- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
Evet canim onlarda olmasa bunalima girerim cidden. Ailemden yakinlar. En yakin oturan ablamla aramda 2.5 saat warNe güzel komşuların var senin öyle yaa :)
bende ilk kez yapıyorum :) daha doğrusu yapamıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim onlarda olmasa bunalima girerim cidden. Ailemden yakinlar. En yakin oturan ablamla aramda 2.5 saat warNe güzel komşuların var senin öyle yaa :)
bende ilk kez yapıyorum :) daha doğrusu yapamıyorum :)
Benim komşularım hamileyken getiriyordu da şimdi elleri boş uğruyorlar :))Evet canim onlarda olmasa bunalima girerim cidden. Ailemden yakinlar. En yakin oturan ablamla aramda 2.5 saat warhep yalnizim
He walla iyi ki war minnoslarimiz. Sen istanbulda misin canim?Benim komşularım hamileyken getiriyordu da şimdi elleri boş uğruyorlar :))
Bende yalnızım canım, bi tane akrabam bile yok burda, ailem 3-4 saat mesafede :/ okuldaki hocalar hep yaşlı, eşimin arkadaşlarından başka arkadaşım yok, onlarla da 10 günde bir anca çıkar bişeyler içeriz.. Yalnızlık çok zor yaa, iyiki sıpalarımız oldu demi :)
yok Canım konyadayım benHe walla iyi ki war minnoslarimiz. Sen istanbulda misin canim?
Bende utandığımdan yazmıyorum canımSabah peynir. Zeytin reçel domates salatalık 2 yumurta süt ekmek
Aralarda 2 paket bisküvi, 4 kek, 2 bardak süt, 1 tas hoşaf
Akşam mantarlı makarna( yarım paket), iki baklava
Sütüm azaldı diye dayadım kendimi yemeye :/
Napsam çıksam mı bu gruptan, yediklerimi yazmaya utanır oldum![]()
canım benim Canım bişey yemek istemiyo ama sütümün azaldığını eşimde gördükçe sürekli arayıp rapor istiyo ne yedim diye :/ bide zayıflıcam die sütüm hepten kesilirse vicdan azabındn ölürümBende utandığımdan yazmıyorum canımkal aramızda nereye gidiyorsun :) ihitiyacımız motivasyon. Fakat ben kilo alıyorum maalesef. Hiiiç beğenmiyorum kendimi... Bişeyler yapmalı ama nefsime hakim olamıyorum
![]()
Canım diyet yapmıyoruz ki, sadece dikkatli ve sağlıklı beslenmeliyiz. Veririz öyle yaparsak :) ama tabii sen bilirsin :)canım benim Canım bişey yemek istemiyo ama sütümün azaldığını eşimde gördükçe sürekli arayıp rapor istiyo ne yedim diye :/ bide zayıflıcam die sütüm hepten kesilirse vicdan azabındn ölürüm![]()
süt yapan şeyler ye semizotumuydu. rezene iç. bol su. yumurta da önemliymiş. ama süt yapan şeyler kg yapmıyor ztn.canım benim Canım bişey yemek istemiyo ama sütümün azaldığını eşimde gördükçe sürekli arayıp rapor istiyo ne yedim diye :/ bide zayıflıcam die sütüm hepten kesilirse vicdan azabındn ölürüm![]()
Canım diyet yapmıyoruz ki, sadece dikkatli ve sağlıklı beslenmeliyiz. Veririz öyle yaparsak :) ama tabii sen bilirsin :)
süt yapan şeyler ye semizotumuydu. rezene iç. bol su. yumurta da önemliymiş. ama süt yapan şeyler kg yapmıyor ztn.
selam kızlar
bugğn boş karpuz, bulgur pilavı, peynir, az mayonez, bi tane minnak ev poçası yedim. bi latte içtim. 3 minik salatalık. 2 bayram şekeri attım ağzıma tofita gb.
Ayy onada insan karsi koyamiyo bende cok yiyodum bi ara2 tanede twister buz dondurma yemiştim![]()
Ayy onada insan karsi koyamiyo bende cok yiyodum bi arassimdi lera fresca yiyorum ama 2 gune 1 falan