benidryaz cnm simdi 70 im hrdef 60 dun oglen yemeym dedim ama saat dortte bbayilacaktim 2 koca tabak makarna yedim nolacak halim
Bana da öyle geldi bacım, ekmekleri saklıyo galiba seninki :)) bende hamilelikte çok az yedim canım hiç istemiyodu bu ara ekmeğe düştüm nolcak benim Halim :/benim adam çaktırmadan rejim yapam die uğraşıyor sanki. yiyecek bir şey yok özellikle belirtmesem ekmek almıyor.kendine alıp yese kalanı direk difrize atıyor. arasamda ekmek bulamıyorum
bu sabahta kıymalı börek aldırdım. çok almış bir porsiyon yedim diğerleri duruyor. yesem mi veya vakit geçireyim başka öğün yerine yerim diye oyalanıyorum. çocuk uzun uyusa da çayla yesem
yedi bez değişti ağladı datek demlik çay demleyeyim nasip belki içerim belki içemem
canım magnezyum kalsiyum ve omegayı neden içiyosun? Doktor bana hiç öyle bişi demedi, durup duruyo haplar damerhaba kızlar
normal rejim grubu kdr yoğun olmuyor o kdr azimde olmuyor telaşeden ama bugünümü yazayım.
sbh ayılmak için nescafe tabi kremalı şekerli
ara öğün az bişi sade dondurma
öğlen bir porsiyon kıymalı kol böreği
akşam ki az önce oluyor 21 fln yarım porsiyon kol böreği
magnezyum, kalsiyum ve omega hapımı içip bayılmayı planlıyorum.
bu arada çay demlemiştim 3-4 çay bardağı fln içtim şekersiz tabi icetea olmuş ben içmeye fırsat bulana kdr
abim akşam annemle kuzeni getiriyormuş bana misafirliğe uyurum artık ben onlar takılır
kahvaltiyi guzel yapiyorum diye yapmayim dedim ama olmadi zaten canim :)) hic spor hareketleri yapamadim daha sizler yapiyormusunuz keske mekik cekebilsemyememek olmaz. gerçi çocuk yüzünden oluyor ama kasıtlı yememek olmaz. bnm vaktim olmuyor çocuk ağlasın istemiyorum ama bakıyorum artık baş dönüyor ilk fırsatta atıştırıyorum. bugünkü menümüde yazayım az sonra uykum geldi zor duruyorum inatla
Bana da öyle geldi bacım, ekmekleri saklıyo galiba seninki :)) bende hamilelikte çok az yedim canım hiç istemiyodu bu ara ekmeğe düştüm nolcak benim Halim :/
canım magnezyum kalsiyum ve omegayı neden içiyosun? Doktor bana hiç öyle bişi demedi, durup duruyo haplar da
gayet rejimlik menü mis gibiKahvaltı
Kaşarlı tost, süt
Öğle
Mantr, domates
Ara öğün
Süt piskevit
Akşam yeşil fasülye pilav karpuz
Yatsı :) humana çayı
En iyisi tekrar acıkmadan uyuyayım ben :)
ben de ne tembellikse karın çalışmıyorum. bugün ayakta biraz hareket yaptım bebiş izledi oyalandı diye. sonra sıkılıp ağladıkahvaltiyi guzel yapiyorum diye yapmayim dedim ama olmadi zaten canim :)) hic spor hareketleri yapamadim daha sizler yapiyormusunuz keske mekik cekebilsem
hedef belirledim ben bu ay 65 e ineceğim diye. çocuk beni yorduğunda motivem ama zayıflamamı sağlıyor düşüncesi.kizlar birbirimize gaz verelim ya yarisa falan girelim ancak oyle hirs yapariz :) mesela simdi sporun ilk gunu olarak 10 mekik cekme hedefi koyuyorum kendime zamanla artiralim bunu alistikca hem yavastan baslarsak kendimizi cok yormamis oluruz bizim cumartesi kirkimiz cikiyo cok sukur ama hala onbes yirmi gun olmus gibi hissediyorim
bana kan hapından başka bişi vermedi bu adam ya :/omega ilk 3 ay çocuk için lazım diye aklımda.
kalsiyumlu neredeyse hiç bir şey yemiyorum. kalsiyum sandoz içiyorum gebeliğin son aylarından beri.
magnezyumu içmediğimde elim ayağım uyuşuyor hamilelikteki gb o yüzdrn ona da devam ediyorum.
tabi d mi demir mi hapını yazmıştı ztn dr. o kabız yapıyormuş. magnezyum malum kabızı da engelliyor.
biraz kafama göre kullanıyorum sanırım
bana dr un yazdığıda o işte gebeyken kullandığımız. ama kabız yapar o magnezyum içmezsembana kan hapından başka bişi vermedi bu adam ya :/
Takibi zor ama keyifli olur :)Bizim zayıflama yarışmamızda fazladan abur cubur yiyene falan spor cezası verirdik :) şimdi de haftada en az kilo verene mi versek :) ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?