2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım ya bence en az 6 ay aynı odada yatsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi herkesin kendi fikri ama, zaten büyüdükten sonra istesek de onlar yanımızda yatmayacaklar

bu kışı yanımızda geçirir oğlum. havalar ısınmaya başlayınca ayırmayı düşünüyoruz. şu an çok küçük daha. gözümün önünde olsun istiyorum hep. ayıramam heralde. ben ilk doğdugu zamanlar tüm gece uyumadan başında nöbet tutuyordum. sonra uyumaya başladım ama gözümde gözlükle uyuyordum. başımın altında da iki yastıkla. beşiğin içini rahat görebileyim diye. şimdi biraz daha normale döndüm ama odaları ayırabilcek kadar değil

Arkadaşlar aranızda rota aşısı yaptıran varmı bizim aile hekimi 2dozu önerdi çocuk Dr. 3 dozu önerdi 2 doz yeterli gelmiyor dedi ikilemde kaldım p.tesi 3 tane aşımiz var çok tirsiyorum

Arkadaşlar aranızda rota aşısı yaptıran varmı bizim aile hekimi 2dozu önerdi çocuk Dr. 3 dozu önerdi 2 doz yeterli gelmiyor dedi ikilemde kaldım p.tesi 3 tane aşımiz var çok tirsiyorum
ne zaman yapılıyormuş canım 1. dozu 2. dozu

Rota asisi kacinci ayda yapiliyomus. Pazartesi 2 ay asilarin mi olucak canim. Eger oyleyse durumunu paylasirsan sevinirim. Bizde 5 kasimda 2. Ay asilarini yani 3 asi olucaz bende korkuyorum acikcasi

Rota asisi kacinci ayda yapiliyomus. Pazartesi 2 ay asilarin mi olucak canim. Eger oyleyse durumunu paylasirsan sevinirim. Bizde 5 kasimda 2. Ay asilarini yani 3 asi olucaz bende korkuyorum acikcasi
Evt canim 2ay aşıları korkuyorum valla 2 ayda yapılıyormuş rota aşısı sanırım bu topikte bebişler küçük bende çocuk Dr. Güvenip 3 doz yaptiracam sanırım aile hekimimiz herkes 2 doz yaptırıyorum kendi çocuğuma yigenlerime 2doz yaptırdım dedi ama yinede kendi dr.dinlicem

canim bem yaptirmayi dusunmuyorum..oglumda doktor gerek gormedi.saglik ocagi bizede 2 doz dedi.2 ya da 3.ay yapiliyprmus.birde sadece zehirli isalden koruyormus.aslinda normal isaldende korusa ben-de yaptirmak istiyorum

Bizim çocuk doktoru da 3 tane dedi 3-5-7. Aylarda

canim bem yaptirmayi dusunmuyorum..oglumda doktor gerek gormedi.saglik ocagi bizede 2 doz dedi.2 ya da 3.ay yapiliyprmus.birde sadece zehirli isalden koruyormus.aslinda normal isaldende korusa ben-de yaptirmak istiyorum
Dr.dr değişiyor demek bizim dr.önerdi valla bizde korkuyoruz dr.ne derse onu yapiyoruz

Krem kullaniyomusun bilmiyorum ama ben garmastan kullandım çok çok iyi geldi temizlemeye gerek yok emzirdikten hemen sonra suruyosun acikana kadar göğüste etki ediyo 2 güne hiçbişey kalmaz bende ise yaradı dene istersen
Canım garmastan aldım birkaç defa sürdüm iyi geldi böyle giderse birkaç güne iyileşir yikamaya gerek varmi emzirmeden önce canım reçeteye baktım göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…