• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Sıkıntılı bir durum olsa mutlaka söylerdi benim raporuma işlendi plasenta previa olarak ve bugün sağlık ocağından aradılar durumumu sormak için riskli gebeliğe girdiğini söylediler. Bunun bildirisini yapacaklarmış bir yere adını söyledi ama unuttum. Bende öyle temenni ediyorum ter değiştirdiğini, bacaklarının altlarda olduğunu düşünmek istiyorum.
Düşünmemek elde değil biliyorum hepimizin kendince kafasına taktığı bi konu oluyor. Ben de riskli gebeyim kayıp öyküm ve pembe lekelenmem nedeniyle progestan kullandım kaç ay. Şimdi de genital varis problemi çıktı mesela, dosyaya bu bilgiyi işliyorum ilerde degerlendiririz dedi. Bu kategoride olduğumuzu bilmek bile evham yaptırıyor. Ama kendimizi iyi olan ihtimallere motive etmek zorundayız çünkü bebeğimiz bizim hissettiğimiz herseyi hissediyor🥹 aklımıza geldikçe düşünüp üzülsek de çabucak modumuzu değiştirmemiz lazım bir şekilde. Yolun yarısını geçtik, Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🤲🥹

Düşünmemek elde değil biliyorum hepimizin kendince kafasına taktığı bi konu oluyor. Ben de riskli gebeyim kayıp öyküm ve pembe lekelenmem nedeniyle progestan kullandım kaç ay. Şimdi de genital varis problemi çıktı mesela, dosyaya bu bilgiyi işliyorum ilerde degerlendiririz dedi. Bu kategoride olduğumuzu bilmek bile evham yaptırıyor. Ama kendimizi iyi olan ihtimallere motive etmek zorundayız çünkü bebeğimiz bizim hissettiğimiz herseyi hissediyor🥹 aklımıza geldikçe düşünüp üzülsek de çabucak modumuzu değiştirmemiz lazım bir şekilde. Yolun yarısını geçtik, Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🤲🥹
Aminnnn 37+ ları görelim inşallah hepimiz

Ben de şimdi size bir soru sorayım :) hamileliğinizi sosyal medyada paylaştınız mı?
Ben en yakın bir kaç akrabam ve bir kaç arkadaşımız dışında söylemedim :) fetali bekleyim detaylıyı bekleyim derken 20. Hafta oldu :)
Yarın devlette kısa bir perinatolojide bakılacak
11 gün sonra da esas detaylımı özelde yaptıracağım.
Sizce yarın paylaşayım mı yoksa 11 gün sonraki detaylıyı mı bekleyim :)
Cinsiyet için falan baya fotoğraflar çekmiştik hiçbir şey paylaşmadım hala kimse bilmiyor 😂😂
Benimde yakın akraba ve iş arkadaşlarım dışında sosyal çevremden kimse bilmiyor🤭
Bende fetali bekledim sonra detaylıyı bekliyorum şimdide 😂
23-24. Haftamda detaylıdan sonra bi eşimle resim atıp 3 kişilik ilk fotoğrafımız yazmak istiyorum 🥹🥹🥲
Bunu bekliyorum resmen 🩷
11. Evlilik Yılımızda, 37. Yaşımızda ilk çocuğumuz duygusal moddayım sürekli 🤓

Back
X