2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

günaydııınnn
geçen hafta : 99,8
bu hafta : 100,2
fark: +400gr
offff yine ikili rakamlar...

slm kızlar burdan uzak kaldığım süreç bana +2.5 kilo olarak geri dönmüştü üç gündür normal düzenime döndüm 1.7 si gitti +800 gr kaldı inş onuda bir kaç güne veririm
en son 94.9 muşum
bu hafta 95.7...

hoş geldiiin canımmm ama çok özlettiniz kendinizi yeniden eski günlerimize dönelim artık

günaydın
geçen hafta 106
bu hafta 106.6
fark +600
lanet gelsin bu tartılara neden hiç fire vermeden devam ettiğim halde artı oluyor

hoş geldiiin canımmm ama çok özlettiniz kendinizi yeniden eski günlerimize dönelim artık
hoş buldum canım evet eski günlere dönmemiz lazım burda olmayınca diyet felanda kalmıyor en son 20 ocaktada 95.7 imiş kilom, nerdeyse bir ayım boşa gitmiş ama yinede bir ileri bir geri burda diyete başladığımdan beri yaklaşık 12 kilom gitmiş bunada şükür...

geçen hafta 85600 yarın tartılcam ben bu haftayı bıldırcem

Kizlar kusura bakmayin bildirimi sabah yapamadim internette bi problem oldu
Gecen hafta: 94,4 kg
Bu hafta:94 kg
Fark:400gr..cik
Hedef(15 marta kadar):89

Kızlar ben muhtemelen yarın gün içinde giremem. Yatmadan paylaşayım kilomu nasıl olsa ben cumartesileri tartılıyorum.

Çok uzun zamandır kilo bildirimi yapamadığım için direkt başlangıç ve şimdiki kilomu yazıyorum.

Başlangıç: 105.5 kg
Şimdiki kilo: 79 kg
Aradaki fark: 26.5
Hedef: 65 (70' ti 65' e çektim, baktım ki güzel gidiyor kendime ilerleyen yıllar için kilo alabilme payı bırakıyorum )

Supersin sana diyecek birşey bulamıyorum canim

Günaydın hanımlar

Öncelikle hatirlatayim tomurcuk bu haftaki kilolarinizi başlangıç kilomuz olarak listeleyecek. Madem yeni bir başlangıç yaptik. Geçmişi unutalim, geleceğe bakalim. Şu ustumuzdeki miskinligi atalım capcanli gececek bir yaz Allah in izniyle bizi bekliyor. .

Başlangıç kilom : 90.7
Haftaya daha güzel rakamlar yazalim bu sayfaya.

Gelecek hafta icin Hedefim :89.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…