• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok zor değil aslında canım sadece elimde model olmadığı için modeli çıkarmak zor oldu ama ona rağmen 2 günde bitti 1 günde de biterdi aslında ama söküp tekrar örmekten bitiremedim :-)dediğin oyuncaklara baktım çok güzeller ama yapmak zor değil mi? battaniyeyi annanemiz ördü ama yelek bilen adam yok kolay bi model bulursam bende yelek denicem
tığ ile sihirli halkayla başlıyorsun sonrası arttırma ve azaltma. tabi bana ölçü lasım bir de kalın yünle örmek lazım. internette videolar var.

Canim yapisaldir belki.bazi seyler genlerle ili.mesela bende cok minnak zayif bi bebek olarak dogmhsum halada minyonum
Bn de öyleym cnm. Minyonum ama yne de insan üzülüyor. 2 kilo doğar dynce çok üzldm. Eşim de uzun ama çok zayıf zaten. Dr lar insanı korkutıyo, hp en kötüsnü düşndryorlar. Allhm sadece bnm degl btn cocklarmza sağlk versn

Selam teyzelerim, bütün eksikler dururken bugün annem bana bu cici şeyleri aldi:KK48: biraz buyuk olucak ben dogunca ama olsun cok heveslenmis annişim:KK68:

Eklentiler

• IMG_20150406_202049.webp
    IMG_20150406_202049.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 83
oyy maşallah tosuncuğa :) bence sen hazırlıklarına baa bi hız ver, hem için de rahat eder

canım ben bu haftasonu aldım. Biberon ve emzik philips avent, pişdik kremi şampuan vs herşeyini bübchen den almıştım, göğüsucu kremi daha almadım ama lansinoh olabilir, bide bitkisel bişiler araştırıyorum onu son ay kullanacağım için pek üstüne düşmedim. Benim tavsiyelerim bunlar, kullanmadım ama çok araştırdım :KK66:
ben göğüs ucu için lansinoh kullanmıştım ama çok faydasını görmedim şimdi bella b nııple nurture diye bir kreme başladım kuzenlerim çok memnun kalmışlardı

Kizlar bugün kontrol vardi, bebeğim hala dönmemiş. Yan yatiyor. Doktorum döner daha ddedi ama sizlerin dönünce benimki gecikmiş gibi hissettim ;(

dr.un onlem almis cnm endiselenme bnde vurunuyrm ayni sekilde gecn haftada nstye grdm.kasilmalr icin magnezyum vermistr tekrarlarsa soyle dr.na adalat diyede bi hap var kasilmalr icin.korkma alistim artik bn sende cok yorma kendini dinlen mutlaka

biberon 1 tane cam kucuk alicam bn zatn hemen ihtiyacm olacagini dusunmuyrm,bulunsun die
emzikte smoothie modelini alicam ama TR de var mi bilmiyrm.yeni dogan icin en uygunu o bnde yurt disndan aldrcam
ben biberonda dr. browns aldım. kolik önleyici küçük cam biberon

ben biberonda dr. browns aldım. kolik önleyici küçük cam biberon
Benim arkadaşim yeni doğum yaptı.
Sütu artana kadar mama takviyesi yapıyor...
Dr.browns unkini önerdi...
Hava vermedigi için...normal.biberonla çocuk morarmış birden bırakınca içeride hava ağzına dolmuş çünkü...bu biberonda öyle bir sorun olmuyormuş kesinlikle..

İnş canim. Ben pimpirikli ravraniyirum biraz doktorum da guluyo öyle bana. Bayan panik koydu adimi :KK66:
Hehe.. koymuştur canim...
Bebisler söz konusu olunca öyle oluyoruz..:)
Benimki kafa aşağı diye sevinmiyorum.doya doya cunki öyle olup da son an ters dönen, yan donen bile varmış... Rabbime emanetiz bakalim ne olacak :)

Benimde kizim kendimi sağ tarafa öyle dayiyor ki sirtiyla... Özellikle gogsumun altı kaburgalarimin orası çok aciyor :KK51:
Bebisler büyüyor Ondandir kızlar...
bnm kizda gunduzleri sag gogsumun altini gecelride sol kasigimi oymakla mesgul:)
buyusunler,saglikla dogsunlarda bn raziyim bu agrilara ama korkuyrm sadece ilk olunca.bu gidisle ya 2.cocugu yapmicam ya da 2.de asiri rahat olucam epey tecrube kazaniyrz bebisler sayesinde

Back
X