- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
- Konu Sahibi LaDespedida
-
arkadaşlar merhaba ben de eylül annesi olacağım inşallah. kızımızın adını İpek koyacağız zaman geçtikçe çok heyecanlanıyorum ya sizde durumlar nasıl. ilk olduğu için bir de her şeyde tetikte oluyorum acaba normal mi diye, kendimi dinlemekten yoruldumama hamilelik çok keyifli bir dönemmiş ne çabuk geçti hiç anlamadım inşallah bebeklerimizi de kucağımıza kolay bir şekilde alırız.
amin inşallah sorunsuz bir doğum olur hepimizinki. şu anda tek düşüncem ve tek duam bu. doğum yaklaştıkça biraz da tırsmaya başladım. şimdi hastaneden geliyorum kızımı gördüm biraz daha büyümüş tontiş yanaklı bişi olmuşallah yardımcımız olsun canım sen benden önce kurtulacaksın kısmetse ilk hamileliğim diye banada uzun geldi sabırsız bir mizacım yoktur oysaki. bir nefeste kurtuluruz inşallah :)
Ay masallah tombis demek bende bayramdan sonra gidiyorum insallah bizimkide buyudumy acaba bebde sabirsizlaniyorum artikamin inşallah sorunsuz bir doğum olur hepimizinki. şu anda tek düşüncem ve tek duam bu. doğum yaklaştıkça biraz da tırsmaya başladım. şimdi hastaneden geliyorum kızımı gördüm biraz daha büyümüş tontiş yanaklı bişi olmuş
canım bizde defne ile gülce arasında kaldık.benim ilk kızımın adı nil sena.ikinci kızım geliyor.defne gülce hande arasında kaldık.
babamız defne istiyor sanırım defne olucak.benim çevremde çok fazla defne yok ama bende gülceyi çok şirin buluyorum.heralde doğunca belli olcak ismi:)canım bizde defne ile gülce arasında kaldık.
siz ne karar verdiniz?defne çok yaygın o açıdan gülce ismini istiyorum
ama kullanımı zor olur mu diye de kararsız kaldım açıkçası.
canım bizde aynı şeyi düşünüyoruz.babamız defne istiyor sanırım defne olucak.benim çevremde çok fazla defne yok ama bende gülceyi çok şirin buluyorum.heralde doğunca belli olcak ismi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?