2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canlarım merhaba. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şukur kızçemle.
Aklıma şey takıldı ne zamandır göremiyorum
Musab Hamza'dan yeni bir haber var mı acaba?
mrh canım bizlerde iyiyiz cok sukur. annesi beklemede halen şuan bir sorun yok bildiğim kadarıyla annen devam ediyor annesi sütünü sağıp vermeye.

ne kadar az zamanınız kalmış ya 35 gün.

Ay heyecanlandım sizin adınıza.
evet yaa...
ayy hele ben bugun mayıs annelerine bakım dedim 37-38 lerde başlamış doğumlar onu baz alırsam 2 hafta sonra bile dogurma ihtimalim var bi an benide heyecan ve stres bastı allah vaktinde hayırlı dogumlar versinn hepimize

Burası sessiz olunca bende Mayıs annelerini okudum canım.

Maşallah 36 dan sağlıkla bebeklerine kavuşmaya başlamışlar.

Bizde de büyük bir ihtimalle 15 güne kadar başlar doğum haberleri diye düşünüyorum.

Bana da doktorum ilk kızımı baz alarak erken doğum olabilir dedi her salı kontrolüm var.

Yarın akşam bakalım ne durumdayız.

2,500 gram olmasını istiyor doktorumuz geçen hafta salı 2,230 du yarın ne olacak acaba.

Aslinda 24haftada bekliyolardi gelmesini ama bu zamana kadar geldik cok sukur ben de vasa previa var bebegin kordon damarlari disarida tehlikeli bi durum heran dogabilir bakalim nolcak cnm

24 nere 33 nere canım.

Bu kadar beklediyse Allahın izni ile biraz daha bekler diye düşünüyorum.

Biraz önce nete okudum 36. haftadan sonra doğan bebekler sorunsuz yaşıyorlarmış.

Gerçi bu en kötü ihtimal.

Sağlıklı zamanda doğsun inş.

ufffff sorma zaten benım doktorumun huyu hep en kotuden baslayarak soyler dıyeceklerını, aslında pek takılmamıstım ama ustune bıde annemın ıcıne dogmus gıbı aradı konustuk basladı benı azarlamaya yok dıet yapıonda yemıyonda boyle oluyo da senın yuzunden de .... bı suru sey ıste ondan sonra olan benım moralıme oldu ıste kuzenımın esı de hamıle aynı sayılırız 2 hafta one gecmıs 3 kılo olmus bebegı onla kıyaslıyo

Amin cnm ins

Aaa her anne farklı her bebek farklı.

Kıyaslamak ne kadar yanlış.

Sen annene takılma canım.

Benim ilk kızım 2,310 gram doğmuştu.

İnan hiç kafama takmadım ben sağlıklı olması önceliğimdi.

Aaa her anne farklı her bebek farklı.

Kıyaslamak ne kadar yanlış.

Sen annene takılma canım.

Benim ilk kızım 2,310 gram doğmuştu.

İnan hiç kafama takmadım ben sağlıklı olması önceliğimdi.
benım ıcınde saglığı onemlı, cok sukur herseyı uyumlu bundan sonra kımseye anlatmıcam kontrollerımı zaten

tamam canım ama bir sorun var telden girince sayfa otomatik bi zmn sonra kapanıo atıo beni, ya sayfada virus var ya da tel ayarlarında bir sorun var. gerci format attırcam o zmn düzelir umarım :)
Tatlim internet explorer beni de atıyor...google chromedan girmeye basladim.. o atmiyor, gayet de rahat oluyor şükür :)

Canim bende coraspini 32 de biraktim clexan doguma kafar devam dedi dr.
Gobekten devam ediyorum ben vurduktan sonra biraz bastiriyorum hem geri cikmiyo hem morarmiyo igneyi dik vuruyosun dimi??

göbekten 4 aydır yapmıyorum en son denediğimde karnımın iki tarafına da zorladığım halde iğne batmadı bu yüzden bacağa geçtim. Bacakta da bazen beze oluyor morarıyor. Eşim yapıyor ben yapamıyorum iğne. ama dik batırıyor yapar yapmaz bastırıyor ama arada yine de oluyor. Bu arada vurmadan önce bacağımın etini biraz sıkıyorum öyle vuruyor sende öyle mi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…