- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.641
Yuruyun diyorlar ama bi kac gun oncebebise alisverise ciktik oyle yorulmusumki iki gundur kasilmalarim ve kasik agrim cogaldi.y
Yani en guzeli de o canim. Rahat edersin sonra da giyersin rahat rahat.Canım ben normal spor bir terlik alacağım, öyle lohusa terliği falan almayı düşünmüyorum.
Yani en guzeli de o canim. Rahat edersin sonra da giyersin rahat rahat.
Olur tabi canim, liste yapayim paylasirim muhakkak :)Canim yaptigimiz listeleri burdan paylassak iyi olur. Birbirimizin eksigini gorur tamamlariz. Hastane cikislarinida mi yazsak. Ben henuz bsy hazirlamadim:s
orasi da dogru canim. Bende cok zor begenirim. Insallah kisa zamanda bulursun cok aramadan :)Sıkıntı bulmakta işte canım, içime sinen bir terlik bulamadım.
tamam canım ama bir sorun var telden girince sayfa otomatik bi zmn sonra kapanıo atıo beni, ya sayfada virus var ya da tel ayarlarında bir sorun var. gerci format attırcam o zmn düzelir umarım :)arada yaz canım, ses et yani... iyiyim vs. diye...
bazen bakınıyorum aa şundan ses yok diyorum...
insan merakta kalıyor ,o kadar zaman geçirdik burda..
tamam canım ama bir sorun var telden girince sayfa otomatik bi zmn sonra kapanıo atıo beni, ya sayfada virus var ya da tel ayarlarında bir sorun var. gerci format attırcam o zmn düzelir umarım :)
aslında kk yetkilileri telefondan girilebilen uygulama yapsa bence burayada katılım fazla olur. otomatik bildirimler gelse mesela birisi bizim yazdığımızı cevapla yaptığı zmn.hadi ya..
grup kurulmadı orda dendi..
tamam oraya da yazsınlar ,herkesin kendi iradesi..ama burda onca zaman geçirildi..sayfalar hızlıca akıp gidiyordu..
buraya neden yazmazlar ki
Benim kızımın akşamları iştahı açılıyor valla.
Bizim yürüşler onun için kilo vermek amaçlı amaçlı olmuyor.
Ne görse istiyor doğal olarak bizde ona eşlik ediyoruz.
Geçen haftalarda bende dondurma yedim ve bu sene ilk kez hasta oldum şuanda gribim.
Benim kızımın akşamları iştahı açılıyor valla.
Bizim yürüşler onun için kilo vermek amaçlı amaçlı olmuyor.
Ne görse istiyor doğal olarak bizde ona eşlik ediyoruz.
Geçen haftalarda bende dondurma yedim ve bu sene ilk kez hasta oldum şuanda gribim.
benimde normalde haftaya cuma 37.hafta iznim başlıyor ama ben bu persembeden sonra gitmicem aradaki gunler için doktoruma yada saglık ocagına agrılarım var zorlanıyorum deyip rapor yazdırcam walla biraz yalan biraz doğru artık çok zor geliyor çalışmak eve gelince pertim cıkıyor resmen gunu burda olduruyorumKizlar slm nasilsiniz. Bende artik son uc haftaya girdim 35 te ayrilmak istiyorum bakalim dr. Ne diyecek bu duruma. 37 ye kadar calisamayacagim cunku cok yoruldum artik.
Kizlar yuruyus yapan var mi yirmi dk zor yuruyorum
Canim ben aldim zara homeden. Oyle rahatki. Tabi simdi giymeye kiyamiyorum. Sonra ewdede giyilebilir. Bakmani tawsiye ederimAltı kaymasın, pijama ve eşofman altına uygun olsun istiyorum.
Hem sonradan da giyebiliyim istiyorum.
Öyle bir terliğim var ama eskidi.
Onun gibisini arıyorum.
Yuruyun diyorlar ama bi kac gun oncebebise alisverise ciktik oyle yorulmusumki iki gundur kasilmalarim ve kasik agrim cogaldi.y
Aaaa çok geçmiş olsun.. Bana birşey olmuyor bünye alıştı galiba hergün hergün :)
Canim ben aldim zara homeden. Oyle rahatki. Tabi simdi giymeye kiyamiyorum. Sonra ewdede giyilebilir. Bakmani tawsiye ederim
bende kullanışlı ve sade bişey istiyorum fotoğrafını atar mısınCanim ben aldim zara homeden. Oyle rahatki. Tabi simdi giymeye kiyamiyorum. Sonra ewdede giyilebilir. Bakmani tawsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?