- Konu Sahibi SirriEyvan
- #34.201
Cok tatlisin ya 9 da verilir 20 de bosveeerKız 9 kilo ne ben 20 kilo aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tatlisin ya 9 da verilir 20 de bosveeerKız 9 kilo ne ben 20 kilo aldım![]()
Cok tatlisin ya 9 da verilir 20 de bosveeer
Ay canim guldurdun beniYani yapmaması gereken bir şey bana göre,kendisi hiç kıskanç değildir.Bana başka gezegendenmişim gibi bakıyor böyle yapınca.Bende normalde bu kadar abartmam belki ama,şimdi bir öz güven problemi de var.Benim göbek,g.t almış başını gitmiş.Etrafta ki tüm hatunlar taş,gel de bunalma :)))![]()
hurafe canım bende az önce öğrencim gül getirmiş burnuma sokasım geliyodu koklayıp duruyodum bi arkadaş yeni öğrendi hamileliğini koklama koklama diye uyardı noldu dedim leke yaparmış dedi çilektede yedikten sonra elinizi yıkayın diyorlar bende herhafta bi kilo çilek yiyorum bi oturuşta nerdeyse bitiriyorum dediklerine göre benim çocuk çok lekeli olcak ama bular bi hurafe tabi ki
Ayneeeennn yahumgel bir sarilayim sana. Her hareketi batiyor. Niye soyle yapti niye suraya bakti nereye bakti kimle konuştu resmen kendimi begenmedigimden hep.Yani yapmaması gereken bir şey bana göre,kendisi hiç kıskanç değildir.Bana başka gezegendenmişim gibi bakıyor böyle yapınca.Bende normalde bu kadar abartmam belki ama,şimdi bir öz güven problemi de var.Benim göbek,g.t almış başını gitmiş.Etrafta ki tüm hatunlar taş,gel de bunalma :)))![]()
Cok hossun cok guldumaranızda normal doğum yapmak isteyen ama iç sesi bi sebep olsada sezeryan zorunluluğum olsa diyen var mı???:)))))misal benn:)
manik atakların tam mevsimiKızlar ya ben bu gün çok neşeliyim deli gibi kahkaha atıyorum roman gibi göbek atıyorm kocam söz seni gzmeye götürcem bunlar benim suçum dedi
Manik geçirdiğimi düşünüyor![]()
saatte 4 kezmıııı .. gecengün bir.bucuk saatte bi 10 kez kasıldım bn yaaa
halada kasılmalarım oluyor ama yarım saatte bir .. cuma gunu gtcm dr.a bakıyım artarsa kasılmalarım gideyim ozaman
kizlar
benim kizim bugun cok yavs varla yok arasi hareket ediyor.normalde cok hareketli olmasa korkmucamda napim ya saglik ocagina gtcem simdi![]()
Cidden zor oluyor benim oglum 40+5 dort saat suni sanci sonrasi sezaryen ile dogdu. Belirsizlik cok gicik. Ama kycagina almak harikaCnm su mart nisan annelerine bakiyorum bikac gundur 37 38 den sonra daha cok stres olmuslar hele 40 i gecenler cok endiseli o kadar beklemek istemezdim bide koca aylar gecerde o son gunlervgecmek bilmez
ALLAH iyiligini versin emiiiiKızlar ya ben bu gün çok neşeliyim deli gibi kahkaha atıyorum roman gibi göbek atıyorm kocam söz seni gzmeye götürcem bunlar benim suçum dedi
Manik geçirdiğimi düşünüyor![]()
onlar taş taşıyor sen bebek, farkımız buYani yapmaması gereken bir şey bana göre,kendisi hiç kıskanç değildir.Bana başka gezegendenmişim gibi bakıyor böyle yapınca.Bende normalde bu kadar abartmam belki ama,şimdi bir öz güven problemi de var.Benim göbek,g.t almış başını gitmiş.Etrafta ki tüm hatunlar taş,gel de bunalma :)))![]()
canım ödem şişlik falan varsa tuzu tamamen kes .. bende de ellerimde yüzümde ayaklarımda şişlikler başladıydı tansiyonum 12..6 dı dr.um bana tuzu kes dedi 4 haftadır tuzlu hiçbirşey yemedim yemiyorum hiçbir yemeğime tuz katmıyorum hiç şişliğim yok ve tansiyonum 10a..6 dr. aferim tansiyonu dengeledik dedi.. ve 2 haftadr da aynı kılodayım bebek almasına rağmen..Daha fazla olur herhalde çünkü yediklerime dikkat ettiğim halde alıyorum ödem var sanırım ama umurumda değil açıkcası ben çok kolay kilo veriyorum ve spor yapmayı çok seviyorum.
![]()
ah kizim dogsa buyuse soyle cicili cicili seyler alsam ona giydirsem oyy![]()
Iki hafta kala az yemeye basla son gunlere yakin iyice arttirkızlar hurma rahmi açıyomuş ya 32 den sonra yemeye başlasak olur mu ille sancının mı gelmesini beklicez
Ben de bazen hissetmiyorum ama karnimi actigimda görüyorum ki dalgalanmalar var. Yani hareket ediyordur onlar yine bi dikkat edin de nolur nolmaz :)benimkininde bugün pek keyfi yerinde değil hiç hareket etmedi allahallah
ben mi telas ediyrm acaba.benimkininde bugün pek keyfi yerinde değil hiç hareket etmedi allahallah
http://www.butikbebe.com/Urun/moda-baby/bebek-tulum-camel,UK_2168394.html#.VSO3fWiDPMIkız anaları şanslı ya biz napalım erkeklere göre böyle şeyler yok benimde bazen elim gidiyo almaya ama sonraki anam benimki erkek ti deyip vazgeçiyorum