• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

o hangisi hmm. frigola da gzl ama çok kalorilidir diye aldırmıyorum.

bugün ben de yemek konusunda coştum
sbh
3 haşlama yumurta
3 kaşık yoğurt

ara
1 nescafe
1 cappucino

akşam
yarım dondurulmuş hazır pizza
az patates kızartması
karpuz
uludağ şekersiz limonata (gazsız)

ketçap mayonez kullanmadım

artık bu akşam anca bitki çayı ve nescafe içerim.
Ohh afiyet olsun canim. Patates mizartmasini bende ozledim yarin avm ye gidersem kesin yicem Allah izin werirse :KK49:
Bende bu sabah 1 karisik tost 1 bardak meyve suyu
ara bi seftali
Oglen bi dilim kepek ekmek ve kasar peynir
Ara bi nescafe, siyah uzum ve havuc
Aksam kiymali makarna ve yogurt
Bugun cok yorulduum ilk defa yalniz disari ciktim oglumla sirtimdan ter akti ama.baya yuruyus yaptim hizlihizli. Korse almistim kullanamadim giyemedim bile. Cikmadi totodan:oops:

Ohh afiyet olsun canim. Patates mizartmasini bende ozledim yarin avm ye gidersem kesin yicem Allah izin werirse :KK49:
Bende bu sabah 1 karisik tost 1 bardak meyve suyu
ara bi seftali
Oglen bi dilim kepek ekmek ve kasar peynir
Ara bi nescafe, siyah uzum ve havuc
Aksam kiymali makarna ve yogurt
Bugun cok yorulduum ilk defa yalniz disari ciktim oglumla sirtimdan ter akti ama.baya yuruyus yaptim hizlihizli. Korse almistim kullanamadim giyemedim bile. Cikmadi totodan:oops:
herkes benden daha sağlıklı besleniyormuş gibi geliyor.
korse takma dedi bnm dr um ben de takmadım. deneyince de karnımın altında ağrı oldu.
ya nasıl çatlak için boşa krem sürdüm gene çatladı. ak ım sürmedi hiç çatlamadı 2. çocuğunda da onun gb korse de şehir efsanesi. rahim ztn toplanınca o ilk iri göbek gidiyor korseden sanıyoruz ama ben de o bıldır bıldır hissi rahatsız diye tayt giydim. o yüzden korse takıp bedene eziyet etmemeye karar verdim.
bu arada gaza gelin 70 le başlamıştım. ilk hafta 69.00 ı gördüm. bu hafta 68.00 a razıydım ama sabah tartıldım merak ettim karnımın ufaldığını görünce 67.9 gördüm :KK76:
pzt sabahı inş. düz 67 görürüm

korse takma dedi bnm dr um ben de takmadım. deneyince de karnımın altında ağrı oldu.
ya nasıl çatlak için boşa krem sürdüm gene çatladı. ak ım sürmedi hiç çatlamadı 2. çocuğunda da onun gb korse de şehir efsanesi. rahim ztn toplanınca o ilk iri göbek gidiyor korseden sanıyoruz ama ben de o bıldır bıldır hissi rahatsız diye tayt giydim. o yüzden korse takıp bedene eziyet etmemeye karar verdim.
bu arada gaza gelin 70 le başlamıştım. ilk hafta 69.00 ı gördüm. bu hafta 68.00 a razıydım ama sabah tartıldım merak ettim karnımın ufaldığını görünce 67.9 gördüm :KK76:
vuhuuuu süpersin tatlım :) çok pis gaza geldim ama şu msjını keşke az önceki kahvaltımdan önce görseydim :))

Vuuu maaşallah :D helal olsun :)

vuhuuuu süpersin tatlım :) çok pis gaza geldim ama şu msjını keşke az önceki kahvaltımdan önce görseydim :))

benşm de kahvaltı etmem lazım 3 haşlanmış yumurta beni bekliyor :)

