- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
ayy bilmiyordum bebegim zaten kolik en sevdigim mevyelerden biro ama oglum icin dayanirim mapayimkavun gaz yapar diyorlar ben anca 1 tane yiyorum :/
ben yarı çıplak tartılırım hep az çıkayım diye :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bilmiyordum bebegim zaten kolik en sevdigim mevyelerden biro ama oglum icin dayanirim mapayimkavun gaz yapar diyorlar ben anca 1 tane yiyorum :/
ben yarı çıplak tartılırım hep az çıkayım diye :))
bende 40 ı çıkınca düzene gircek diye hayal ettim ama nerdeee :) saat 1 e geliyo hala ayağımda sallıyorum, gözler cin gibi bakıyobenimkide bütün gece ayaktaydi.. hamakta salliyoruz bi babasi bi ben cin gibi bakio uyumuyo..
bizi biraz daha zor gunler beklio galiba canimm :))) uykusuz anneler olarak
. Dondurma kilo aldırmaz kızDondurmam gaymakkilo verme çalışmalarıma koca kutu dondurma yiyerek devam ediyorum
![]()
Evet canim komsu kimyon doldurmustu gazi alsin diye ama dun biraz huysuzdu mercimekten sanirimtatlim mercimek gaz yapar derler ama
ben küçük siselerle iciyorum yanimdan ayirmiyorum zamanla alistim gece bile her emzirmeden once 1 bardak sonra 1 bardak icerim
emer ya kesin başka derdi var. ya nette stün tadını güzelleştiren fıdalar vardıç. aratacam hala unutuyorum. baksana internetten. hep aynı değil sütümün tadı. gerçekten yediğine göre değişiyordur belki tadıEwet sut yapar doyolar, bide ben protein dunde bugunde yemedim. Aksam en iyisietli bsyler yemek ama ne?? Canimin sikintisindan su bile zor ictim simdi sut sagiyorum benim oglan emmemekte kararli![]()
Canim yanindan ayrirma bi sure sonra agzin kurucak icmek isticeksin. Soguk iciyosan termis gbi bsy warsa ewde ona koy yaninda tasi. Ben simdi sagiyorum su da yanimda. Zayiflamak istedigimde suya alismistim genc kizken 63 kilodaydim sevhilim yani simdi esim ozaman kilo aldin falan dedi bi hirs yaptim 3.5 ayda 15 kilo werdim kendi kendime . Suda emzik gbi agzimdaydi sporla diyetin disinda. Faydadini gordum. Simdi icersek hem sut yapar hem zayflamamiza yardimci olur![]()
kanguruda yürüyünce daha çabuk susıyor hatta ben yaulana yaulana yürüyorum varsa gazda çıkıyor.Kızlar oğlum anamı ağlattı sabah 6 dan beri
Eşim gitmeden bi sandviç yapmıştı küçücük onu yedim, 1 bardak meyve suyu ile, öğlen açııım deyince ekmek arası köfte getirdi :) tabi bu arada ben yatak odasından çıkıp yüzümü bile yıkayamamıştım, oğlum sadece 3 er dk uyuyo :/ akşama da misafir var.. Az önce kanguruya taktım durmadı ağladı, süpürge açınca sustu, beraber ev süpürdük, tek kolla canım çıktıakşama domatesle biber kızarttım, peynir karpuz vs :) misafirler için de eşimi gönderip ev yapımı pasta aldırdım, adam da saolsun hepsinden tadımlık koymuş yenge denesin demiş, ben bu gidişle çççooookkkk (!) kilo veririm
![]()
dondurma her diyet döneminde bile vazgeçilmez tatlım. hiçbişi olmaz dondurmadan.Dondurmam gaymakkilo verme çalışmalarıma koca kutu dondurma yiyerek devam ediyorum
![]()
kimyonu dayayınca tadı biraz değişse de gazı alıyor sanırım.tatlim mercimek gaz yapar derler ama
ben günde en az 5 kere tartıldığım için bence farketmezpazartesi sabahı mı tartılsakşimdi pazar sabahı tartılıp tüm pazar yemeğe sarmayayım
![]()
ben ayagimda salliyorum geneldebu konunun altında mi yazsam bilemedim ama hepimiz haziran annesiysek acaba herkes bebeğini nasil uyutuyo söyleyebilir mii![]()
bu konunun altında mi yazsam bilemedim ama hepimiz haziran annesiysek acaba herkes bebeğini nasil uyutuyo söyleyebilir mii![]()
ben günde en az 5 kere tartıldığım için bence farketmez
White noise indirdim ama hiç hoşuna gitmedi galiba susmuyo onlarda
android uygulaması araba uçak çamaşır makinası vb sesler var. google playden white noise baby die arayabilirsin. benim bebekte çok işe yarıyor ama S skelebeks denemiş onda işe yaramamışbiz şimdilik hamakta uyutuyoruz ama geceleri zor oluyo portatif hamaklarda uyumuyo çingene salincagi kurduk salona gündüzleri rahatiz da gece yatak odasından kalkip salona gel uyut tekrar yatagina koy bidaha uyandi bidaha gel cok zor oluyo uyku egitimi icinde erken .. babasi sagolsun yardim ediyo ama yinede ilk bebegim diye sanirim yorgun hissediyorum surekli. arada bi de kolik sancilarimizi unutmamak lazim tabi :))
su whiye noise tam olarak ne ki ise yarar mi acaba
Sabah en okkalısından bi kahvaltı, öğlen sütlü kahve, yanında 3 büskivi, akşama Allah Kerim :)
68.50 kilom kizlad
Bence beslenme süper, hem nescafe de yok, olcak bu iş olcakoh afiyet olsun
benim de sabah kahvaltı. ekmeksiz tek kg yapıcı şey 3-4 sigara böreği ama yağ çekmemişlerdi
öğlen bi ufak tas tarhana çorbası
akşam azcık bulgur 3-4 yemek kaşığı, bir o kadar da taze fasülye, bi o kdr da salata
çay ile tatlı kurabiye yedim ev yapımı. düşününce onu da yerken çok yememişim. ufak ufak toplardıçbir avuş kdr yemişimdir.
bugün 4-5 bardak çay içmişimdir her seferinde 2 şekerli
gezmelerdeydik ama çocukla zormuş paso emzirme molası.
ben hala pazartesi sabahı tartılma taraftarıyım. gene de yazayım.
başlangıç kilom 70 küsür şimdiki kilom 69.00
bugün abartmasaydım yemeği yarın sabah 68 küsürleri görürdüm hayalindeydim.
okuduğumda nescafemin yeni bitmiş olmasıBence beslenme süper, hem nescafe de yok, olcak bu iş olcak![]()
Canım bizim kızda idrar yolu enfeksiyonunun yanında böbrekte büyüme de çıktı hastanelerde uğraşıyoruz da bakıyorum ama yazamıyorum. Annemler de geldi. Kusura bakmayın, çok öptüm. Bende tartılıcam bugün inşallah :)Pofuduk çok sessiz gördüm seni :)) nerelerdesin bacım??