Eveeeet, sagol tatlım sahur larda bosuna yutkunarak izlemedim ailemi,sukur. Ayyy simdi dusundumde ya varemeseydim ne kotu olurdu hem yeme hem vereme.....Seni gidiii:)) guzel rakamlar bekliyoruz demek supersin canim..
Vallahi hayran oldum sana. Sana bakarakta utanmazsam ayip banaEveeeet, sagol tatlım sahur larda bosuna yutkunarak izlemedim ailemi,sukur. Ayyy simdi dusundumde ya varemeseydim ne kotu olurdu hem yeme hem vereme.....
Oyle deme tatlım, benim bu hırs ve azim nereden cıktı hic biliyorum ama iyiki cıktı saklandıgı yerden sizida gaza getirebilirsem ne mutlu bana..Vallahi hayran oldum sana. Sana bakarakta utanmazsam ayip bana
Oyle deme tatlım, benim bu hırs ve azim nereden cıktı hic biliyorum ama iyiki cıktı saklandıgı yerden sizida gaza getirebilirsem ne mutlu bana..
Ozaman bi lokma yada bi kasıkla yetinmeye calıs daha kolay olur sanki..Beni gaza getiriyorsun valla:)) benim o begenmedigin menülerim varyaaa onlar ramazan ramazan benim beslenme grafigimin cok altinda kalır:)) size bakarak ramazan da olsa kendimi dizginlemis halim.. regl daha bitmedi oruçlu degilim ama ramazan bereketi ile kendimi kaybediyorum cok cesit dönüyor etrafimda..
Ah pardon fark -700 gram
Cok sevindim nr mutlu banaGuzel gidiyirsun. Aklima seni getirip tutuyorum kendimi
Haftaya inşallah dereceye de girersin masumcum :)eline saglık cnm kendimi listede görmek çok güzell :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?