Vuuu maaşallah :KK70: helal olsun :)

gaza geldikçe daha sağlıklı besleniyorum. meyvem ve yoğurtlarım geldi koca yoğurdu komğle meyveli yoğurt yapayım

Wuhhuu maaasallah supersiinn. Bende bu sabah 62 kiloydum. Hastaneye gittik orda bi trilece indirdim mideme. Simdi suclu hissediyorum:110: buarada bende hep tayt giyiyorum . Ilk baslarda belden takilan yun korselerden giymistim. Sonra biraktim. Suan taytla idare ediyorum hide benimde gobegimde hic catlak yok yengemler hayret etti. Walla hic catlak kremide surmedim wazelin surdum oda aklima geldikce. Annemin ablamlarin baya catlagi war ama 5 kiziz bi bende bide benden once dogum yapan ablamda catlak yok onun bebegide 4.5 kilo dogdu. Ama catlagin rengi acilinca hic yok gibi duruyo. Hem olsa nolur meleklerimizin hatirsasi. Ben sezaryen kesigime bakip oyle diyorum. Bu da bi cesit teselli sanirim :D

benşm de kahvaltı etmem lazım 3 haşlanmış yumurta beni bekliyor :)

gaza geldikçe daha sağlıklı besleniyorum. meyvem ve yoğurtlarım geldi koca yoğurdu komğle meyveli yoğurt yapayım
Kiizz ben 1 tane zor yiyorum agzimda cogaliyo masallah sana. Hic yemesem aklima gelmez yumurta ama bebegimiz icin sut yapiyomus ondan zorluyorum.
Bu sabah kahwaltimm
1.5 dilim kepek ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates, salam
1 bardak meywe suyu
Hastanedede trilece:oops:

o hangisi hmm. frigola da gzl ama çok kalorilidir diye aldırmıyorum.

bugün ben de yemek konusunda coştum
sbh
3 haşlama yumurta
3 kaşık yoğurt

ara
1 nescafe
1 cappucino

akşam
yarım dondurulmuş hazır pizza
az patates kızartması
karpuz
uludağ şekersiz limonata (gazsız)

ketçap mayonez kullanmadım

artık bu akşam anca bitki çayı ve nescafe içerim.
20150813_110301.webp Canim lera fresca bu. Dogal ve yapay tatlandirici renklendirici falan icermiyo. Ama ben bunu buzluga koyup yarin yicem.bugunki hakkimi tatliyla bitirdim :(

Kiizz ben 1 tane zor yiyorum agzimda cogaliyo masallah sana. Hic yemesem aklima gelmez yumurta ama bebegimiz icin sut yapiyomus ondan zorluyorum.
Bu sabah kahwaltimm
1.5 dilim kepek ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates, salam
1 bardak meywe suyu
Hastanedede trilece:oops:
bende hiç sevmem ztn alerjimde var. çocuk için napalım.

Eki Görüntüle 1605063 Canim lera fresca bu. Dogal ve yapay tatlandirici renklendirici falan icermiyo. Ama ben bunu buzluga koyup yarin yicem.bugunki hakkimi tatliyla bitirdim :KK43:

bizim burada nerede satılıyordur acaba. sokağa çıksamda gezip çok dolanamıyorum. tedi ye gidip gelim dedim çocukta ağırlaşmış ztn öğle sıcağı.

bu ara çocuk çok meme istiyor sıcaktan sanırım. babası kılıklı çok feci terliyor.

