- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Bir şey değil canım,zevk benim için hele de bol eksili bildirimler olursaliste için teşekkürler tomurcuk çok hoş oluyor cidden listeyi görmek listede olmak :)
Aaaaa ben de listede olsam? Ben de katılabilir miyim???
Yaşım: 26
Boyum 1.68
Kilom. 100.4 (3 gün önce diyete yeni başladığımda 102'ydi!!: ) )
Aaaa kızlar cok mutlu oldum görünce haftanın ikincisi olmuşumçok mutlu oldum her hafta bir kilo desek 19 hafta sonra 60 olucam sonra 55 icin ugrasicam
Bir şey değil canım,zevk benim için hele de bol eksili bildirimler olursaUmarım derecede de olursun
canim listedeki arkadaslarimizla Miladımız--》2015 topiginde paylasimlarda bulunuyoruz burdada kilo bildirimlerimiz oluyor..istersen topigimize katilabilir paylasimlarda bulunabilir burdaki listemizde yer alabilirsin..
Canim nasıl ikinci oldun bilmiyoruz ama:))senden menu bildirimleri ve paylasimlarda bekliyorum..
Oleeey!!! Buraya rejimimle ilgili paylaşımlarda bulunduğumda listeye de eklenmiş oluyorum yani dimi! Yaşasın!! ( :
Tamam o zaman... Benim rejimim diyetisyenin verdiği, sağlıklı beslenme üzerine, haftada 3 gün sporun yeterli görüldüğü bir program....Ayda 4-5 kilo hedefleniyor... Ben 3 gündür uyguluyorum ve tartıda 1.5 kilo düştüm : ) Hareketimi arttırmaya çalışıyorum ama deliler gibi spor yapmak şeklinde değil; yürüyüşler vs.
Ayrıntıları, motivasyon fotolarını kendi günlüğümde de paylaşıyorum... Oraya da beklerim....
Günlüğüne göz atmistim canım fırsat buldukca bakarim.. hoşgeldin aramiza.
Merabaaaa şeyy bende katılablirmiyim?
Boy: 1.68
Kilo: 81 (ama regl dönemine çok yaklaştım yani geçen hafta 79 dum neyse dkdkdk)
GÜNAYDIN!
BUGÜN EKMEĞİ GÜNDE 1'E AZALTMAYI DENEYECEĞİM.
BANA ŞANS DİLEYİN! : D
ÖPÜCÜKLER!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?