2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Oğlum 3 gündür kaka yapamiyor kulak çöpü, karnını yagliyorum sıcaklık bez koyuyorum oğlum uykusunda bile ıkınıyor inliyor resmen ya napacam bilmiyorum

Kizlar bebegim yemek yemiyo gazdandir diye dusunuyorum dogrumu sizce eskiden 120cc yiyen bebek simdi 50 60zorls yiyo

İnşallah iyi gelir canim uyu fırsatını buldukca dicemde evin işi bitmiyorki uyuyalim geceleyin iyi uyudugumda goguslerim okadar sert oluyorki sagmak istiyorum ama boyle huysuzlandiginda yumusak sanki süt yokmuş gibime geliyor

Benim de oyle yaa

Oğlum 3 gündür kaka yapamiyor kulak çöpü, karnını yagliyorum sıcaklık bez koyuyorum oğlum uykusunda bile ıkınıyor inliyor resmen ya napacam bilmiyorum
Canim benim oglumda 4gundur yapamiyor gunduxleri iyi ama geceleri ikuniyor huzursuz bugunde yapmazsa doktora goturcem.ins bugun yapsr bende kulak copu soktum yapmadi yagladim vicks surdum masaj yapaiyorym ama yok kakamix

Gaz olabilir pamukcuk olabilir :/ ay ne zormus anne olmak. Agrisi filan olabilir agliyorsa ins istahi artar kuzunun
Cnm cok gazli bi bebek ikinarak zorla yedirmeye calisiyorum bebisimin karni gaz balonu sanki okadar gazli ikinmakdan yiyemiyo bence yinede sorayim dedim.kilo vercek diye korkuyorum Allah korusun

Cnm cok gazli bi bebek ikinarak zorla yedirmeye calisiyorum bebisimin karni gaz balonu sanki okadar gazli ikinmakdan yiyemiyo bence yinede sorayim dedim.kilo vercek diye korkuyorum Allah korusun

Off benimkide ikiniyor surekli makasi i yapamiyor benimkide. Anca ben azcik poposunu elimle acarsam oyle yapabiliyor yoksa ikinip duruyor. Allah yardimcimiz olsun ins

Sütüne biraz kimyon döküp versen canm benim bebise cok iyi geldi bi cay kasigina bi cimdik atiyorum

bizim gazdan 20 gündür gece ağlamaya başlıyo ve 12 den sabah 8 e ancak yatıyo....doktor gelişen bebeklerde olur diyo 2,5 aylık oldu uykusuzluktan bitap düşüyor sonra ben desen aynı.....ama son iki gündür biraz rahat kimyonlu şekerli limonlu su veriyorum ve rezenede gün içinde sanki fark etti bu gece uyudu şükür....bu arada en baştan 3 günde bir kaka yapıyo en son kakası dündü ve yeşildidüşünün gün sayıyoruz kaka için artık o geceler biraz daha rahat uyuyo çünkü...bu arada biogaia en baştan kullanıyordum hastanede doktor ishal ilacıdır aslında dedi iki gün önce onu kestim....

Cnm o bio gia kimyondan daha masum değil kimyonu dene bize dr soyledi ,faydası olacak emin ol ..

Yarım çay kaşığı kimyonu yarım çay bardagı su ile bitaşım kaynat ,ılık ver ,3,4çay kaşığı ,bu şekilde yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…