2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

Evet hanımlar. Bugün sabahın köründe kızımın uyanmasıyla bende uyandım. Saat 9'da kahvaltımı yaptım, kahvaltıda yediklerim şöyle:
  • 2 tane haşlanmış yumurta
  • Yarım kibrit kutusu kadar peynir
  • 1 tane domates
  • 1 bardak süt
Tabii pofuduk bu kadarcık şeyle doyar mı? Başta doymuştum ama kızı uyutmamla kendimi attım koltuğa bende uyudum tabi. Uyanınca da midem kazındı... Canım tabii ki tatlı isstedi! Kendime engel olmaya çalışsam da başaramadım ve 6-7 tane tam buğdaylı bisküviyi 1 bardak sütle mideye indirdim, maleseff.

benim bunla uğraşacak vaktim yok ki yalnız bakıyorum bebeğime kimse yok aile akraba vs, karnımı doyurduğuma şükrediyorum, uyumuyoki sıpam
Pofuduk ben bgn diyete biber kızartmasıyla başladım :)) ama sabah 10 dan beri başka bişey yiyemedim hiiiç durmuyo erimiş gitmiştir o kaloriler ;p

Bende öğlende birazcık fazla kaçırdım canım ilk günün günahı olmaz diyelim yavaş yavaş olacak midemiz genişledi tabi, doymuyoruz :/
Ben de yalnızım ama bu hafta sonu annemler gelecek belki o zaman yapabilirim :)

ben 30 gün annemle kaldım, sütüm azalacak diye öyle bi besledi ki beni :) rejim yapmama hayatta izin vermez

ben 30 gün annemle kaldım, sütüm azalacak diye öyle bi besledi ki beni :) rejim yapmama hayatta izin vermez
Çokta rejim gibi değildi o liste canım yahu :) abur cuburu bırakabilsem ama dayanamıyorum :) hamilelikte bu kadar aşermemiştim :) şimdi de canım karpuz ve dondurma istiyor napıcam böyle ya

ben gün içinde yazıp gün sonu paylaşırım herhalde veya ertesi sabah.
3 ağustos

sbh
1 tost
2 tane şekerli çay
4 biskrem

öğlen
az tabak makarna üzerine az mayonez

ara
şekerli kremalı nescafe

akşam
bir paket çizi

ara
nescafe şekerli kremalı

daha bir şey yemem gb kavun var belki gece acıkırsam onu yerim

Çokta rejim gibi değildi o liste canım yahu :) abur cuburu bırakabilsem ama dayanamıyorum :) hamilelikte bu kadar aşermemiştim :) şimdi de canım karpuz ve dondurma istiyor napıcam böyle ya

helaaaal :)) ben bunlarla hayatta doymam :))

Selam kizlar

Pofuduk benide ekle canim. 66kg hedef 58
Bende yemegi azaltamiyorum ozellikle tatli. Sutten dolayida korkuyorum biraz ya azalirsa diye

Spor icin youtube burdan baslayabilirsiniz. Ben tatildeyim haftaya baslicam:)

benidryaz cnm simdi 70 im hrdef 60 dun oglen yemeym dedim ama saat dortte bbayilacaktim 2 koca tabak makarna yedim nolacak halim

merhaba kızlar
rejim olayım sanırım sadece yememem gerekenleri kısmak
sbh şekerli kremalı nescafe
ara 3 börekçi poçası
öğlen 3 kaşık kpnserve barbunya pilaki
karpuz
akşam 1 pekmezli yumurta ve karpuz

merhaba kızlar
ara 3 börekçi poçası
karpuz
Sen bunlarla nasıl doyuyon ya :))

Ben,
Sabah:
Tereyağında 2 yumurta, peynir zeytin, süt, reçel, azcccık nutella, yarım ekmek

Öğlen
Yoğurt çorbası, aCık ekmek, 1 domates
Ara
Süt, piskevit 4 tane
Akşam
Tavuk dünyası, koca tabak :)

Bgn vicdanımı rahatlatan tek şey, oğlumu koydum arabasına parka gittim 1 saat yürüdük, sonra da ordaki aletlerle 15 dk spor yaptım :))

merhaba kızlar
ara 3 börekçi poçası
karpuz
Hakikaten nasıl doyuyorsun
maaşallah diyelim. Ama tabi daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin :)

Ben bugün utandım yazmaya. Hep abur cubur geçti günüm. Kız hiç uyumayınca elime ne geldiyse ağzıma attım

doymak demeyelim anca bunlara vaktim oldu vakit yok die acıkınca çikolata fln yerdim onları kestim.
snn yediklerinde de kg yapacak bir şey yok
bu arada 69 u gördüm. h li rakamları bir daha görmem inşallah

Hakikaten nasıl doyuyorsun
maaşallah diyelim. Ama tabi daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin :)

Ben bugün utandım yazmaya. Hep abur cubur geçti günüm. Kız hiç uyumayınca elime ne geldiyse ağzıma attım

bnm de hiç fırsatım olmadı ondan adam poça aldı bıraktı. açııım die sbh isyan ettim

doymak demeyelim anca bunlara vaktim oldu vakit yok die acıkınca çikolata fln yerdim onları kestim.
snn yediklerinde de kg yapacak bir şey yok
bu arada 69 u gördüm. h li rakamları bir daha görmem inşallah
ay hadi gözün Aydın darısı başıma :) biraz zor olcak ya hayırlısı. Gece emzirmeleri benim içimi kıyıyo ya kalktım gece gece çikolata yedim

ay hadi gözün Aydın darısı başıma :) biraz zor olcak ya hayırlısı. Gece emzirmeleri benim içimi kıyıyo ya kalktım gece gece çikolata yedim
benim adam çaktırmadan rejim yapam die uğraşıyor sanki. yiyecek bir şey yok özellikle belirtmesem ekmek almıyor.kendine alıp yese kalanı direk difrize atıyor. arasamda ekmek bulamıyorum

bu sabahta kıymalı börek aldırdım. çok almış bir porsiyon yedim diğerleri duruyor. yesem mi veya vakit geçireyim başka öğün yerine yerim diye oyalanıyorum. çocuk uzun uyusa da çayla yesem
yedi bez değişti ağladı da tek demlik çay demleyeyim nasip belki içerim belki içemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…