• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hee bide ben bi hesaplama yaptım ama az çok tutuyor...

ortalama günde 25-30 gr alıyorlar ...

iki ayrı gittiğim usgde aradaki güne gramı böldüm bikaç kere yaptım bunu aynı rakamları verdi .... :)

tecrübeli anne başka oluyor.

:)

Her iki kızım içinde teşekkür ederim canım.

Bende senden aldığım öneri ile sürmeye başlayacağım ama zamanını netleştirmedim.

Sen ne zaman başlayacaksın günde kaç kere süreceksin.

est... tecrube mi kaldı ayol...
o kadar uzun zaman gectiki ilk oğlumun bebekliğinden... :KK48:
şimdi evde kocaman bi adam dolanıo bana anne diyo :KK48:

benimde hep aklımda hatta sehpaya cıkardım gecen eşimin ellerine sürdüm çatlamış yazık...

krem bana bakıo ben ona...
göğüs uclarım büyük baya dokunmak bile istemiyorum sütler kabuk oluyor bazen banyoda yavasca temizliyorum ama başlasak iyi olur bence...
veledlerin eli kulagında gibi gelio bana...
günde iki kere sürcem... o acıyı yaşamak istemiyorum bi daha emzirirken...:KK12:
şöyle düşündüm kremi sürüp az bi strecle koparıp uç kısmına koyayım diyorum...
camasıra gecip faydasız olmasın... nemli kalsın amaç bu ;)

Ben alezi aldim canim .. gerek olur diye düşündüm..altına seriveririm ohhh..:)
Ben her şeyden almisim galiba...
Nevresim takımı, küvet seti, yorgan yastık, biberon temizleme fırçası, patik, sabun, pudra, şampuan, losyon..
Biberon almadım çünkü dr.browns alacağım , emzik de almıştım, onun haricinde pike kalmamışti... Bittiiii:)
maşallah sen herşeyi toplamışsın bizde diyoruz niye kalmadı :) gülel güle kullan cnm alezide alayım ozaman bende

benimde hep aklımda hatta sehpaya cıkardım gecen eşimin ellerine sürdüm çatlamış yazık...

göğüs uclarım büyük baya dokunmak bile istemiyorum sütler kabuk oluyor bazen banyoda yavasca temizliyorum ama başlasak iyi olur bence...
günde iki kere sürcem... o acıyı yaşamak istemiyorum bi daha emzirirken...:KK12:
camasıra gecip faydasız olmasın... nemli kalsın amaç bu :KK66:
Canim bu hametan kremi emzirirken de kullanicak misiniz? Nasil kullanacaksiniz ve de? Bende yazdirayim doktoruma :)

bide küvet konusulmuş kızlar...

benim ilk oğlanda babanesi annem ben babası 4 kişi zor tuttuk onu elimizde...

kıyamıyor insan küçücük sıkı tutamıyorsunuz..

sabunla kayıyolar bide nasıl korkmuştum vıııjjttt fırlıcak elimizden diye...

hepimiz panik olmuştuk...

küvet aldım bide file aldım ben babası tutar yavasca filede bende sabunlarım paşayı...

korkmak yok bu sefer kayacak diye :KK28:

[QUO28.haftadaECD75, post: 40406127, member: 56602"]İlk kızımda ne kadar cahilmişim dün fark ettim.

Nst ekranda bir tarafta kalp atışları var 140-150 lerde ilerliyor, diğer tarafta sancı kasılmalar var, 18-19 larda iken bebek hareket etmeye başlayınca 45 e kadar çıkıp yavaş yavaş tekrar 19 lara indi.

Meğerse o değerler bebeğin iyilik halini gösteriyormuş, nasıl korktum ama anlatamam.

Allahtan internet denen birşey var da eşim hemen yanı başımda araştırdı 45 lere çıkmanın ne demek olduğunu. Meğerse 20 dk. de en az 3 kere bebek hareket etmeli ve 45 lere çıkmalıymış önemli olan o 45 lere çıktığında ağrı yada sancı hissetmemekmiş.

Dün öğrendim paylaşmak istedim.[/QUOTE]
Ben 28.haftada girmistim hic kyle 45lere cikmadi eb yuksek 10 12oldu neden acep.bebis ozaman kucuk oldugundanmiki buzde huc sormaduk bile.hatta ben neden girdim buna defim ne gerek vardi ben gayet iyiyim

kızlar aranızda baby2go 8434 park yatak alan bi arkadaş vardı bende onu düşünüyorumda yatak konulan kademe kısmı kaç cm acaba ona göre yatak alıp annemede üstüne pamuk yatak yaptıracam çok yüksek olurmu diye düşündüm alan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

camasıra gecip faydasız olmasın... nemli kalsın amaç bu :KK66:

Akıllı hatunsun vesselam.

