2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Dun 2 aylik asimizi olduk iki bacagindan bir kolundan 4saat arayla agri kesici verdimatesi cikmadi cok sukur ama aksam cok agladi susturamadim.bugun sakin masallah aksam cildirdi ama.sizinkiler nasil atlatti asilari?

Bizde öyle acı acı ağlıyordu 4 5 saatte bir calpol verdim 4 gün yıkamadı su degmicek demişti hemşire geçti şükür.
Bi ay sonra kontrol etceklermis aşı tuttu mu diye omuzdaki aşı si icin

Bizde öyle acı acı ağlıyordu 4 5 saatte bir calpol verdim 4 gün yıkamadı su degmicek demişti hemşire geçti şükür.
Evet canim banada banyo yaptirma dedi.yavrum aksam cok agladi.ikinci gun verdinmi calpol?

Selam herkese kızım 38 günlük, aşıdan önce Dr muayene etti. Vitamin olarak devit kullanıyordum onu artık kullanma multitabs kullan dedi. Günde 1 ml damlatacakmışım ama 1 ml gözüme çok geldi sanki. siz bunu kullanıyor musunuz? Bir de Mamanın içinde kullanan olur mu?

Slm bende aralik annesi olucam.nasipse arada takip ediyorum bi paylaşmak istedim sizinle Dr.lar calpolu onermiyolar artık astim.hastasi yapiyomus çocuklarda ilerde bilginiz olsun

Cnm bnm kızım kolik bize kimyon ve bio gia iyi geldi ,bak bnmkide uyanık olduğu her an aglıyordu şimdi daha iyi
iyi geceler canim bizmkinde de deli gibi gaz var sancikaniyor her seyi denedik en son biogia verdi ler ikigundr kullanıyoruz kac gunde duzene soktu sizin bebisi

Kızlar biberon emzikleri kaç ayda bir değişiyor ben avent yenidoğan almıştım şimdi 2 ay bitti 90 cc yapıyorum mamayı ama biraz emdikten sonra sinirleniyo ve çoğu zaman bitiremiyor uyuyo 2 no ya gecmelimiyim

selam kızlar. Doğum yapalı 56 gün oldu. 2 haftadır deli gibi çikolata yiyorum. Çok canım istiyor. Birde gece mide bulantılarım oluyor. Birşey beni dürttü resmen gittim gebelik testi aldım. Çok çok silik hayalet gibi belli belirsiz ikinci çizgi çıktı. Kızımda da böyle çıkmıştı. Ama konduramıyorum bir türlü. İlk bebeğime sahip olmak için o kadar uğraştım, aylarca ağladım ilaçlar kullandım. O yüzden bu kadar kolay bende korunurken hamile kalmış olamam diye düşünüyorum. Kimseye bir şey söylemedim. Pazartesi testi tekrarlayacağım zaten varsa eğer beta hcg artacağı için koyulaşmış olur çizgi. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.

Can'ım istiyor musun bilmiyorum ama, inş daha sonra gelir 2 . Bebişin , ki bu bebişinle daha rahat ilgilenebilesin. Ama Rabbim gönderdiyse de sağlık versin inş. Hakkı'nda hayırlısı canım

Slm bende aralik annesi olucam.nasipse arada takip ediyorum bi paylaşmak istedim sizinle Dr.lar calpolu onermiyolar artık astim.hastasi yapiyomus çocuklarda ilerde bilginiz olsun

Ben bu durumu dr sordum binde bir dedi yan etkisi
Farklı bir ilaç var mı ki aynı etkiyi yapan bilmiyorum
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

Can'ım istiyor musun bilmiyorum ama, inş daha sonra gelir 2 . Bebişin , ki bu bebişinle daha rahat ilgilenebilesin. Ama Rabbim gönderdiyse de sağlık versin inş. Hakkı'nda hayırlısı canım

2. Çocuğu istiyorum ama şimdi,değil şimdi doya doya kızımla ilgilenmek istiyorum. Bir yandan kpssye hazırlanıyorum zaten. Yani olduysa asla kıyamam. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Ama insan kaygılanıyor işte.

peki hamileysen ne yapmayı düşünüyorsun ?

Hayirlisi olsun canim, olduysa biraz erken olmus ama ikiz gibi olurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…