2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

Selam arkadaşlar bende eylülde başladım bu serüvene Zeynep kamilde bugün dosyam açıldı 10 gün snr gidicem bilginiz var mi ilaçları ne zaman kullanicaz daha ne kadar gidicem
Canim adetin ikinci günü gidion yumurta geliştirici iğne verio hemen başlasın o igneye sonra 2 3gunde bir kontrole gidion yumurta gelişimine bakio dr gelişime göre iğne nin dozunu belirliyor yumurtan erken catlamasin kaliteli olsun diye bi gobekten iğne verio bazı dr lar onu 9 yada 10.gün falan kullanion sonra genelde 13 14 .gün günü yumurtan toplanıo bukadar:)) tabi yumurta toplamadan 1 gün önce sana saat veriolar şu saatte çatlama iğnesi kullan diye ona göre topluyor lar yumurtalari

Slm kızlar bende eylul ayinda uzun protokollle baslamstm tedaviye yazmstm zaten. Bugun transferimin 9. Gunuydu biraz kanamam olunca tedirgin oldum hastaneye gittik hcg degerim 54.1 çıktı dua edin cuma tekrarliycaz ins yukselir. Hayirla saglikla hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız ins
Maşallah darısı başımıza insallah:))

Saol canım Bademsekerim28 Bademsekerim28 ama benim adetim 1 hafta içinde olacak önümüzdeki yanı 10 gün snr alicam snr sağlık kuruluna vericekmisim dosyami nsl olacak anlamadım ya adetim biticek 1 ay daha mı bekliycem adet olmayı

Saol canım Bademsekerim28 Bademsekerim28 ama benim adetim 1 hafta içinde olacak önümüzdeki yanı 10 gün snr alicam snr sağlık kuruluna vericekmisim dosyami nsl olacak anlamadım ya adetim biticek 1 ay daha mı bekliycem adet olmayı
Bilmiorum canım biz raporsuz yapmıştık . Ama adetin 2 en fazla 3 . Günü muayeneye gitmen lazım çünkü yumurta geliştirici igneye basliycan

Kızlar merhaba dün doktora gittik rahim uygun pazartesi transfer dedi. Estrofem ve vajinal jel kullanıyorum. Folik asite de başladık. Dua edin benim içinde kızlar inşallah güzel olur herşey hepimiz için:KK200:

Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız... Sanırım pek uğrayan yok çünkü
Merhaba kizlar ben baya beklemede kaldim, gerek baska sehire tasinma gerek maddi acidan, kasimda sil bastan tahliller yapilacak, yillarca ugrastim asilamalar yapildi hemde 5 kere, simdi yillar gectiyinden tahlilleri tekrar istedi doktorum, bakalim neler olcak

Merhaba kizlar ben baya beklemede kaldim, gerek baska sehire tasinma gerek maddi acidan, kasimda sil bastan tahliller yapilacak, yillarca ugrastim asilamalar yapildi hemde 5 kere, simdi yillar gectiyinden tahlilleri tekrar istedi doktorum, bakalim neler olcak
Hayırlısı olsun canım vakti zamanı bu zaman olsun inşallah ;)

Back
X