- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.681
Bulursun canim, polariste sanki oluyordu istedigin modelden :)
İşlerden fırsat bulup bölük pörçük yazabiliyorum kusura bakma canim..
Güzelmiş tatlım güle güle kullanÇok güzel canım güle güle kullan.
yok canım tansiyondan değildi. bebeğin genetik bi deri rahatsızlığı varmış. bu haftalarda ortaya çıkıyomuş. ondan kaybetmiştik.. her testi temiz çıkmıştı halbuki. olacağı varsa oluyor, elden gelen birşey yok.ablan neden kaybetmişti canım. 14 tansiyon yüksekmi ki benim doktorda genelde 14 geliyor 14 altını nadiren görüyorum
canim sen usaktami.yasiyosun acabayok canım tansiyondan değildi. bebeğin genetik bi deri rahatsızlığı varmış. bu haftalarda ortaya çıkıyomuş. ondan kaybetmiştik.. her testi temiz çıkmıştı halbuki. olacağı varsa oluyor, elden gelen birşey yok.
evet kuzucum size komşuyuzcanim sen usaktami.yasiyosun acaba
ben de süslü almıycam canım hiç gereği yok. Önü kapalı doktor terliğinden alıcam, hem kaymıyo hem de sonradan balkonda vs kullanıcam.Dalayim muhabbete :)))
Aynen bende öyle yaptım... Tuvalete girip çıkacağım hastanede...lohusa terligi neymiş, gereksiz bence :)
ayy cok sevindim yaa cok yakiniz bende simav dayim.burda doktor problemi var cnm ya bir tane kadin dogimcu var oda emzirme doneminde sabah 8 oglen 3 arasi calisiyo.o saatlerin disinda dogum icin gidersek baska illere ilcelere gonderiliyoruz.hatta gecenlerde 7.5 aylik hamile bi kadin kutahyaya gonderilmis erken dogum oluyomus bebek olmus kadinin karninda.bizde usaga gelmek istiyoruz gozunu seveyim bana bi doktor tavsiye et ama sezeryanci olmasin ben normal dogum istiyorumevet kuzucum size komşuyuz
canım ben medicalparkta engin korkmazer e gidiyorum. adam zaten yardımcı doçent doktor. mesleğinde çok iyi. ben doğum hakkında konuşmadım ama asla sezaryenci olduğunu düşünmüyorum.ayy cok sevindim yaa cok yakiniz bende simav dayim.burda doktor problemi var cnm ya bir tane kadin dogimcu var oda emzirme doneminde sabah 8 oglen 3 arasi calisiyo.o saatlerin disinda dogum icin gidersek baska illere ilcelere gonderiliyoruz.hatta gecenlerde 7.5 aylik hamile bi kadin kutahyaya gonderilmis erken dogum oluyomus bebek olmus kadinin karninda.bizde usaga gelmek istiyoruz gozunu seveyim bana bi doktor tavsiye et ama sezeryanci olmasin ben normal dogum istiyorum
bende medicalpark a gidicem galiba ama erkek doktora gidemem bayana gidicemcanım ben medicalparkta engin korkmazer e gidiyorum. adam zaten yardımcı doçent doktor. mesleğinde çok iyi. ben doğum hakkında konuşmadım ama asla sezaryenci olduğunu düşünmüyorum.
yok canım ayrıntılı konuşamadım çarşamba kontrolde konuşucam. ama normal dogum yapmak istediğimi biliyor ters birsey olsa söylerdi sanırım. internette bir ara bakıyım dedim saçmasapan şeyler yazıyordu bu konuyla ilgili. ama sanırım sakıncası yok normal dogumun.Evet canım karnımız gerildiği için bu kanama ve geri çıkma oluyor ama dediğim gibi biraz bastır, bişey olmaz.
Evet doktorumla doğumla ilgili konuştuk, o normal doğum yanlısı.
Yani iğnenin normal doğuma bi etkisi yok, çatın, bebeğin sağlığı, kilosu vs.iyiyse normal doğuma engel bişey yok dedi.
Ve iğneyi doğuma kadar kullanıcam canım.
Siz konuştunuz mu?
eşi de kadındoğumcu. odaları yanyana zaten. onun adı neşe solak korkmazer. ona da çok iyi diyorlar bilmiyorumbende medicalpark a gidicem galiba ama erkek doktora gidemem bayana gidicem
Geçmiş olsun bence doktora gitmelisin bi arkadaşım 34.ftada ishal oldu erken doğum oldu !Selam kizlar.
Bende bu ara cok kotu ishal var. Enfeksiyondan dolayi munurol ictim gynomax fitil kullaniyorum halen. Gunde 3 defa tuvalete tasiniyorum acaba acile gitsem mi diye dusunuyorum serum falan takarlar sivi kaybi oluyor cunku.
aaa sahimi ben bakmistim sitesine bide eda hanim var bende,acaba hangisine gitsem diyodumeşi de kadındoğumcu. odaları yanyana zaten. onun adı neşe solak korkmazer. ona da çok iyi diyorlar bilmiyorum
Allah a emanet yavrun..inş az daha bekler..bi çok hafta geçti şükür.. İyi dusunelim iyi olsun..Aslinda 24haftada bekliyolardi gelmesini ama bu zamana kadar geldik cok sukur ben de vasa previa var bebegin kordon damarlari disarida tehlikeli bi durum heran dogabilir bakalim nolcak cnm
yok canım ayrıntılı konuşamadım çarşamba kontrolde konuşucam. ama normal dogum yapmak istediğimi biliyor ters birsey olsa söylerdi sanırım. internette bir ara bakıyım dedim saçmasapan şeyler yazıyordu bu konuyla ilgili. ama sanırım sakıncası yok normal dogumun.
canım ilk bir kaç güm emzir baktın ucu çıkmıyor pompa kullan ama arada bebeği mutlaka emzir bir arkadaşim pompa kullanarak besledi en başta bebişini bebek biberondan içmeye alışınca meme tutmamış emmeyince süt olmaz sütü olamadığı için mama kullanmak zorunda kaldı .cok sagol canım. bebeğin dogdugu ilk gün hemen pompa ile mi sağmalıyım?
Canim Allah sabir versin. Cok uzuldum gercekten. Dilerim en kisa zamanda saglikla sihhatle nasip eder rabbim sanaGünaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?