- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.741
Haha bi halay tutmustur içerde:))Be guzel haberler bunlar maşallah sızebende çok emeak edıyorum cmtesı gıdıcez bakalım yavrunun kılosu kaç olmuş.
Gecen gun dusune gıttım davul sesı o kadar rahasız ettı kı yada hosuna mı gıttı bılmıyom benımkı yerınde durmadı ritme ayak uydurdu
ben de süslü almıycam canım hiç gereği yok. Önü kapalı doktor terliğinden alıcam, hem kaymıyo hem de sonradan balkonda vs kullanıcam.
Merhaba guzel anneler nasilsiniz?
Biz iyiyiz cok sukur dun kontrolum vardi cok sukur her sey normal
Bu aradapinakolada yi gormuyorum kac gundur iyidir insallah
heheh maasallah canim :) dogurursun Allahin izni ile :)mrb annisler biz doktordan geldik simdi 34+1 gunluguz ama kilosu 36+1 ile boyuda
36+6 ile uyumlu 2.850 gr olmus tosbagam.doktorumuz iri bebek diyo boyuda uzun suan 50 cm.ama ben korkuyorum nasil dogurucam ben bu tosuncugu
2500 olmustur bence :))Selam arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum.
Akşam 8 de nst ve ultrason kontrolümüz var.
2230 gramdı geçen salı bakalım bugün kaç çıkacak.
heheh maasallah canim :) dogurursun Allahin izni ile :)
2500 olmustur bence :))
Selaaam :))
Nasılsınız canlarim, herşey yolunda değil mi
Kayinvalidemleri yolcu ettim bende az önce.
Çok temizlik yapasim var. Hava da çok güzel :))
Bence oldu 2500 :)) öyle hissediyorum :)Ayy inş. canım dua et bana.
Gerçi kendi doktorum geceki nöbetçi doktora yönlendirdi acilden gireceğim para vermemek için.
Haftaya çarşamba da yine kendi doktorumda gündüz.
Gece için not yazdı saat 8 de nst ve ultrason diye.
Belki ölçümleri tutmaz bile.
Kendimi hazırladım.
ben de medicale gidiyordum ama bıraktım saçma sapan bi hal almıştı yönetimikızlar aranızda çalışabilir raporu alan var mı? medical park ankara bana yanlış rapor vermiş, mal herifler ya sinir oldum. 10 kere de sordum çalışmaya devam edicem diye
cnm seninle gunlerimiz ayni benim.2.850 olmus pasam seni bekliyorum hayirli haberlerle gel insCanım günlerimiz aynı sayılır kaç kilo olmuş bebişin.
Biz 2,500 hedefe ulaşma çabasındayız da ondan sordu. 2500 den sonra korkmayız dedi doktorum da.
Benim bebis dun 2.850 idiCanım günlerimiz aynı sayılır kaç kilo olmuş bebişin.
Biz 2,500 hedefe ulaşma çabasındayız da ondan sordu. 2500 den sonra korkmayız dedi doktorum da.
Ayniymis ogullarimiz canimcnm seninle gunlerimiz ayni benim.2.850 olmus pasam seni bekliyorum hayirli haberlerle gel ins
Bence oldu 2500 :)) öyle hissediyorum :)
aksami merakla bekliyorum hemen yaz tamam mi :))
cnm seninle gunlerimiz ayni benim.2.850 olmus pasam seni bekliyorum hayirli haberlerle gel ins
Benim bebis dun 2.850 idi
Anasi gibi 3.800 dogacak galiba amma ben de tirsiyorum iri olursa nasil dogururum diye
Seninki de 2.500 den fazla olur bence canim merak etme saglikli olsunlar yeter
Cunki bu kilo meselesi genetik canim
Arkadasimla konusuyorduk simdi 38 haftada kendisi bebisi masallah3.800 olmus korkuyordu nasil doguracam diye
Annesi kendisini 4.500 dogurmus ve cok zor olmus
Garibim korkuyo ne yapayim da erken gelsin diyor
Yani bunlarin hepsi genetik ozellikler
Yeter ki saglikli olsunlar,rhat dogum olsun ve kuvoze ihtiyac kalmasinAmin insallah
doktor iri bebek diyo korkuyorum ben ya 15 gunde 1 kilo almis benimki boyle giderse doguma.kadar 5 kiloyu bulcaz herhalde Allah yardimiz olsun cnm yaAyniymis ogullarimiz canimmasallah canlara
Amin insallahSizede koskocaman bir maşallah valla.
Benim kızım 35+6 da 2,310 gram doğduğu için doktorum 2.500 sonrası rahat olarak bekleyeceğiz dedi.
Küveze vs. ihtiyaç duymaması açısından yoksa takıntım yok canım.
Kızım 2,310 gramla girmemişti küveze bunda 2,500 ü garantilemek istedi herhalde.
Evet canım kilolu bebeği doğurmakta zor olsa gerek.
Allah sağlıkla gelmelerini nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?