2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bulursun canim, polariste sanki oluyordu istedigin modelden :)
İşlerden fırsat bulup bölük pörçük yazabiliyorum kusura bakma canim..

Anlamışsın nasıl birşey istediğimi canım hiç aklıma gelmemişti polaris.

Bakıyım orayada.

Önemli değil canım hepimiz her an müsait olamıyoruz.

Çok güzel canım güle güle kullan.
Güzelmiş tatlım güle güle kullan
Kızlar bu arada sabahtan beri karnım taş gibi ve belimden altıma doğru vuran çok fena bi ağrı var sancı gibi offff cok korkuyorum artık bende böyle arkadaşları okuyunca

ablan neden kaybetmişti canım. 14 tansiyon yüksekmi ki benim doktorda genelde 14 geliyor 14 altını nadiren görüyorum
yok canım tansiyondan değildi. bebeğin genetik bi deri rahatsızlığı varmış. bu haftalarda ortaya çıkıyomuş. ondan kaybetmiştik.. her testi temiz çıkmıştı halbuki. olacağı varsa oluyor, elden gelen birşey yok.

canim sen usaktami.yasiyosun acaba

Kizlaarr disetleri cok kanayan war mi? Duzenli fircaliyorum. Kalsiyumda aliyorum, disci simdi bisey yapmak istemiyo. Kani durdurmasi icin oneriniz var mii??

Dalayim muhabbete :)))
Aynen bende öyle yaptım... Tuvalete girip çıkacağım hastanede...lohusa terligi neymiş, gereksiz bence :)
ben de süslü almıycam canım hiç gereği yok. Önü kapalı doktor terliğinden alıcam, hem kaymıyo hem de sonradan balkonda vs kullanıcam.

evet kuzucum size komşuyuz
ayy cok sevindim yaa cok yakiniz bende simav dayim.burda doktor problemi var cnm ya bir tane kadin dogimcu var oda emzirme doneminde sabah 8 oglen 3 arasi calisiyo.o saatlerin disinda dogum icin gidersek baska illere ilcelere gonderiliyoruz.hatta gecenlerde 7.5 aylik hamile bi kadin kutahyaya gonderilmis erken dogum oluyomus bebek olmus kadinin karninda.bizde usaga gelmek istiyoruz gozunu seveyim bana bi doktor tavsiye et ama sezeryanci olmasin ben normal dogum istiyorum

canım ben medicalparkta engin korkmazer e gidiyorum. adam zaten yardımcı doçent doktor. mesleğinde çok iyi. ben doğum hakkında konuşmadım ama asla sezaryenci olduğunu düşünmüyorum.

canım ben medicalparkta engin korkmazer e gidiyorum. adam zaten yardımcı doçent doktor. mesleğinde çok iyi. ben doğum hakkında konuşmadım ama asla sezaryenci olduğunu düşünmüyorum.
bende medicalpark a gidicem galiba ama erkek doktora gidemem bayana gidicem

yok canım ayrıntılı konuşamadım çarşamba kontrolde konuşucam. ama normal dogum yapmak istediğimi biliyor ters birsey olsa söylerdi sanırım. internette bir ara bakıyım dedim saçmasapan şeyler yazıyordu bu konuyla ilgili. ama sanırım sakıncası yok normal dogumun.

Selam kizlar.
Bende bu ara cok kotu ishal var. Enfeksiyondan dolayi munurol ictim gynomax fitil kullaniyorum halen. Gunde 3 defa tuvalete tasiniyorum acaba acile gitsem mi diye dusunuyorum serum falan takarlar sivi kaybi oluyor cunku.
Geçmiş olsun bence doktora gitmelisin bi arkadaşım 34.ftada ishal oldu erken doğum oldu !

Aslinda 24haftada bekliyolardi gelmesini ama bu zamana kadar geldik cok sukur ben de vasa previa var bebegin kordon damarlari disarida tehlikeli bi durum heran dogabilir bakalim nolcak cnm
Allah a emanet yavrun..inş az daha bekler..bi çok hafta geçti şükür.. İyi dusunelim iyi olsun..

Okuma canım net.ten bişey, ben bıraktım vala yoksa hep kötü seyler yazıyor.
Doktoruma çok güveniyorum, o yüzden kafama takmamaya calışıyorum.
Sağlıkla doğsunlarda sezeryan-normal farketmez canım aslında...

cok sagol canım. bebeğin dogdugu ilk gün hemen pompa ile mi sağmalıyım?
canım ilk bir kaç güm emzir baktın ucu çıkmıyor pompa kullan ama arada bebeği mutlaka emzir bir arkadaşim pompa kullanarak besledi en başta bebişini bebek biberondan içmeye alışınca meme tutmamış emmeyince süt olmaz sütü olamadığı için mama kullanmak zorunda kaldı .

kızlar bende dün doktora gittim bebeğin kilosu ve boyu haftasıyla uyumlu kasılmalarım var ama 4 hazirana sezeryan doğum olacak tabi bir sorun olmazsa ancak plesantanın aşağıda olduğunu dolatışıyla kanamalı bir doğum olacağını söyledi doktorum çok korkuyorum

Canim Allah sabir versin. Cok uzuldum gercekten. Dilerim en kisa zamanda saglikla sihhatle nasip eder rabbim sana

iyi akşamlar güzel annişler, okadar sayfa birikmiş ki okuyamadım bu aralar çok yoğunum, yrn okuldaki son günüm, yazılılarla evraklarla uğraştım.. inşallah hepiniz iyisinizdir, yok demi bi problem? dualarım hepimiz için kaderdaşlarım eymen ve ben, sizi ve minnaklarınızı öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…