Evet canım 2. Ayda 3 aşı var. Biri koldan, ikisi bacaklardanİki aylık aşısında 3 aşı birden mi yapıyorlar ben onu 6. Ayda sanıyordum bizimki de 5 kasımda
İnşallah iyi gelir canim uyu fırsatını buldukca dicemde evin işi bitmiyorki uyuyalim geceleyin iyi uyudugumda goguslerim okadar sert oluyorki sagmak istiyorum ama boyle huysuzlandiginda yumusak sanki süt yokmuş gibime geliyor
Canim benim oglumda 4gundur yapamiyor gunduxleri iyi ama geceleri ikuniyor huzursuz bugunde yapmazsa doktora goturcem.ins bugun yapsr bende kulak copu soktum yapmadi yagladim vicks surdum masaj yapaiyorym ama yok kakamixOğlum 3 gündür kaka yapamiyor kulak çöpü, karnını yagliyorum sıcaklık bez koyuyorum oğlum uykusunda bile ıkınıyor inliyor resmen ya napacam bilmiyorum
kıyılmaz valla.Tatlı şeyler :)tabiki doğuracağım ilkine kavuşana akdar çok uğraştım. Rabbim uğraştırmadan böyle bir hediye nasip etmiş. Kıyılır mı?
Idrar yolu enfeksiyonu filanda olabilirKizlar bebegim yemek yemiyo gazdandir diye dusunuyorum dogrumu sizce eskiden 120cc yiyen bebek simdi 50 60zorls yiyo
Kizlar bebegim yemek yemiyo gazdandir diye dusunuyorum dogrumu sizce eskiden 120cc yiyen bebek simdi 50 60zorls yiyo
Cnm belirtileri neler bebisinde varmiydi Allah yavrularimizi korusun insallahIdrar yolu enfeksiyonu filanda olabilir
Cnm cok gazli bi bebek ikinarak zorla yedirmeye calisiyorum bebisimin karni gaz balonu sanki okadar gazli ikinmakdan yiyemiyo bence yinede sorayim dedim.kilo vercek diye korkuyorum Allah korusunGaz olabilir pamukcuk olabilir :/ ay ne zormus anne olmak. Agrisi filan olabilir agliyorsa ins istahi artar kuzunun
Cnm cok gazli bi bebek ikinarak zorla yedirmeye calisiyorum bebisimin karni gaz balonu sanki okadar gazli ikinmakdan yiyemiyo bence yinede sorayim dedim.kilo vercek diye korkuyorum Allah korusun
Bizimki olmadi canım ama istahsizlik belirtilerinde enfeksiyonda varmışCnm belirtileri neler bebisinde varmiydi Allah yavrularimizi korusun insallah
Sütüne biraz kimyon döküp versen canm benim bebise cok iyi geldi bi cay kasigina bi cimdik atiyorumCnm cok gazli bi bebek ikinarak zorla yedirmeye calisiyorum bebisimin karni gaz balonu sanki okadar gazli ikinmakdan yiyemiyo bence yinede sorayim dedim.kilo vercek diye korkuyorum Allah korusun
Evet canim iki bacagidan bir kolundan bayag agir bir asi.kuzucum aksamina hic durmadi.4saat arayla calpol verdim.İki aylık aşısında 3 aşı birden mi yapıyorlar ben onu 6. Ayda sanıyordum bizimki de 5 kasımda
Cnm o bio gia kimyondan daha masum değil kimyonu dene bize dr soyledi ,faydası olacak emin ol ..canim biz yarin 50.günümüze giricez inanır misnndun bes saat bugun gunduz tam 7 saat kesintisiz uyumadi huzursuzlandi gazdan o kadar cikarttiriyoruz yine de bitmiyor ;( milupa gece cayi veriyorum azcik yarim cay kasigi zeytinyagi . kimyonu vermedik korkuyorum karacigeri yorulmasin diyorlar.bende kabizlik gaz problemi var napsam da gecmiyor kasik kasik kikyon yutuyorum dusun. ins biogia ise yarar bugun 3. gun sanki daha rahat cikiyir ama. ama bacaklarina hareket yaptiriyorum yine öyle rahat yapiyor.korkuyorum kalca cikigi falan yapcam diye öyle kasiyor ki kendini
Yarım çay kaşığı kimyonu yarım çay bardagı su ile bitaşım kaynat ,ılık ver ,3,4çay kaşığı ,bu şekilde yapbizimkide 7 de uyudu kalkmadi ama kalkar birazdan uykusuzlukyan bitaap dustu yavrucugumm( kalkinca kimyonlu ılık su verim bari sancilari baslamadan bende bir yemek kasigi yuttum. suutum de azaldi serbet içiyorum valla amaaann yorgunluk uykusuzluk annelik sevgi sefkat mesakkat sabir her duygu yaşanıyor
Cnm yukarda arkadaşa anlattım ..Kimyonu Nasıl veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?