Canım garmastan aldım birkaç defa sürdüm iyi geldi böyle giderse birkaç güne iyileşir yikamaya gerek varmi emzirmeden önce canım reçeteye baktım göremedim
2. Ay aşısı çok 3. Ay aşı yok diye 3. Ay başlayalım dedi canımSizinki de 3 doz o zaman canım biz neden. 2.ayda yaptiriyoruz bilemedim
Allah bebeğini sana bagislasn canimBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda sifa versin insallah.Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Dun 2 aylik asimizi olduk iki bacagindan bir kolundan 4saat arayla agri kesici verdimatesi cikmadi cok sukur ama aksam cok agladi susturamadim.bugun sakin masallah aksam cildirdi ama.sizinkiler nasil atlatti asilari?
Rabbim hayırla kavustursun inşallahBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Bizde ayin 27 sinde olucaz 2aylık aşımızı inşallah bizde atessiz atlatırız Rabbim yavrularımızı korusunDun 2 aylik asimizi olduk iki bacagindan bir kolundan 4saat arayla agri kesici verdimatesi cikmadi cok sukur ama aksam cok agladi susturamadim.bugun sakin masallah aksam cildirdi ama.sizinkiler nasil atlatti asilari?
Sagol canim.insallah sizde sorunsuz atlatirsiniz.Gecmis olsun canim bizde sorunsuz atlatiriz insallah
Amin canim.Bizde ayin 27 sinde olucaz 2aylık aşımızı inşallah bizde atessiz atlatırız Rabbim yavrularımızı korusun
Canim bem wee nin emzigini aldim emiyor.bebekle alakali galiba birazda.cunki her bebek emzik almiyor.Avrnt soothie emzik geldi ama yine verim alamadim, biraz emip atiyor
Lanolin kullan cnmGöğüs uclarim çok kötü yara yarık oldu çok kötü durumdayim cirpinarak emziriyorum napsam geçmiyor dün kanadı emzirirken mama verdim sabah her tarafım batmisti akmis sütüm içim gitti valla napsam bir akıl verinnnnn
Yuzukoyn yatır yanında olabileceksen ,uzun süre uyur bu pozisyondaKarnını doyuruyorum altinu aliyorum gazini da cikartiyorum uyutuyorum niye yatağına koyunca uyaniyor hala çözemedim
Cnm bnm kızım kolik bize kimyon ve bio gia iyi geldi ,bak bnmkide uyanık olduğu her an aglıyordu şimdi daha iyiYok cnm biz mama kullanmıyorz şimdilik gazdan kuzum gececek ins sabir lâzım 2 ay daha sikucsz disimizi
Canim bem wee nin emzigini aldim emiyor.bebekle alakali galiba birazda.cunki her bebek emzik almiyor.
Dun garmastan oldum faydası oluyor sanırım daha iyiyim canimLanolin kullan cnm
Aynen yaaaAvrnt soothie emzik geldi ama yine verim alamadim, biraz emip atiyor
Evt canim 2ay aşıları korkuyorum valla 2 ayda yapılıyormuş rota aşısı sanırım bu topikte bebişler küçük bende çocuk Dr. Güvenip 3 doz yaptiracam sanırım aile hekimimiz herkes 2 doz yaptırıyorum kendi çocuğuma yigenlerime 2doz yaptırdım dedi ama yinede kendi dr.dinlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?