HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- SARA_28.......... +0,4
2- EKİM2009........ 0
kızlar tebrikler ....nazar değmesin hep böyle gitsin kilolar inş..HAFTANIN BİRİNCİSİ........................REDVELVETCUPCAKE......................... -1,8 KG
HAFTANIN İKİNCİSİ........................................TOMURCUK...................................... -1,5 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ...............TATLITAMBAK .... METRA .................... - 1,4 KG
Kutluyorum sizi kizlar cok iyi gidiyorsunuz darisi bana insallahHAFTANIN BİRİNCİSİ........................REDVELVETCUPCAKE......................... -1,8 KG
HAFTANIN İKİNCİSİ........................................TOMURCUK...................................... -1,5 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ...............TATLITAMBAK .... METRA .................... - 1,4 KG
geçen hafta : 100,5
bu hafta : 99,4
fark :1,1
fazla olmasada idare eder
geçen hafta : 100,5
bu hafta : 99,4
fark :1,1
fazla olmasada idare eder
az Olur mu bence cok iyi:) Tebrikler saracım
Insallah bir daha 3 hanelilere cikmazsin canim...tebrikler
geçen hafta: 100
bu hafta:100,6
fark: +600
yaz beni en başa kınanlar listesinde tomurcuğum umarım tek kınanan ben olurum.
yani biraz var gibi ama öyle çok değil yaaa.. ödem tuttuğum zamanlar ayakkabımı bile giyemiyorum alyansım oturuyor ama alyansım azcık oturuyor ayakkabıları giyerken de hiç sorun yaşamadımkıyamam canım bu ödem falanda olabilir biliyosun değilmi bende çok olduğu için anlıyorum bunu en son gittiğim diyetisyenin tartısında 3,5 kilo ödem çıkmıştı düşün
yani biraz var gibi ama öyle çok değil yaaa.. ödem tuttuğum zamanlar ayakkabımı bile giyemiyorum alyansım oturuyor ama alyansım azcık oturuyor ayakkabıları giyerken de hiç sorun yaşamadım
evet canım şu anda gayet iyiyim dikkat etmeden almış olsam üzülmezdim de daha c.tesi sabahı 99.6 idim birden bire şiştim sanki neyse hayırlısı belki bu hafta atak yaparım hani dalga gelmeden önce deniz iyice bir çekilir sonra dalga gelir ya onun gibiolsun canım böyle böyle gidecek bu kilolar bunları bir günde almadıkki hemen verelim üstelik küçümsenecek kilolardada değiliz üç beş gram artı eksi olacak o kadar hergünümüz aynımı hayır o halde moral bozmak yok arkadaşım hep beraber aşacaz bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?