- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.721
Tesekkur ederim canimgüle güle giy, sağlıkla :)
kızlar bende dün doktora gittim bebeğin kilosu ve boyu haftasıyla uyumlu kasılmalarım var ama 4 hazirana sezeryan doğum olacak tabi bir sorun olmazsa ancak plesantanın aşağıda olduğunu dolatışıyla kanamalı bir doğum olacağını söyledi doktorum çok korkuyorum
Benim de öyle maalesef,hemde ne kanama çok fena her gün kanıyor.Fircaladiktan sonra duruyo ama bisey yesem hemen kaniyo. Bi gun arka bi gun on taraf
mehmet nalbant cnm çokta memnundum. hatta bu bebeğimde de 20 haftaya kadar onun kontrolundeydim.sonra mecburen bıraktım. önce allahımın sonra onun sayesinde çok sorunsuz bir sezaryen geçirdim. hiç bir sıkıntım olmadı. çok şükür. kızıma da gereli müdahaeyi zamanında yaptiığı için küvöz filan görmedik 36+5 de doğmasına rağmen.Canim sana bisey sorucam ilk bebeginde tokattaymissinya medicale gidiyorum ben de tokattayim sen kime gidiyodun??
Hic sorma canim. Uykusuzluktan sersem gibiyim midem bulaniyouyku muyku yalan oldu artık
tosbaa gelince güzel bi adaçayı içmek istiyorum bardak bardak ve istediğim yöne yatmakHic sorma canim. Uykusuzluktan sersem gibiyim midem bulaniyo
Bende mehmet nalbanta gidiyorum:)mehmet nalbant cnm çokta memnundum. hatta bu bebeğimde de 20 haftaya kadar onun kontrolundeydim.sonra mecburen bıraktım. önce allahımın sonra onun sayesinde çok sorunsuz bir sezaryen geçirdim. hiç bir sıkıntım olmadı. çok şükür. kızıma da gereli müdahaeyi zamanında yaptiığı için küvöz filan görmedik 36+5 de doğmasına rağmen.
Uyku muuu?uyku muyku yalan oldu artık
Canim ben esimin doğumgününde bebeginizin ağzından 2 sayfa mektup yazmistim yazarken bile duygulanmistim o zaman cinsiyeti belli degildi o açıdan zor yazmistim ama cok guzel bi hediye oldu eşim de cok duygulandi diger hediyelere bakmadi bile ömür boyu saklicam demistiKızlar haftaya babamızın doğumgününü bukez kızının ağzından olsun kutlama mesajimiz hediyemiz istiyorum.varmı orijinal fikirleri olan?deneyen?
Evett yataga yuzustu firlatcam kendimitosbaa gelince güzel bi adaçayı içmek istiyorum bardak bardak ve istediğim yöne yatmak
Canim ben esimin doğumgününde bebeginizin ağzından 2 sayfa mektup yazmistim yazarken bile duygulanmistim o zaman cinsiyeti belli degildi o açıdan zor yazmistim ama cok guzel bi hediye oldu eşim de cok duygulandi diger hediyelere bakmadi bile ömür boyu saklicam demisti
Canim bence bi kac tane balon olsun. Cinsiyeti neyse ona uygun.O aklımda zaten.mektup yada küçük notoat yazacağım.ama sunum sekline karar veremiyorum.hediye hic yok aklımda zaten:-(
olsun canim masallah meleine. Cok sukur saglikli, Rabb im yardimci olur dogumdamrb annisler biz doktordan geldik simdi 34+1 gunluguz ama kilosu 36+1 ile boyuda
36+6 ile uyumlu 2.850 gr olmus tosbagam.doktorumuz iri bebek diyo boyuda uzun suan 50 cm.ama ben korkuyorum nasil dogurucam ben bu tosuncugu
amin cnm ins yaCanim bence bi kac tane balon olsun. Cinsiyeti neyse ona uygun.
olsun canim masallah meleine. Cok sukur saglikli, Rabb im yardimci olur dogumda
Evet canim biraz sıkıyorum derin nefes alirken batiriyorum igneyi
Canim bence bi kac tane balon olsun. Cinsiyeti neyse ona uygun.
olsun canim masallah meleine. Cok sukur saglikli, Rabb im yardimci olur dogumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?