• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

cok pahalı fıyatlar, bir de dolar arttı,dolar uzerınden hesaplıyorlar,iyice arttı boylece fıyat

selam herkese, ben ilk denememi ağustosta yaptım. eylülde aldım sonucu malesef negatif. ara vermeden eylülde tekrar başladım. 2. kalite 2 embriyo 3. günü transfer ettiler. bugün transfer sonrası 3. günüm heyecanla bekliyorum.

ben de bugun transfer oldum 2 adet genetık yapılıp ıyı çıkan embrıyo ayın 22 sı sonuç alcam hepımız kabuşuruzu bebışlerımıze

ben de bugun transfer oldum 2 adet genetık yapılıp ıyı çıkan embrıyo ayın 22 sı sonuç alcam hepımız kabuşuruzu bebışlerımıze
Hayırlı olsun canim ya genetik nasıl bakılıo acaba embriyon un kalitesini düşürür mü genetiği ne baktığı embriyoyu mu veriyo sana Bilmiorum da

evet canım 6 dondurulmuş vardı ben de ılk bebek karnımda öldü. bunda da sıkıntı vardır dıye ıstanbul genetı k laborutara götürdüler embrıyodan parça alıp. kalıte düşmüyor kşke ılkınde yaptırsaydık dıyorum çünkü 6 embıyonun 3 u sağlıklı dğerlernde kromozom bozuklukları çıktı. sağlam 3 tanenın 2sını yerleştırdılerl

evet canım 6 dondurulmuş vardı ben de ılk bebek karnımda öldü. bunda da sıkıntı vardır dıye ıstanbul genetı k laborutara götürdüler embrıyodan parça alıp. kalıte düşmüyor kşke ılkınde yaptırsaydık dıyorum çünkü 6 embıyonun 3 u sağlıklı dğerlernde kromozom bozuklukları çıktı. sağlam 3 tanenın 2sını yerleştırdılerl
Yaaa :( bnm de ilk tüp denemem de boş gebelik çıktı . Senin ki kaçıncı gün embriyosuYDu . Kalbi attı mi hiç bebeğinin. ins bu sefer bebeklerimiz iyice tutunur bize

A alapello canim ne oldu sonucun hic yazmamissin buraya. Ben de epeydir bakmiyordum biz rapor cikarma işine başlıyoruz işte genetik test icin kan verecegiz pazartesi insaallah bir dahakini raporlu yaptiracagiz

Back
X