Artık bende dikkat edicem yeaaa kendime çok kiziyorum. İyice abur cubura düştüm. :KK43:
abur cuburu kessek vereceğiz ztn. bn bakalım ne zmn a kdr uzak duracağım

bende hiç sevmem ztn alerjimde var. çocuk için napalım.

bizim burada nerede satılıyordur acaba. sokağa çıksamda gezip çok dolanamıyorum. tedi ye gidip gelim dedim çocukta ağırlaşmış ztn öğle sıcağı.

bu ara çocuk çok meme istiyor sıcaktan sanırım. babası kılıklı çok feci terliyor.

abur cuburu kessek vereceğiz ztn. bn bakalım ne zmn a kdr uzak duracağım
Canim carrefourda war migrostada olabilir. Ayy bende ne zamandir tedi ye gidemiyorumm dolap kokularini ozledim vanilyali :D canim arabasiyla ciksan bebisinin nasil olur

kızlar bugünkü menüm
3 haşlanmış yumurta
2 nescafe
3 büyük bardak şeftalili yoğurt şeker vb katkı yok.
dünden kalan ufak hazır pizza yarım
şekersiz uludağ limonata

eşim fırında makarna yaptı yememek için uyumayı düşünüyorum.

yarın sabah 2. ay aşılarımız var. ateş mateş korluyorum :( fitil mi şurup mu kararsızım

Kizlar oglen yediklerim
6 tane mercimek koftesi (komsunun yaptigi, galiba surekli boyle seyler yapiyo ama sagolsun banada getiriyo hatta kapiya asiyo bebegim rahatsiz olmasin diye :) )
Biraz yesillik
Ara nescafe 1 dilim kek
Aksam disardaydik
Karisik izgara , patates kizartmasi ve cokaz pilav (ekmek yemedim)
2 adet kivi. Bakalim yatana kadar daha ne atistircam:KK51:

Ben de bugün
Sabah 2 tost(küçük ekmeklerle), 2 yumurta, çay
Ara bisküvi
İkindi koca bir leğen tonbalıklı yeşil salata :)
Akşam mantı :/
Şimdi malt içeceği
Ve yatağa yanaştım başka bişi yemeden uyuyacam
Bu arada 4 lt su içmişim, kendi rekorumu kırmışım ;))

Ben de bugün
Sabah 2 tost(küçük ekmeklerle), 2 yumurta, çay
Ara bisküvi
İkindi koca bir leğen tonbalıklı yeşil salata :)
Akşam mantı :/
Şimdi malt içeceği
Ve yatağa yanaştım başka bişi yemeden uyuyacam
Bu arada 4 lt su içmişim, kendi rekorumu kırmışım :KK66:)
Ohh afiyet olsunn. Ikindi ögünün muhtesemm. Bende biara yapsam iyi olacak ama tonbaligini ekmek arasi sewiyorum:oops: ekmege dadanirim diye korkuyorumo_O buarada malt nasil memnun musun ben daha almadimda alicam

kızlar bugünkü menüm
3 haşlanmış yumurta
2 nescafe
3 büyük bardak şeftalili yoğurt şeker vb katkı yok.
dünden kalan ufak hazır pizza yarım
şekersiz uludağ limonata

eşim fırında makarna yaptı yememek için uyumayı düşünüyorum.

yarın sabah 2. ay aşılarımız var. ateş mateş korluyorum :KK43: fitil mi şurup mu kararsızım
Oyy insallah cabuk atlatiriz 2. Ay asilarimizii. Haber wer canim ewe gelince ne olup bitti. Bizimde 1 hafta sonra Allah izin werirse :KK17:

Ohh afiyet olsunn. Ikindi ögünün muhtesemm. Bende biara yapsam iyi olacak ama tonbaligini ekmek arasi sewiyorum:oops: ekmege dadanirim diye korkuyorumo_O buarada malt nasil memnun musun ben daha almadimda alicam
bende ekmekle severim de bu sefer salatayı bol yapınca tonbalığı belli belirsizdi, ekmeksiz gittî oyüzden :) malt içeceği marketlerdeki asitli olan var ya maltana, ondan içtim zaten normalde çok severdim asitli diye uzak duruyodum, sayfada bi arkadaş doktorum önerdi, süt de yaptı deyince işime geldi :))

Back
X