- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Dun 2 aylik asimizi olduk iki bacagindan bir kolundan 4saat arayla agri kesici verdimatesi cikmadi cok sukur ama aksam cok agladi susturamadim.bugun sakin masallah aksam cildirdi ama.sizinkiler nasil atlatti asilari?
Evet canim banada banyo yaptirma dedi.yavrum aksam cok agladi.ikinci gun verdinmi calpol?Bizde öyle acı acı ağlıyordu 4 5 saatte bir calpol verdim 4 gün yıkamadı su degmicek demişti hemşire geçti şükür.
Bi ay sonra kontrol etceklermis aşı tuttu mu diye omuzdaki aşı si icin
2doz 300 3 doz 360 tlBizde 73 günlük olduk , 2.ay da 3 aşı olduk Rota hariç Rota özel bir aşı 150 200 tl civarı 3ay à kadar yapılıyor ben henüz yaptırmadım kararsız kaldım
Bizim doktor fikrimizi sormadan yapacaz dedi2doz 300 3 doz 360 tl
Aynen yaaabenim kız da 30 sn emiyor sonra hooop dil dışarda
Benimkide hem eli hem omzu emiyor bide salya akitiyor arada bir neden acabaCanim seninki elini emiyor mu?
Evet canim banada banyo yaptirma dedi.yavrum aksam cok agladi.ikinci gun verdinmi calpol?
Arada yakaladı mı emiyor Can'ımCanim seninki elini emiyor mu?
Slm bende aralik annesi olucam.nasipse arada takip ediyorum bi paylaşmak istedim sizinle Dr.lar calpolu onermiyolar artık astim.hastasi yapiyomus çocuklarda ilerde bilginiz olsunBizde öyle acı acı ağlıyordu 4 5 saatte bir calpol verdim 4 gün yıkamadı su degmicek demişti hemşire geçti şükür.
Bi ay sonra kontrol etceklermis aşı tuttu mu diye omuzdaki aşı si icin
iyi geceler canim bizmkinde de deli gibi gaz var sancikaniyor her seyi denedik en son biogia verdi ler ikigundr kullanıyoruz kac gunde duzene soktu sizin bebisiCnm bnm kızım kolik bize kimyon ve bio gia iyi geldi ,bak bnmkide uyanık olduğu her an aglıyordu şimdi daha iyi
Yok Canım temizlemene gerek yokCanım garmastan aldım birkaç defa sürdüm iyi geldi böyle giderse birkaç güne iyileşir yikamaya gerek varmi emzirmeden önce canım reçeteye baktım göremedim
Can'ım istiyor musun bilmiyorum ama, inş daha sonra gelir 2 . Bebişin , ki bu bebişinle daha rahat ilgilenebilesin. Ama Rabbim gönderdiyse de sağlık versin inş. Hakkı'nda hayırlısı canımselam kızlar. Doğum yapalı 56 gün oldu. 2 haftadır deli gibi çikolata yiyorum. Çok canım istiyor. Birde gece mide bulantılarım oluyor. Birşey beni dürttü resmen gittim gebelik testi aldım. Çok çok silik hayalet gibi belli belirsiz ikinci çizgi çıktı. Kızımda da böyle çıkmıştı. Ama konduramıyorum bir türlü. İlk bebeğime sahip olmak için o kadar uğraştım, aylarca ağladım ilaçlar kullandım. O yüzden bu kadar kolay bende korunurken hamile kalmış olamam diye düşünüyorum. Kimseye bir şey söylemedim. Pazartesi testi tekrarlayacağım zaten varsa eğer beta hcg artacağı için koyulaşmış olur çizgi. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
Slm bende aralik annesi olucam.nasipse arada takip ediyorum bi paylaşmak istedim sizinle Dr.lar calpolu onermiyolar artık astim.hastasi yapiyomus çocuklarda ilerde bilginiz olsun
Can'ım istiyor musun bilmiyorum ama, inş daha sonra gelir 2 . Bebişin , ki bu bebişinle daha rahat ilgilenebilesin. Ama Rabbim gönderdiyse de sağlık versin inş. Hakkı'nda hayırlısı canım
peki hamileysen ne yapmayı düşünüyorsun ?selam kızlar. Doğum yapalı 56 gün oldu. 2 haftadır deli gibi çikolata yiyorum. Çok canım istiyor. Birde gece mide bulantılarım oluyor. Birşey beni dürttü resmen gittim gebelik testi aldım. Çok çok silik hayalet gibi belli belirsiz ikinci çizgi çıktı. Kızımda da böyle çıkmıştı. Ama konduramıyorum bir türlü. İlk bebeğime sahip olmak için o kadar uğraştım, aylarca ağladım ilaçlar kullandım. O yüzden bu kadar kolay bende korunurken hamile kalmış olamam diye düşünüyorum. Kimseye bir şey söylemedim. Pazartesi testi tekrarlayacağım zaten varsa eğer beta hcg artacağı için koyulaşmış olur çizgi. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
Benimkide hem eli hem omzu emiyor bide salya akitiyor arada bir neden acaba
selam kızlar. Doğum yapalı 56 gün oldu. 2 haftadır deli gibi çikolata yiyorum. Çok canım istiyor. Birde gece mide bulantılarım oluyor. Birşey beni dürttü resmen gittim gebelik testi aldım. Çok çok silik hayalet gibi belli belirsiz ikinci çizgi çıktı. Kızımda da böyle çıkmıştı. Ama konduramıyorum bir türlü. İlk bebeğime sahip olmak için o kadar uğraştım, aylarca ağladım ilaçlar kullandım. O yüzden bu kadar kolay bende korunurken hamile kalmış olamam diye düşünüyorum. Kimseye bir şey söylemedim. Pazartesi testi tekrarlayacağım zaten varsa eğer beta hcg artacağı için koyulaşmış olur çizgi. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?