benim bunla uğraşacak vaktim yok kihttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/anne-cocuk-2/hamilelik-sonrasi-diyet-listesi-102560.html
Kızlar bakın bu işimize yarayabilir, güzel bir listeye benziyor
Bende öğlende birazcık fazla kaçırdım canım ilk günün günahı olmaz diyelim yavaş yavaş olacak midemiz genişledi tabi, doymuyoruz :/benim bunla uğraşacak vaktim yok kiyalnız bakıyorum bebeğime kimse yok aile akraba vs, karnımı doyurduğuma şükrediyorum, uyumuyoki sıpam
Pofuduk ben bgn diyete biber kızartmasıyla başladım :)) ama sabah 10 dan beri başka bişey yiyemedim hiiiç durmuyoerimiş gitmiştir o kaloriler ;p
ben 30 gün annemle kaldım, sütüm azalacak diye öyle bi besledi ki beni :) rejim yapmama hayatta izin vermezBende öğlende birazcık fazla kaçırdım canım ilk günün günahı olmaz diyelim yavaş yavaş olacak midemiz genişledi tabi, doymuyoruz :/
Ben de yalnızım ama bu hafta sonu annemler gelecek belki o zaman yapabilirim :)
Çokta rejim gibi değildi o liste canım yahu :) abur cuburu bırakabilsem ama dayanamıyorum :) hamilelikte bu kadar aşermemiştim :) şimdi de canım karpuz ve dondurma istiyorben 30 gün annemle kaldım, sütüm azalacak diye öyle bi besledi ki beni :) rejim yapmama hayatta izin vermez
Çokta rejim gibi değildi o liste canım yahu :) abur cuburu bırakabilsem ama dayanamıyorum :) hamilelikte bu kadar aşermemiştim :) şimdi de canım karpuz ve dondurma istiyornapıcam böyle ya
helaaaal :)) ben bunlarla hayatta doymam :))ben gün içinde yazıp gün sonu paylaşırım herhalde veya ertesi sabah.
3 ağustos
sbh
1 tost
2 tane şekerli çay
4 biskrem
öğlen
az tabak makarna üzerine az mayonez
ara
şekerli kremalı nescafe
akşam
bir paket çizi
ara
nescafe şekerli kremalı
daha bir şey yemem gb kavun var belki gece acıkırsam onu yerim
baktım şimdi gzl hareketler. vakit bulup yapmak lazım.. gaza geldim spor için fakat bugün çok yorgunum izlerken uyuyakalıyordumhttp://m.uzmantv.com/konu/dogum-sonrasi-egzersiz-programi
Kızlar bence bu hareketleri yapabiliriz, kolay gibi duruyo.. Benim karnım şuan jöle kıvamında bıngıl bıngıl
Sen bunlarla nasıl doyuyon ya :))merhaba kızlar
rejim olayım sanırım sadece yememem gerekenleri kısmak
sbh şekerli kremalı nescafe
ara 3 börekçi poçası
öğlen 3 kaşık kpnserve barbunya pilaki
karpuz
akşam 1 pekmezli yumurta ve karpuz
Hakikaten nasıl doyuyorsunmerhaba kızlar
rejim olayım sanırım sadece yememem gerekenleri kısmak
sbh şekerli kremalı nescafe
ara 3 börekçi poçası
öğlen 3 kaşık kpnserve barbunya pilaki
karpuz
akşam 1 pekmezli yumurta ve karpuz
doymak demeyelim anca bunlara vaktim olduSen bunlarla nasıl doyuyon ya :))
Ben,
Sabah:
Tereyağında 2 yumurta, peynir zeytin, süt, reçel, azcccık nutella, yarım ekmek
Öğlen
Yoğurt çorbası, aCık ekmek, 1 domates
Ara
Süt, piskevit 4 tane
Akşam
Tavuk dünyası, koca tabak :)
Bgn vicdanımı rahatlatan tek şey, oğlumu koydum arabasına parka gittim 1 saat yürüdük, sonra da ordaki aletlerle 15 dk spor yaptım :))
Hakikaten nasıl doyuyorsun
maaşallah diyelim. Ama tabi daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin :)
Ben bugün utandım yazmaya. Hep abur cubur geçti günüm. Kız hiç uyumayınca elime ne geldiyse ağzıma attım
Hehe iyi yaptınbnm de hiç fırsatım olmadı ondan adam poça aldı bıraktı. açııım die sbh isyan ettim
ay hadi gözün Aydın darısı başıma :) biraz zor olcak ya hayırlısı. Gece emzirmeleri benim içimi kıyıyo yadoymak demeyelim anca bunlara vaktim olduvakit yok die acıkınca çikolata fln yerdim onları kestim.
snn yediklerinde de kg yapacak bir şey yok
bu arada 69 u gördüm. h li rakamları bir daha görmem inşallah
benim adam çaktırmadan rejim yapam die uğraşıyor sanki. yiyecek bir şey yok özellikle belirtmesem ekmek almıyor.kendine alıp yese kalanı direk difrize atıyor. arasamda ekmek bulamıyorumay hadi gözün Aydın darısı başıma :) biraz zor olcak ya hayırlısı. Gece emzirmeleri benim içimi kıyıyo yakalktım gece gece çikolata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?