2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu hafta yarında okullar var sonra teog sınavından ve 1 Mayıstan dolayı pazartesi gününe kadar tatil.

Bu haftayı kızıma ayırıp sonraki hafta temizliğime başlamayı düşünüyorum.

Yastıklara kadar yıkamak gibi bir planım var.

Haftaya da Allah sağlık verirse öyle geçer. 36 haftaya gelmiş oluruz.

36. haftada da kendi beden temizliğimle ilgilenmeyi düşünüyorum.

İnş. planlarımı uygulaya bilirim.

37. Haftaya gelmiş oluruz o şekilde.

Sonra beklemeye başlayacağız artık.

arada yaz canım, ses et yani... iyiyim vs. diye...
bazen bakınıyorum aa şundan ses yok diyorum...
insan merakta kalıyor ,o kadar zaman geçirdik burda..
tamam canım ama bir sorun var telden girince sayfa otomatik bi zmn sonra kapanıo atıo beni, ya sayfada virus var ya da tel ayarlarında bir sorun var. gerci format attırcam o zmn düzelir umarım :)

tamam canım ama bir sorun var telden girince sayfa otomatik bi zmn sonra kapanıo atıo beni, ya sayfada virus var ya da tel ayarlarında bir sorun var. gerci format attırcam o zmn düzelir umarım :)

ne kadar az zamanınız kalmış ya 35 gün.

Ay heyecanlandım sizin adınıza.

hadi ya..
grup kurulmadı orda dendi..
tamam oraya da yazsınlar ,herkesin kendi iradesi..ama burda onca zaman geçirildi..sayfalar hızlıca akıp gidiyordu..
buraya neden yazmazlar ki
aslında kk yetkilileri telefondan girilebilen uygulama yapsa bence burayada katılım fazla olur. otomatik bildirimler gelse mesela birisi bizim yazdığımızı cevapla yaptığı zmn.

Aaaa çok geçmiş olsun.. Bana birşey olmuyor bünye alıştı galiba hergün hergün :)

Aaaa çok geçmiş olsun.. Bana birşey olmuyor bünye alıştı galiba hergün hergün :)

Kizlar slm nasilsiniz. Bende artik son uc haftaya girdim 35 te ayrilmak istiyorum bakalim dr. Ne diyecek bu duruma. 37 ye kadar calisamayacagim cunku cok yoruldum artik.

Kizlar yuruyus yapan var mi yirmi dk zor yuruyorum
benimde normalde haftaya cuma 37.hafta iznim başlıyor ama ben bu persembeden sonra gitmicem aradaki gunler için doktoruma yada saglık ocagına agrılarım var zorlanıyorum deyip rapor yazdırcam walla biraz yalan biraz doğru artık çok zor geliyor çalışmak eve gelince pertim cıkıyor resmen gunu burda olduruyorum senide anlayabiliyorum o yuzden canım cok zor gercekten

Altı kaymasın, pijama ve eşofman altına uygun olsun istiyorum.

Hem sonradan da giyebiliyim istiyorum.

Öyle bir terliğim var ama eskidi.

Onun gibisini arıyorum.
Canim ben aldim zara homeden. Oyle rahatki. Tabi simdi giymeye kiyamiyorum. Sonra ewdede giyilebilir. Bakmani tawsiye ederim

arkadaslar usak ta yasayan kinse varmi aramizda benim hastanem problemli dogum icin usaga gidebilirim hastane ve doktor onerisi istiycektim

Yuruyun diyorlar ama bi kac gun oncebebise alisverise ciktik oyle yorulmusumki iki gundur kasilmalarim ve kasik agrim cogaldi.y

Doktorum ağrıların azalır düzenli yürüyüş yaparsan dedi.. Sen belki çok yorulmuşsundur zorlamışsındır kendini alışveriş kolay değil baya dolaşmış olmalısın :) Ve hergün çıkarsan olmaz, mesela 3-4 gün evde oturup bi sonraki gün çık ağrın o zaman oluyor.. Yani ben takip ettim öyle oluyor bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…