2015 Eylül Kız Bebek Anneleri

allah yardımcımız olsun canım sen benden önce kurtulacaksın kısmetse ilk hamileliğim diye banada uzun geldi sabırsız bir mizacım yoktur oysaki. bir nefeste kurtuluruz inşallah :)

benim ilk kızımın adı nil sena.ikinci kızım geliyor.defne gülce hande arasında kaldık.

allah yardımcımız olsun canım sen benden önce kurtulacaksın kısmetse ilk hamileliğim diye banada uzun geldi sabırsız bir mizacım yoktur oysaki. bir nefeste kurtuluruz inşallah :)
amin inşallah sorunsuz bir doğum olur hepimizinki. şu anda tek düşüncem ve tek duam bu. doğum yaklaştıkça biraz da tırsmaya başladım. şimdi hastaneden geliyorum kızımı gördüm biraz daha büyümüş tontiş yanaklı bişi olmuş

Ay masallah tombis demek bende bayramdan sonra gidiyorum insallah bizimkide buyudumy acaba bebde sabirsizlaniyorum artik

Günaydın arkadaşlar
Dün gece o kadar bunaldım ki, hiç sabah olmayacak sandım.
Kızım çok hareketli, karnımda dönüp duruyor.
Ben iyice ağırlaştım, bir yandan diğer yana zor dönüyorum.
Şikayet etmiyorum, çok şükür halimize ama;
Sanırım hamileliğin en zor günleri bu günler.
Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Selam eylul 2015 anneleri hastane odası ekonomik susletmek isteyen bana msj atsun bildigim bi yer ve cok uygun....

benim ilk kızımın adı nil sena.ikinci kızım geliyor.defne gülce hande arasında kaldık.
canım bizde defne ile gülce arasında kaldık.
siz ne karar verdiniz?defne çok yaygın o açıdan gülce ismini istiyorum
ama kullanımı zor olur mu diye de kararsız kaldım açıkçası.

canım bizde defne ile gülce arasında kaldık.
siz ne karar verdiniz?defne çok yaygın o açıdan gülce ismini istiyorum
ama kullanımı zor olur mu diye de kararsız kaldım açıkçası.
babamız defne istiyor sanırım defne olucak.benim çevremde çok fazla defne yok ama bende gülceyi çok şirin buluyorum.heralde doğunca belli olcak ismi:)

Bende kafayi yicem artik cok sicak zaten saga sola donemez ve yatamazken birde sicak eklendi sicaklar mahvediyor beni valla. Onceden is yapinca agrirdi belim simdi normalde de agriyor artik yurumem de zorlasti. 12 kilo aldim insallah daha fazla eklenmez((

Sıcaklar mahvetti gerçekten ama bebeklerimiz için herseye katlanıyoruz inşallah sağ salim kucağımıza alırız

Kızlaarr. Ucuk çıktı dudagımda( ne yapmalıyımmm??

Bir de dr 32. Hadtadayım bebek dogum pozisyonunda değil dedi. Kadası üstte yani. Ne zaman döner ne yapmaşıyım???

Neden acele ediyorsun ki daha Zaman'ın var bebek ne kadar senle kalırsa o kadar iyi Yön değiştirmesi her an olabilir bence boşuna takıntı yapma kendine

Dr ama 37 ye kadar dönmeli gecen de düZdü dedi. Ondan stres yaptım. Kafasını hissediyorum yukarda:) 39 da da artık dönmezse sezeryan günü konusuruz dedi. Ben de hormon tedavisi gördüm 2 yıl. Ondan normal yapmam çok önemlii

Kuzum onlarin cani ne isterse oyle oluyor :) kendini sartlama hangisi hakkinda hayirliysa oyle olsun sezeryansa bile ben oyle dua ediyorum. :) stres panik yokkkk

Evet canim bakalim bi 10 gun sonra kontrolum var nstye girecekmisim. O zaman dogumla ilgili bisey der mi bekliyorum. Cok sabirsizlastim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…