorsunuz ne zaman ayiricaksiniz odasını
Kızlar bebisime aldığım tahta besige çok hareketli olduğu için çarpıyor ve ağlıyo odası hazır o yüzden odasında yatırmak istiyorum o yatak hem daha geniş hemde daha rahat ama ayırmak için çokmu küçük acaba 2 ay bitti .arkadaşım doğduğu gün itibariyle ayrı odada yatıriyo iyimi kotumu bilemedim ayrı yatması sizler ne düşünüyorsunuz ne zaman ayiricaksiniz odasını
canım benim bebek 42 günlük oldu.Çay kaşığıyla veriyorumİçirdin mi kac aylık ki senınki benım ki 2 aylık olacak daha
bende şuan kristal veriyorum arkadaşım satmıyor gelirken getiriyor evde yapıyorlar onlar o yüzden meşaketli çok yapamıyorlarBende de kristal var evde şuan
Arkadasın satıyor mu ki
ne zaman yapılıyormuş canım 1. dozu 2. dozuArkadaşlar aranızda rota aşısı yaptıran varmı bizim aile hekimi 2dozu önerdi çocuk Dr. 3 dozu önerdi 2 doz yeterli gelmiyor dedi ikilemde kaldım p.tesi 3 tane aşımiz var çok tirsiyorum
Arkadaşlar aranızda rota aşısı yaptıran varmı bizim aile hekimi 2dozu önerdi çocuk Dr. 3 dozu önerdi 2 doz yeterli gelmiyor dedi ikilemde kaldım p.tesi 3 tane aşımiz var çok tirsiyorum
Evt canim 2ay aşıları korkuyorum valla 2 ayda yapılıyormuş rota aşısı sanırım bu topikte bebişler küçük bende çocuk Dr. Güvenip 3 doz yaptiracam sanırım aile hekimimiz herkes 2 doz yaptırıyorum kendi çocuğuma yigenlerime 2doz yaptırdım dedi ama yinede kendi dr.dinlicemRota asisi kacinci ayda yapiliyomus. Pazartesi 2 ay asilarin mi olucak canim. Eger oyleyse durumunu paylasirsan sevinirim. Bizde 5 kasimda 2. Ay asilarini yani 3 asi olucaz bende korkuyorum acikcasi
2aydane zaman yapılıyormuş canım 1. dozu 2. dozu
İlk dozu 2ayda sanırım biz ilk doz yaptiracaz 2ayligiz
İlk dozu 2ayda sanırım biz ilk doz yaptiracaz 2ayligiz
Bilmiyorum onu canım aile hekimimiz öyle dedi siparişini ver eczaneye dedi cumadan p.tesi gelirken al onuda yapalım dediPazartesi 3 asiya ek olarak mi yapiliyo bu rota asisi.
Arkadaşlar aranızda rota aşısı yaptıran varmı bizim aile hekimi 2dozu önerdi çocuk Dr. 3 dozu önerdi 2 doz yeterli gelmiyor dedi ikilemde kaldım p.tesi 3 tane aşımiz var çok tirsiyorum
Pazartesi 3 asiya ek olarak mi yapiliyo bu rota asisi.
Bizim çocuk doktoru da 3 tane dedi 3-5-7. AylardaArkadaşlar aranızda rota aşısı yaptıran varmı bizim aile hekimi 2dozu önerdi çocuk Dr. 3 dozu önerdi 2 doz yeterli gelmiyor dedi ikilemde kaldım p.tesi 3 tane aşımiz var çok tirsiyorum
120tl ödedim ben 3 defa 36 toplamıevet canim ek asi.
yanlis bilmiyorsam bir dozu 150 tl
2 doz 300 tl oluyor.eczaneden alip yaptiriyorsun.
Dr.dr değişiyor demek bizim dr.önerdi valla bizde korkuyoruz dr.ne derse onu yapiyoruzcanim bem yaptirmayi dusunmuyorum..oglumda doktor gerek gormedi.saglik ocagi bizede 2 doz dedi.2 ya da 3.ay yapiliyprmus.birde sadece zehirli isalden koruyormus.aslinda normal isaldende korusa ben-de yaptirmak istiyorum
Canım garmastan aldım birkaç defa sürdüm iyi geldi böyle giderse birkaç güne iyileşir yikamaya gerek varmi emzirmeden önce canım reçeteye baktım göremedimKrem kullaniyomusun bilmiyorum ama ben garmastan kullandım çok çok iyi geldi temizlemeye gerek yok emzirdikten hemen sonra suruyosun acikana kadar göğüste etki ediyo 2 güne hiçbişey kalmaz bende ise yaradı dene istersen
Sizinki de 3 doz o zaman canım biz neden. 2.ayda yaptiriyoruz bilemedimBizim çocuk doktoru da 3 tane dedi 3-5-7. Aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?