• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
A101 de birsey bulamamanizin sebebi bir nevresim bir biberon almasi icin yolladigim kocamdir.

Pazara tek basina yollamayacaksiniz kocalari
Canim senin oglun olacakti dimi bakiyorum da seninde yorgan ve nevresim pembe bu kocalar neden böyle ya biz degiselim nevresimleri bari biziki de kiza mavi arabali nevresim almis:-)

Canim senin oglun olacakti dimi bakiyorum da seninde yorgan ve nevresim pembe bu kocalar neden böyle ya biz degiselim nevresimleri bari biziki de kiza mavi arabali nevresim almis:-)

Bizim zaten 3 tane yorganimiz vardi.
Kadinlarla savasa girince gozu donmus alisveris icin.

Aman yorgana nevresim gecirmiyor muyuz zaten, pembe olsa ne olacak. + Beni her renk nevresimde yatiriyorsun oglumuzda pembede yatabilir. Zaten mavidende aldim ki Dedi.

Sonuc olarak pembe yorgan, bir pike, bir takim aski, bir alezi bugun iade ediyoruz. Fazla olmanin anlami yok.
Beyaz yorgan ile pembe nevresimide ilerde hediyelik olur diye ayirdim.

Son düzenleme:
A101 de birsey bulamamanizin sebebi bir nevresim bir biberon almasi icin yolladigim kocamdir.

Pazara tek basina yollamayacaksiniz kocalari

Ne guzel hevesli bir kocan var iste kiz, soylenme yaziktir adama :D

Günaydınnn güzel anneler :KK66: bu saatte okula gelmek çok zoruma gitti yaa, hele bu soğukta :/
Günaydın canım, Allah kolaylık versin.

Herkese günaydınnn :KK15:biz dün a101 e gidememiştik babamız eve para bırakmayı unutmuş :KK11: acaba buğün gitsek bulabilirmiyizki bişiler :KK64::KK6:

Günaydınnn güzel anneler :KK66: bu saatte okula gelmek çok zoruma gitti yaa, hele bu soğukta :/

Herkese Günaydın canlarım. Neşeli bir gün olsun hepinize inşallah. :KK28:
Iyi ki varsınız pıtırcıklarım ve melek pıtırcıklar. :anneadayı::KK46:

Sizi çok seviyom. :KK19:

Gunaydin sevgili anneler ve yavruslari biz bugun kontrole gidiyoruz nst ye gircez ilk defa:)))
oglumu gorcem ne guzelll
Optuk biz hepiniziii :KK15:
Herkese hayirli cumalarrr :KK24:

Herkese günaydınnn :KK15:
hepsini alıntılayıp toplu Günaydın diyeyim dedim ben de, günaydın bal hamişler ve melek bebişleeeer :KK68:
hepimizin cuması mübarek olsun , huzurlu mutlu bi gün olsun inşaAllah :KK51:

ecee.webp

Kızımla benden herkese günaydııınn. :KK49: Nasılız bakalımm?? Kahvaltılar edildi mi?? :kk77:
Biz yaptık, babamızı da yolladık evde tembellik yapıcaz yine. Çalışan anneler nolur kızmayın bize olur mu :( Haziranda atanıcam ben de kısmetse, ağustosta işe başlıycam. Kuzu böceğime doyamadan işe başlamak zorunda kalıcam.

Eki Görüntüle 1488310
Kızımla benden herkese günaydııınn. :KK49: Nasılız bakalımm?? Kahvaltılar edildi mi?? :kk77:
Biz yaptık, babamızı da yolladık evde tembellik yapıcaz yine. Çalışan anneler nolur kızmayın bize olur mu :KK43: Haziranda atanıcam ben de kısmetse, ağustosta işe başlıycam. Kuzu böceğime doyamadan işe başlamak zorunda kalıcam.
Oyyy yerimmm o melegí benn :KK19:Sanada günaydın canım :KK15:

Günaydın canımm :KK5: Pek sık girmedin sen bu hafta iyi misin bakem?
İyiyim çok şükür . Evi taşıdık inşaat pisliği beni 1 hafta ugraştırdı temizlik yapa yapa bi hal olddum ondan giremedim aslında yazılanları okudumda sürekli bir fırsat bulup yazamadım :KK51::KK51:

