- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.661
mrh canım bizlerde iyiyiz cok sukur. annesi beklemede halen şuan bir sorun yok bildiğim kadarıyla annen devam ediyor annesi sütünü sağıp vermeye.Canlarım merhaba. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şukur kızçemle.
Aklıma şey takıldı ne zamandır göremiyorum
Musab Hamza'dan yeni bir haber var mı acaba?
evet yaa...ne kadar az zamanınız kalmış ya 35 gün.
Ay heyecanlandım sizin adınıza.
evet yaa...
ayy hele ben bugun mayıs annelerine bakım dedim 37-38 lerde başlamış doğumlar onu baz alırsam 2 hafta sonra bile dogurma ihtimalim var bi an benide heyecan ve stres bastı allah vaktinde hayırlı dogumlar versinn hepimize
Tamam canim, cekip atiyorum hemenbende kullanışlı ve sade bişey istiyorum fotoğrafını atar mısın
Aslinda 24haftada bekliyolardi gelmesini ama bu zamana kadar geldik cok sukur ben de vasa previa var bebegin kordon damarlari disarida tehlikeli bi durum heran dogabilir bakalim nolcak cnmErken doğum riski falan mı var dedi canım doktorun.
Aslinda 24haftada bekliyolardi gelmesini ama bu zamana kadar geldik cok sukur ben de vasa previa var bebegin kordon damarlari disarida tehlikeli bi durum heran dogabilir bakalim nolcak cnm
ufffff sorma zaten benım doktorumun huyu hep en kotuden baslayarak soyler dıyeceklerını, aslında pek takılmamıstım ama ustune bıde annemın ıcıne dogmus gıbı aradı konustuk basladı benı azarlamaya yok dıet yapıonda yemıyonda boyle oluyo da senın yuzunden de .... bı suru sey ıste ondan sonra olan benım moralıme oldu ıste kuzenımın esı de hamıle aynı sayılırız 2 hafta one gecmıs 3 kılo olmus bebegı onla kıyaslıyoCanım doktorun neden hemen olumsuz konuşmuş ki, bazı doktorlar bi acaip oluyor.
Ben geçen gün gittim doktora ve benim bebeğimde 14 günde sadece 160 gr.almış, ben korktum niye o kadar az diye,
"her zaman çok alacak diye bişey yok, bugün az alır yarın çok, sağlığı iyi olduktan sonra okadar önemi yok"dedi ve beni rahatlattı.
Sen beslenmene dikkat et, bidaha ki gidişinde emin ol toparlamış olur.
Kafana takarsan hiç almaz kilo canım.
Amin cnm ins24 nere 33 nere canım.
Bu kadar beklediyse Allahın izni ile biraz daha bekler diye düşünüyorum.
Biraz önce nete okudum 36. haftadan sonra doğan bebekler sorunsuz yaşıyorlarmış.
Gerçi bu en kötü ihtimal.
Sağlıklı zamanda doğsun inş.
ufffff sorma zaten benım doktorumun huyu hep en kotuden baslayarak soyler dıyeceklerını, aslında pek takılmamıstım ama ustune bıde annemın ıcıne dogmus gıbı aradı konustuk basladı benı azarlamaya yok dıet yapıonda yemıyonda boyle oluyo da senın yuzunden de .... bı suru sey ıste ondan sonra olan benım moralıme oldu ıste kuzenımın esı de hamıle aynı sayılırız 2 hafta one gecmıs 3 kılo olmus bebegı onla kıyaslıyo
hosmus, saglıkla vaktınde gıy ınsEki Görüntüle 1509823 aldigim terlik bu kizlar. Cok rahat
Yok cnm hmn olmuo ama heran olabilir anlamina geliyomus acilma yok simdilik bakalimNasil canim dogum kanalina girince dogum hemen olmuyo mu bekliyo mu orda bilemedim ben hazirladin mi her seyi
Insallah canimhosmus, saglıkla vaktınde gıy ıns
benım ıcınde saglığı onemlı, cok sukur herseyı uyumlu bundan sonra kımseye anlatmıcam kontrollerımı zatenAaa her anne farklı her bebek farklı.
Kıyaslamak ne kadar yanlış.
Sen annene takılma canım.
Benim ilk kızım 2,310 gram doğmuştu.
İnan hiç kafama takmadım ben sağlıklı olması önceliğimdi.
Bulursun canim, polariste sanki oluyordu istedigin modelden :)Evet canım dışarıda da giyilsin istiyorum.
Güle güle kullan.
Tatlim internet explorer beni de atıyor...google chromedan girmeye basladim.. o atmiyor, gayet de rahat oluyor şükür :)tamam canım ama bir sorun var telden girince sayfa otomatik bi zmn sonra kapanıo atıo beni, ya sayfada virus var ya da tel ayarlarında bir sorun var. gerci format attırcam o zmn düzelir umarım :)
Canim bende coraspini 32 de biraktim clexan doguma kafar devam dedi dr.
Gobekten devam ediyorum ben vurduktan sonra biraz bastiriyorum hem geri cikmiyo hem morarmiyo igneyi dik vuruyosun dimi??
arkadaslar usak ta yasayan kinse varmi aramizda benim hastanem problemli dogum icin usaga gidebilirim hastane ve doktor onerisi istiycektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?