2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

benidryaz cnm simdi 70 im hrdef 60 dun oglen yemeym dedim ama saat dortte bbayilacaktim 2 koca tabak makarna yedim nolacak halim

yememek olmaz. gerçi çocuk yüzünden oluyor ama kasıtlı yememek olmaz. bnm vaktim olmuyor çocuk ağlasın istemiyorum ama bakıyorum artık baş dönüyor ilk fırsatta atıştırıyorum. bugünkü menümüde yazayım az sonra uykum geldi zor duruyorum inatla

merhaba kızlar
normal rejim grubu kdr yoğun olmuyor o kdr azimde olmuyor telaşeden ama bugünümü yazayım.
sbh ayılmak için nescafe tabi kremalı şekerli
ara öğün az bişi sade dondurma
öğlen bir porsiyon kıymalı kol böreği
akşam ki az önce oluyor 21 fln yarım porsiyon kol böreği

magnezyum, kalsiyum ve omega hapımı içip bayılmayı planlıyorum.
bu arada çay demlemiştim 3-4 çay bardağı fln içtim şekersiz tabi icetea olmuş ben içmeye fırsat bulana kdr

abim akşam annemle kuzeni getiriyormuş bana misafirliğe uyurum artık ben onlar takılır

Bana da öyle geldi bacım, ekmekleri saklıyo galiba seninki :)) bende hamilelikte çok az yedim canım hiç istemiyodu bu ara ekmeğe düştüm nolcak benim Halim :/

canım magnezyum kalsiyum ve omegayı neden içiyosun? Doktor bana hiç öyle bişi demedi, durup duruyo haplar da

Kahvaltı
Kaşarlı tost, süt
Öğle
Mantr, domates
Ara öğün
Süt piskevit
Akşam yeşil fasülye pilav karpuz
Yatsı :) humana çayı
En iyisi tekrar acıkmadan uyuyayım ben :)

kahvaltiyi guzel yapiyorum diye yapmayim dedim ama olmadi zaten canim :)) hic spor hareketleri yapamadim daha sizler yapiyormusunuz keske mekik cekebilsem

kizlar birbirimize gaz verelim ya yarisa falan girelim ancak oyle hirs yapariz :) mesela simdi sporun ilk gunu olarak 10 mekik cekme hedefi koyuyorum kendime zamanla artiralim bunu alistikca hem yavastan baslarsak kendimizi cok yormamis oluruz bizim cumartesi kirkimiz cikiyo cok sukur ama hala onbes yirmi gun olmus gibi hissediyorim

omega ilk 3 ay çocuk için lazım diye aklımda.
kalsiyumlu neredeyse hiç bir şey yemiyorum. kalsiyum sandoz içiyorum gebeliğin son aylarından beri.
magnezyumu içmediğimde elim ayağım uyuşuyor hamilelikteki gb o yüzdrn ona da devam ediyorum.
tabi d mi demir mi hapını yazmıştı ztn dr. o kabız yapıyormuş. magnezyum malum kabızı da engelliyor.
biraz kafama göre kullanıyorum sanırım

hedef belirledim ben bu ay 65 e ineceğim diye. çocuk beni yorduğunda motivem ama zayıflamamı sağlıyor düşüncesi.
bezginlik gidiyor istek geliyor.
eskiden yani gebelikten önce spor bana keyif veren birşeydi.
spor sonrası yorgunluk kas ağrısı bile mutlu ederdi.
çocukla yoruluncada motive olunca stres olmuyorum

bana kan hapından başka bişi vermedi bu adam ya :/

günaydın kızlar gece bi kahve ve nescafe de içtim.
annem geldi geç yattık. tabi çocukla ilgilen yoruldum gece zor kalktım. sbhtan beri ayaktayım bakam annem varken yemeğe nasış dikkat edeceğim

Kizlaarr bende geldiiimm kizlik kiloma donmem zor cunku 44 kiloydum 54le hamile kaldimm 74 oldum tam bi tosuncugum. Suan 64 kiloda kalmis bulunmaktanyim. Ve 4:30dan beri uyanigim agzima sudan baska bsy girmedi ben aslinda hamurisi falan yemiyorumm sekersiz cay iciyorum seker kullanmagali 6-7yil oldu. Arada nescafe 2si 1 arada iciyoeum tabi onun yaninda yedigim browniyi saymazsak benimde tek zaafim nescafe ve browni. Bide komposto yapamadiysam hazir meywe sulari iciyorum.mecbur glikozlar iniyo mideye. Rahatsiz ediyo onun icindeki seker ama napalim mecburiyet bugunden itibaren bende yazcam ne yitip.ictigimi. pofuduk18 benide yaz kiiizz 74/54 hedef

Canlarım en kısa zamanda listeyi guncelleyeceğim :)
Konuyu ben açtım ama, diyete dair hiç bişey yapamıyorum. Kekler, muhallebiler uçup gidiyor
Kızdan spora da fırsat yok. Mutfağı, odayı toplayıp bişeyler yiyebilirsem o günü güzel geçirmiş sayıyorum.
Bugün bebek arabamız gelecekti. Cumartesi de annemler geliyor. Artık bol bol gezeriz inşallah :)

Bizim zayıflama yarışmamızda fazladan abur cubur yiyene falan spor cezası verirdik :) şimdi de haftada en az kilo verene mi versek :) ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…