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım..ben de elime geldikçe bişiler alıyorum ama eksiklerini tamamlayamadık listeli alışvariş yapmak lazım..sen neler aldın? iç dış zıbın aldın mı? bi de zıbınların altına ne giydiriliyor biliyor musun?
âmin canım cümlemiz inş, ben bi liste yaptım çize çize yaptım alışverişimi .. Canım zıbınların içine çaprazlama kapatılan atlet gibi bişi satılıyor ilk zaman atlet giymez dedi annem ondan aldık, sonrasında için de zıbın içlerine kolsuz bacaksız beyaz çıtçıtlılardan aldım . Listeminde fotoğrafını koyuyorum canım belki faydası olur ;)

kübra cnm isminin esması El Kebir...

EL-KEBİR: Celalinin(büyüklük) ve şanının yüceliğine hudut olmayan.Ne kadar büyük olduğunu ancak kendisi bilen.Büyüklük ve ululuğu hiçbir varlık tarafından bilinmeyen ve blinmeyecek olan.

Ebced değeri ve zikir saati:EL-KEBİR isminin zikri(232) adettir.Zikir saatiMüşteri,günü Perşembedir.

Özellikleri ve bazı faydaları:

• Bu usulle uyarak zikreden kimse,makam ve mevki sahiplerinden iyilik görür.İstediğini elde eder.Zikre devam ettikçe dünya ve ahirette huzurlu ve mutlu olur.
  • 232 kere zikretmeye devam edip virt edinenlerin Allah katında iman ve bilğileri artar.
  • Bir yiyecek üzerine okuyup aralarında kırgınlık,küskünlük olan kadın ve erkek yese aralarında barış ve huzur olur.Geçimlerinde sevgi ve uyumluluk olur.
  • Borçlu zikrederse borcundan kurtulur.azledilmiş biri zikretse görevine geri döner.
  • kibirli zikrederse tevazu kazanır.Herkes o kimsyeye saygı gösterir.Kimse karşı gelmez ve sözünü kırmazlar.
  • Zalim birine karşı 232 defa okunup yüzüne doğru üflese, o zalimde güç ve kuvvet kalmaz.Hor ve zelil olur.
Allah razı olsun canım uğraştırdım seni de, hemen bgn çekmeye başlayacağım inş diğerleriyle birlikte

Eki Görüntüle 1488310
Biz yaptık, babamızı da yolladık evde tembellik yapıcaz yine. Çalışan anneler nolur kızmayın bize olur mu :KK43: Haziranda atanıcam ben de kısmetse, ağustosta işe başlıycam. Kuzu böceğime doyamadan işe başlamak zorunda kalıcam.
maşallah sana çoook güzelsin annesi ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 93
Eki Görüntüle 1487095
A101 den bunları aldım. Pike, nevresim kalmamıştı.
Eki Görüntüle 1487097
Bide sipariş verdiğim bebek bakım çantadı geldi. Epey büyükmüş. İçine rahat sığar bebişin eşyalar.
Ben de çantada o markayı almayı düşünüyorum büyük olmasına sevindim. Fakat bu modelini görmemiştim önünde cebi olanları gördüm termos koymak için ortalama 100 tl civarı onlar sen ne kadara ve nereden aldın acaba? Bu arada dün ben de 101 'den baya eksik tamamladım iyi oldu..

âmin canım cümlemiz inş, ben bi liste yaptım çize çize yaptım alışverişimi .. Canım zıbınların içine çaprazlama kapatılan atlet gibi bişi satılıyor ilk zaman atlet giymez dedi annem ondan aldık, sonrasında için de zıbın içlerine kolsuz bacaksız beyaz çıtçıtlılardan aldım . Listeminde fotoğrafını koyuyorum canım belki faydası olur :KK66:

Allah razı olsun canım uğraştırdım seni de, hemen bgn çekmeye başlayacağım inş diğerleriyle birlikte

maşallah sana çoook güzelsin annesi :KK66:
Aďaş'ız :KK50::KK74:

Back
X