- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
Kizlar merhaba sizede oluyomu bilmiyorum ben gece emzirmeye kalkinca resmen gozum donuyo ne bulursam yiyorum o yuzden artik eve aburcubur sokmuyorum meyve yiyorum favorim uzum siz gece bir seyler tuketiyomusunuz gunduzde herseyi aceleyle yiyorum bazen oturuyo mideme lop diye birde benim karnim yamuk gibi normalmi acaba kendimi hicccc begenmiyorum hemde hic
ben o kdr uykusuz oluyorum ki çocuğu zor emziriyorum. ama su içiyorum dolaptan.
kizlar ben dogumdan geeldikten iki gun sonra karnima carsaf sardim esimle babam sikoca kuvvetlice sardilar her dustan sonra yine sardik on bes gun karnim pek yok
ben normal rahim küçülmesini beklemesiğiniz için onu çarşaf sayesinde sanıyorsunuz gibime geliyor.
rahim ztn kısa sürede toparlanıyor. toparlanana kdr tayp giymek sallanmasınj engellediği için insanı boşluk hissinden kurtarıyor.
Bende sütümün yetersiz olduğunu düşünüyordum çünkü benim bebiş saatlerce emiyor sonra yine aç. Mayalı Şeyler süt yapıyormuş diye duydum bir haftadır günde koca bir bardak içiyorum birde hipp in emziren anne çayları var onlardan içiyorum sonuç güzel sende dene derim
benim arkadaşta öyle stres yapıp mamaya başlamıştı çocuk çol şişmiş. sütü varmış boşa mama vermiş. dr çocuğu obez yaparsın demiş.
geçen göz gezdirdim sütü olmadığınj düşünen tomrisin emzirme notlarını aratsın google da.