Off çok mutsuzum dün 5 km yuriyip 2.5 saat temizlik yapıp 40 dakka egzersiz yapıp diyeti bozacak birsey yemedigim halde dün 77.100 iken bugün nasılsa 77.400 çıktım neden böyleoldu snanlamıyorum
4 ızgara köfte yediğim için mi ? Onu da yemiceksem ne yycem aanlamadım gtti daha 17 gündür diyetteyim kilo durmasimi oldu acaba bu kadar erken olur mu öf öf ..
geçen salı : 77.900
Bugün : 77.400
Fark : - 500
Peki canım,kendimi de izinli geçiyorum zaten.Reglim başladı çok ama çok şişim.Dün de baya tatlı pasta yedim bu yüzden haftaya kadar bana da tartılmak yokKizlar ben yarin haftaya kadar tartiya cikmayacagim. O yuzden tomurcugum beni izinli yaz lütfen.
Masumm cum yaş ve boy bilgilerini yazabilir misin,listeye ekleyeceğim de :)bende listeye girmek istiyorum
kilom 69. 4
Peki canım,kendimi de izinli geçiyorum zaten.Reglim başladı çok ama çok şişim.Dün de baya tatlı pasta yedim bu yüzden haftaya kadar bana da tartılmak yok
Ben şuan işteyim canım.Öğleden sonra da spiral taktırmaya gidiyorum.Eve geçtiğimde tartılıp bildireyim diyeyim ama aç olmayacağım büyük ihtimal.Yarın sabah tartılır bildiririm o zaman,haklısınKizlar bence tartilin bak ben de artidayim ama yine de tartilacagim biliyorum ki odem geçecek.keske kilo bildirimi yapsaniz ciddi bir sebeb olmadiktan sonra izinli yazdirmasak diye dusunuyorum.
Ben şuan işteyim canım.Öğleden sonra da spiral taktırmaya gidiyorum.Eve geçtiğimde tartılıp bildireyim diyeyim ama aç olmayacağım büyük ihtimal.Yarın sabah tartılır bildiririm o zaman,haklısın
Kizlar bence tartilin bak ben de artidayim ama yine de tartilacagim biliyorum ki odem geçecek.keske kilo bildirimi yapsaniz ciddi bir sebeb olmadiktan sonra izinli yazdirmasak diye dusunuyorum.
Masumm cum yaş ve boy bilgilerini yazabilir misin,listeye ekleyeceğim de :)
ama 500 gr vermişisn niye üzülüyorsunki bir haftayı göze al :)
çok fazla sporda ödem yapıyor biliyormusun
Ben şuan işteyim canım.Öğleden sonra da spiral taktırmaya gidiyorum.Eve geçtiğimde tartılıp bildireyim diyeyim ama aç olmayacağım büyük ihtimal.Yarın sabah tartılır bildiririm o zaman,haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?