- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #33.961
Nerelerdesiniz kizlarrr???
Pek sessiz ya burasi...
Pek sessiz ya burasi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayııııııııızzz :)Nerelerdesiniz kizlarrr???
Pek sessiz ya burasi...
tığ ile sihirli halkayla başlıyorsun sonrası arttırma ve azaltma. tabi bana ölçü lasım bir de kalın yünle örmek lazım. internette videolar var.çok zor değil aslında canım sadece elimde model olmadığı için modeli çıkarmak zor oldu ama ona rağmen 2 günde bitti 1 günde de biterdi aslında ama söküp tekrar örmekten bitiremedimdediğin oyuncaklara baktım çok güzeller ama yapmak zor değil mi? battaniyeyi annanemiz ördü ama yelek bilen adam yok kolay bi model bulursam bende yelek denicem
Bn de öyleym cnm. Minyonum ama yne de insan üzülüyor. 2 kilo doğar dynce çok üzldm. Eşim de uzun ama çok zayıf zaten. Dr lar insanı korkutıyo, hp en kötüsnü düşndryorlar. Allhm sadece bnm degl btn cocklarmza sağlk versnCanim yapisaldir belki.bazi seyler genlerle ili.mesela bende cok minnak zayif bi bebek olarak dogmhsum halada minyonum
ya bugun bnmde sagim solum agriyor kendimi tasyamiy gibiyimBenim kaburgalarım çok ağrıyor yaa sızlıyoroff
![]()
Benimde kizim kendimi sağ tarafa öyle dayiyor ki sirtiyla... Özellikle gogsumun altı kaburgalarimin orası çok aciyorya bugun bnmde sagim solum agriyor kendimi tasyamiy gibiyim![]()
ben göğüs ucu için lansinoh kullanmıştım ama çok faydasını görmedim şimdi bella b nııple nurture diye bir kreme başladım kuzenlerim çok memnun kalmışlardıoyy maşallah tosuncuğa :) bence sen hazırlıklarına baa bi hız ver, hem için de rahat eder
canım ben bu haftasonu aldım. Biberon ve emzik philips avent, pişdik kremi şampuan vs herşeyini bübchen den almıştım, göğüsucu kremi daha almadım ama lansinoh olabilir, bide bitkisel bişiler araştırıyorum onu son ay kullanacağım için pek üstüne düşmedim. Benim tavsiyelerim bunlar, kullanmadım ama çok araştırdım![]()
aminn..hepimizin minikleri ona emanet..Oyyyyyyy maşallah subhanallah, kiyamam ben sana bakmaya Rabbim korusun seni inşallahhhhh.
Merak etme son an dönenler bile var...Kizlar bugün kontrol vardi, bebeğim hala dönmemiş. Yan yatiyor. Doktorum döner daha ddedi ama sizlerin dönünce benimki gecikmiş gibi hissettim ;(
ben biberonda dr. browns aldım. kolik önleyici küçük cam biberondr.un onlem almis cnm endiselenme bnde vurunuyrm ayni sekilde gecn haftada nstye grdm.kasilmalr icin magnezyum vermistr tekrarlarsa soyle dr.na adalat diyede bi hap var kasilmalr icin.korkma alistim artik bn sende cok yorma kendini dinlen mutlaka
biberon 1 tane cam kucuk alicam bn zatn hemen ihtiyacm olacagini dusunmuyrm,bulunsun die
emzikte smoothie modelini alicam ama TR de var mi bilmiyrm.yeni dogan icin en uygunu o bnde yurt disndan aldrcam
Merak etme son an dönenler bile var...
Bebislerimiz keyfine kalmış birazcık bu:)
Ohhh!!!yalniz kaldim sandim:))Burdayııııııııızzz :)
Benim arkadaşim yeni doğum yaptı.ben biberonda dr. browns aldım. kolik önleyici küçük cam biberon
Hehe.. koymuştur canim...İnş canim. Ben pimpirikli ravraniyirum biraz doktorum da guluyo öyle bana. Bayan panik koydu adimi![]()
bnm kizda gunduzleri sag gogsumun altini gecelride sol kasigimi oymakla mesgul:)Benimde kizim kendimi sağ tarafa öyle dayiyor ki sirtiyla... Özellikle gogsumun altı kaburgalarimin orası çok aciyor
Bebisler büyüyor Ondandir kızlar...
evet canm o da iyi artik 2markadan birini tercih edicezben biberonda dr. browns aldım. kolik önleyici küçük cam biberon