Tamam tatlım, tabletten girince ekleyeceğim :)melekbekliyor 97 kg yim hedef 85 fakat şimdi başlayamam ben hemen listeye ekle canım sen yine.Önümüzdeki ay başlayacağım.
melekbekliyor/97/85
Çok iddalıııı sevdiim! :) ben 72ydim evlendiğimde. 75e düşeyim de 3kg daha veririm şimdilik böyle hehe :)Bende geldiiiiim :) konuyu görmeden az önce nutellalı ekmek yemiştim o sayılmaz demiii :)
Başlangıç kilom 73, hedefim 63Doğu öncesini bırak, kızlık kilomu hedefliyorum :)
Ah o gaz sorunu yokmuu... Bizim kızda da var mahvediyor bizi. Ama yılmak yok. Zor da olsa başarmalıyız! :)Merhaba kızlar bu konunun açılmasına çok sevindim.. Evet çoğumuzun 40'ları da çıktığına göre artık başlamalıyız diyete , sağlıklı beslenmeye..
Başlangıç kilom ;75 hedef kilom ;60
Ben ara öğünlerde nestle nesfit yiyorum laktozsuz süt ile şimdilik tek yapabildiğim bu sizin yöntemlerinizi merak ediyorum.. Emzirirken bu işi yapmak hiç kolay olmayacak hele de gaz problemlerimiz devam ederken ama yılmayalım.. :))
bence biz kendimizi beğenmiyoruz, onlar beğeniyodur da Aslan gibi evlat verdik onlara :) tekrar eski özgüvene dönmek için vermeliyiz demekki :) yrn ilk iş ekmeği azaltıyorum, bide nutella yıÇok iddalıııı sevdiim! :) ben 72ydim evlendiğimde. 75e düşeyim de 3kg daha veririm şimdilik böyle hehe :)
Bende dünden beri pasta yiyip duruyorum, bugün biter heraldekızdan ötürü düzgün beslenemiyorum ama dikkat edicem artık. Bizim kociş beni beğenmiyor artık sankim. Ya da ben kuruntu yapıyorum, bilemiyorum yaniii :)
Haha aynen bende dana gibi yiyorumbence biz kendimizi beğenmiyoruz, onlar beğeniyodur da Aslan gibi evlat verdik onlara :) tekrar eski özgüvene dönmek için vermeliyiz demekki :) yrn ilk iş ekmeği azaltıyorum, bide nutella yıbide gece araları kalkıp yediğim halleyleri :)) abbow ben yine iyi vermişim 12 kiloyu, baksana dana gibi yiyormuşum :))
Gece 4.30'tan beri ayaktayım ve hala hiçbişey yemedim en azından bir kaç gram vermiş olmalıyım!(
hayırdır tatlım ? bebiş mi huysuzlandı? ye bişeyler ama aç aç olmaz oyle...
Evet canım yaa bi sıkıntısı var ama anlamıyorum sürekli kucağımda uyumuyor huysuzlanıyor.. gaz gibi değil karnı da tok anlamadım bir de bugün misafirim gelicek üstüne bu yorgunlukla nasıl ağırlıycam bilmiyorum..
Merhaba konuya bende Katılmak istiyorum çünkü kendimi artık beğenmiyorum bir arkadaşın dediği gibi özgüvenleri geri kazanmak Lazım bende 1 temmuzda doğum Yaptım ilk zamanlar kilolar hızlı hızlı gitti ama şimdi takılıp kaldı hatta ibre ufak ufak yukarılara çıkıyor kendimce bişeyler yapmayı düşünüyorum buradan paylaşırız. Ben 62 kilo ile hamile kaldım 79 kilo ile doğum Yaptım şimdi 67 kiloyum. Hedef kilom 58. Pofuduk arkadaşım benide eklersen sevinirim. Hilal1653/67/58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?