2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Dun 2 aylik asimizi olduk iki bacagindan bir kolundan 4saat arayla agri kesici verdimatesi cikmadi cok sukur ama aksam cok agladi susturamadim.bugun sakin masallah aksam cildirdi ama.sizinkiler nasil atlatti asilari?

Dun 2 aylik asimizi olduk iki bacagindan bir kolundan 4saat arayla agri kesici verdimatesi cikmadi cok sukur ama aksam cok agladi susturamadim.bugun sakin masallah aksam cildirdi ama.sizinkiler nasil atlatti asilari?

Gecmis olsun canim bizde sorunsuz atlatiriz insallah

Avrnt soothie emzik geldi ama yine verim alamadim, biraz emip atiyor

Bizde ayin 27 sinde olucaz 2aylık aşımızı inşallah bizde atessiz atlatırız Rabbim yavrularımızı korusun

Lanolin kullan cnm

Yok cnm biz mama kullanmıyorz şimdilik gazdan kuzum gececek ins sabir lâzım 2 ay daha sikucsz disimizi
Cnm bnm kızım kolik bize kimyon ve bio gia iyi geldi ,bak bnmkide uyanık olduğu her an aglıyordu şimdi daha iyi

Canim bem wee nin emzigini aldim emiyor.bebekle alakali galiba birazda.cunki her bebek emzik almiyor.

Evet pek hoslanmiyor ama gorsen elini emiyor, gazini cikarmak icin omzuma aliyorum, omzumu emiyor :)

Bizde 73 günlük olduk , 2.ay da 3 aşı olduk Rota hariç Rota özel bir aşı 150 200 tl civarı 3ay à kadar yapılıyor ben henüz yaptırmadım kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…