- Konu Sahibi _oceanshine_
12,30 ıtıbarıyle ıkıncı asılamamı oldum,hadı hayırlısı bakalım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz geçen eşim le konuşuyoz bebeğimizi kredi kartina 3 taksitle alacak hastaneden diye gülüyoz trajikomikÇok pahalı malesef evlat sahibi olmak istiyoruz bu kadar da olmamalı![]()
Hayırlı olsun inşallah ikiz olsun sonra darısı bize olsun12,30 ıtıbarıyle ıkıncı asılamamı oldum,hadı hayırlısı bakalım:)
Hahahaha doğru demişsiniz valla trajikomik halimizBiz geçen eşim le konuşuyoz bebeğimizi kredi kartina 3 taksitle alacak hastaneden diye gülüyoz trajikomik![]()
Ah canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız moralini yüksek tut12,30 ıtıbarıyle ıkıncı asılamamı oldum,hadı hayırlısı bakalım:)
Hayırlı olsun canim ya genetik nasıl bakılıo acaba embriyon un kalitesini düşürür mü genetiği ne baktığı embriyoyu mu veriyo sana Bilmiorum daben de bugun transfer oldum 2 adet genetık yapılıp ıyı çıkan embrıyo ayın 22 sı sonuç alcam hepımız kabuşuruzu bebışlerımıze
Yaaaevet canım 6 dondurulmuş vardı ben de ılk bebek karnımda öldü. bunda da sıkıntı vardır dıye ıstanbul genetı k laborutara götürdüler embrıyodan parça alıp. kalıte düşmüyor kşke ılkınde yaptırsaydık dıyorum çünkü 6 embıyonun 3 u sağlıklı dğerlernde kromozom bozuklukları çıktı. sağlam 3 tanenın 2sını yerleştırdılerl
İnşallah canim5. gün embryıosuuydu kalp atışları 8. haftaya kadar vardı ınşallah bu son olur
ınsallah bu sefer sonucun pozıtıf olur ve bebısıne veya bebıslerıne kavusursun. nerde yaptırdın,hangı sehırde
İnşallah güzel sonucunu alırsın canım.amin inşallah hepimizin. İstanbuldayım. doktor özel muayenane ama toplama ve transferi memorial ataşehirde yaptı..