2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Benimde plesentam aşağıda ve dr. sezeryaan abirkaç ünite kanla gireceğimizi , ancak önceden bu yolla önlem alındığı için ve önceden tespit edildiği için korkmamamı söyledi canım. Plesentaya elimi atmadan anlayamam kolay ayrılıp ayrılamayacağını, ancak çok plesenta previa gördüm dedi. Ben de korkuyorm açıkçası ama çok düşünmemeye çalışıyrum

Canim sana bisey sorucam ilk bebeginde tokattaymissinya medicale gidiyorum ben de tokattayim sen kime gidiyodun??
mehmet nalbant cnm çokta memnundum. hatta bu bebeğimde de 20 haftaya kadar onun kontrolundeydim.sonra mecburen bıraktım. önce allahımın sonra onun sayesinde çok sorunsuz bir sezaryen geçirdim. hiç bir sıkıntım olmadı. çok şükür. kızıma da gereli müdahaeyi zamanında yaptiığı için küvöz filan görmedik 36+5 de doğmasına rağmen.

Bende mehmet nalbanta gidiyorum:)
Cok iyi bi dr.
Sen neden sezeryan olmustun peki canim?

Kızlar haftaya babamızın doğumgününü bukez kızının ağzından olsun kutlama mesajimiz hediyemiz istiyorum.varmı orijinal fikirleri olan?deneyen?
Canim ben esimin doğumgününde bebeginizin ağzından 2 sayfa mektup yazmistim yazarken bile duygulanmistim o zaman cinsiyeti belli degildi o açıdan zor yazmistim ama cok guzel bi hediye oldu eşim de cok duygulandi diger hediyelere bakmadi bile ömür boyu saklicam demisti

kızlar aranızda çalışabilir raporu alan var mı? medical park ankara bana yanlış rapor vermiş, mal herifler ya sinir oldum. 10 kere de sordum çalışmaya devam edicem diye

O aklımda zaten.mektup yada küçük notoat yazacağım.ama sunum sekline karar veremiyorum.hediye hic yok aklımda zaten:-(

O aklımda zaten.mektup yada küçük notoat yazacağım.ama sunum sekline karar veremiyorum.hediye hic yok aklımda zaten:-(
Canim bence bi kac tane balon olsun. Cinsiyeti neyse ona uygun.
mrb annisler biz doktordan geldik simdi 34+1 gunluguz ama kilosu 36+1 ile boyuda
36+6 ile uyumlu 2.850 gr olmus tosbagam.doktorumuz iri bebek diyo boyuda uzun suan 50 cm.ama ben korkuyorum nasil dogurucam ben bu tosuncugu
olsun canim masallah meleine. Cok sukur saglikli, Rabb im yardimci olur dogumda

Selam kızlar bende bugün çalışabilir raporu almaya geldim öncesinde yıllık izinlerimi başlatıp öyle ayrılcam dedim ancak doktor uyardı bazı izin ve raporları sgk direk izin baslangicı sayabiliyor dikkatli ol dedi. Nst ye girdim sancım çıkmadı ama bacak ağrım için tahlil verdim öğleden sonra çıkacak. Daha iznimin başladığını anlayamadım neyse belki bir ilaç falan verir de umarım uyurum bu gece işyerimden de aradılar gel yıllık izin formu doldur diye. Bu iş hayatı ne vefasız sağlıkla git gel diyen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…