2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Valla benim 34 gunluk kizim var ben 2.yi simdiden istiyorum emzirebiliyorsun da zaten. Hayirli vakitte olsun ins :)

iyi geceler canim bizmkinde de deli gibi gaz var sancikaniyor her seyi denedik en son biogia verdi ler ikigundr kullanıyoruz kac gunde duzene soktu sizin bebisi
Cnm 1haftada fark etti inan ,kimyonda verıyormusun arada ver ,siz kaç gunluksunuz bu arada kırkı çıktımı yanı

Cnm 1haftada fark etti inan ,kimyonda verıyormusun arada ver ,siz kaç gunluksunuz bu arada kırkı çıktımı yanı
canim biz yarin 50.günümüze giricez inanır misnndun bes saat bugun gunduz tam 7 saat kesintisiz uyumadi huzursuzlandi gazdan o kadar cikarttiriyoruz yine de bitmiyor ;( milupa gece cayi veriyorum azcik yarim cay kasigi zeytinyagi . kimyonu vermedik korkuyorum karacigeri yorulmasin diyorlar.bende kabizlik gaz problemi var napsam da gecmiyor kasik kasik kikyon yutuyorum dusun. ins biogia ise yarar bugun 3. gun sanki daha rahat cikiyir ama. ama bacaklarina hareket yaptiriyorum yine öyle rahat yapiyor.korkuyorum kalca cikigi falan yapcam diye öyle kasiyor ki kendini

Ben biogaia veriyorm canm üç gündür de bircay kasigi sutume bir cimdik kimyon dokup veriyorm kakasini gazini yapmaya başladı ama şöyle bir durumda var oglumu sunnet ettirdik fitil verdm agrisi olmasn diye acaba omu etki gosterdi diyorm ama bugun ilk defa kolik saatinde aglamadi uyudu gecede dortten sonra uyumuyordu ucten sekize kadar uyudu bende uyudum bu sayede

Benimkide öyle iki gündür kaka yapamiyor kabiz oldu sanırım kulak çöpü ile bile yapamadı gaz yapıyor bitmiyor ama gazı kivraniyor resmen yavrum bende korkuyorum hareket yaptırırken napacaz ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum

bizimkide 7 de uyudu kalkmadi ama kalkar birazdan uykusuzlukyan bitaap dustu yavrucugumm ( kalkinca kimyonlu ılık su verim bari sancilari baslamadan bende bir yemek kasigi yuttum. suutum de azaldi serbet içiyorum valla amaaann yorgunluk uykusuzluk annelik sevgi sefkat mesakkat sabir her duygu yaşanıyor

aynenn yaa bir kac ay diyorlar da nasil olcaakk. biraz Gülse gülücükler sacsa belji daha kolay dayanilir :))

İnşallah iyi gelir canim uyu fırsatını buldukca dicemde evin işi bitmiyorki uyuyalim geceleyin iyi uyudugumda goguslerim okadar sert oluyorki sagmak istiyorum ama boyle huysuzlandiginda yumusak sanki süt yokmuş gibime geliyor

İnşallah iyi gelir canim uyu fırsatını buldukca dicemde evin işi bitmiyorki uyuyalim geceleyin iyi uyudugumda goguslerim okadar sert oluyorki sagmak istiyorum ama boyle huysuzlandiginda yumusak sanki süt yokmuş gibime geliyor

Canım naptın ? Bi daha test yaptın mı?
az önce doktora gittim karnımın sağ tarafında ağrı vardı. Acile gittik eşim yanımbayken beta hcg isteyemedim. Normal kan ve idrar tahlili yaptı. İdrar yolları enf. Varmış. İlaç verdi. Nob. Eczaneye tek girdim test aldım sabah yapacağım.

kızlar bu arada nazar değmesin benim kızım iki gündür çok rahat. Bizim akşam 8ile 12 arası kolik nobetlerimiz vardı sürekli ağlıyordu uyumuyordu. Okulda bir öğretmen arkadaşın kızıda öyleymiş bana bir tarif verdi onu yapıyorum iki gündür defnem,rahat rahat uyuyor kolikten eser yok. Bir şişe susam yağı bir şişe acı elma yağı 20 ml zeytin yağı serçe parmağınızın ucu kadar viks bunları iyice karıştırın. Viks tamamen karışsın. Günde 2-3 kere göbeğine ve ayağının altına surun. Biz yaptık çok memnunuz. Öneririm.

Fulyacım ben birçok krem denedim. Hiç biri kar etmedi göğüslerim yara içindeyken birde mastit oldum. Her emzirmede tirtir titriyor ve ağlıyordum. En son göğüs kalkanı aldım. Onun delikli kabını takıp kullandım 2 gün. Ne mastit kaldı ne göğüs ağrısı. Ben aventinkini aldım. Göğüs uçları hava almadığı surece hiç bir krem bir işe yaramıyor malesef. Kalkan sayesinde hava alıyor.
Canım garmastan aldım birkaç defa sürdüm iyi geldi böyle giderse birkaç güne iyileşir yikamaya gerek varmi emzirmeden önce canım reçeteye baktım göremedim

İki aylık aşısında 3 aşı birden mi yapıyorlar ben onu 6. Ayda sanıyordum bizimki de 5 kasımda
Dun 2 aylik asimizi olduk iki bacagindan bir kolundan 4saat arayla agri kesici verdimatesi cikmadi cok sukur ama aksam cok agladi susturamadim.bugun sakin masallah aksam cildirdi ama.sizinkiler nasil atlatti asilari?

Canım birkaç gündür göğüs ucu ile emziriyorum kremi sürüp onu takıyorum iyiye gidiyor şimdilik olmadı alacam canım geç bile kaldım aslında ilk başta alacaktım

Aynen öyle canım

Canım dr bana enfeksiyon varken gebe kalman zor demişti ilk evlendigimizde balayında enfeksiyon kapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…