Kızım ve eşim evde yokken yapıyım bende yoksa streçledim diye gülerler bana.

Yarın başlayım bende, 1-2 hafta günde 1 kere sonra günde iki ye çıkartıyım.

Canim bu hametan kremi emzirirken de kullanicak misiniz? Nasil kullanacaksiniz ve de? Bende yazdirayim doktoruma :)
emzirirken de kullanıcam...

burda topiklerde de var faydasını gören çok...

şimdiden başlarsak emzirirken çok sürmemize gerek kalmıcak zaten...
gec kalırsak yandık o acı dayanılmaaazz...

emzirmeden önce silmek gerekiyor göğsü...

silinmeden kullanılanlar var diyor ama ne olursa olsun ben göğsü silmeden bebeğin ağzına ucunu veremem...
sonuçta ilaç bitti...

[QUO28.haftadaECD75, post: 40406127, member: 56602"]İlk kızımda ne kadar cahilmişim dün fark ettim.

Nst ekranda bir tarafta kalp atışları var 140-150 lerde ilerliyor, diğer tarafta sancı kasılmalar var, 18-19 larda iken bebek hareket etmeye başlayınca 45 e kadar çıkıp yavaş yavaş tekrar 19 lara indi.

Meğerse o değerler bebeğin iyilik halini gösteriyormuş, nasıl korktum ama anlatamam.

Allahtan internet denen birşey var da eşim hemen yanı başımda araştırdı 45 lere çıkmanın ne demek olduğunu. Meğerse 20 dk. de en az 3 kere bebek hareket etmeli ve 45 lere çıkmalıymış önemli olan o 45 lere çıktığında ağrı yada sancı hissetmemekmiş.

Dün öğrendim paylaşmak istedim.
Ben 28.haftada girmistim hic kyle 45lere cikmadi eb yuksek 10 12oldu neden acep.bebis ozaman kucuk oldugundanmiki buzde huc sormaduk bile.hatta ben neden girdim buna defim ne gerek vardi ben gayet iyiyim[/QUOTE]

31+2 de girdim canım.

Sadece bebek hareket ettiği zaman 45 lere çıktı, normalde 18-19 lardaydı

kızlar aranızda baby2go 8434 park yatak alan bi arkadaş vardı bende onu düşünüyorumda yatak konulan kademe kısmı kaç cm acaba ona göre yatak alıp annemede üstüne pamuk yatak yaptıracam çok yüksek olurmu diye düşündüm alan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
cnm annemde pamuk yatak yapaılım dedi...

yorgancıya kılıfını diktirmek için sordum hani yastık kılıfları varya basit beyaz kumaş
onunla 60 tl istedi bizden pamuk da evde vardı...

bende gidip oyun parkı yatağı aldım...
hazır yatagının üstüne koyucam
hem 60 tl hem %100 pamuk hem antialerjik hemde kılıfını çıkarıp yıkayabiliyorsun ;)

2 olur gibi canım.

Ne zaman kontrolün benim 21 nisanda, ben 2 olur diye düşünüyorum.

Haftada 100 gram alsa kızım 1750+200 1950-2000 olur gibi.

İnş. tabi.

cnmm senınkının kılosu gayet ii maşallah,:nazar:
benımkı 2 hafta once 1.300 du şimdi 1.500 olsa süper olur yarın bakalım ne duycam bende çok heyecanlıyım:KK17:

Ben sürkeli nst ye bağlıydım, kolumda serum vardı diğer kolumdan da 10-15 dk. bir tansiyon ölçüyorlardı kalkmam imkansızdı.

Sağımda annem solumda eşim.

Nst de sancının geldiğini görünce eşim sancı geliyor derdi bende ellerini sıkardım.

:)
Bizim nasil olacak bakalm??
Hayirlisiyla gelsin o gunler:))

Canım geçen hafta gittiğinde bebeğin kaç kiloydu merak ettim de.
Canim bana sormamissin ama 30 +2 de 1536 gr. 40 cm di benim kizim...
Doktor haftasiyla uyumlu dedi..gayet guzel dedi..bence seninki de gayet guzel, sıkıntı etmeni gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum :)

Back
X