- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.701
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, ilk sancında alınsaydı acaba bişi olmazmıydıGünaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Evet canim biraz sıkıyorum derin nefes alirken batiriyorum igneyigöbekten 4 aydır yapmıyorum en son denediğimde karnımın iki tarafına da zorladığım halde iğne batmadı bu yüzden bacağa geçtim. Bacakta da bazen beze oluyor morarıyor. Eşim yapıyor ben yapamıyorum iğne. ama dik batırıyor yapar yapmaz bastırıyor ama arada yine de oluyor. Bu arada vurmadan önce bacağımın etini biraz sıkıyorum öyle vuruyor sende öyle mi yapıyorsun?
anladım canım ben telden giriyorum bi deneyim bakayım dediğin şekilde saol :))Tatlim internet explorer beni de atıyor...google chromedan girmeye basladim.. o atmiyor, gayet de rahat oluyor şükür :)
bozma moralini doktorlar zaten en kotusunu soyluyor ,benim 16 ci haftadan yavasladi gelisimi,kilo,boy,karin cevresi olarak.Suan 10 gun gibi geriliyi de var hatta ilk baslarda 28 ci haftada alacagiz ddiler,31 ci haftamda dopler yapildi tekrar,beslenmesine,beynine oksijen gidiyormu ona baktilar.Sukur damarimda direnc disinda b sey yoktu,hatta doktor hazirlikli gel demisti ala biliriz sorun olursa 32 ci haftada dedi.Suan 34 cu haftama girmis bulunuyorum haftada 1 nst ye giriyorum,kilo alimi durmayana kadar tam hic bi doktor bebegini erken almazmoralım cok bozuk annişler, doktordan geldık bebısım cok cok az kılo almıs nst de sancı cıktı doktorumuz erken dogum olabılır dedı alt muayene yaptı bı baskı acılma yok ama yıne de tetıkte ol dıyıp yolladı, haftada 1 e dusurdu kontrolu, erken dogum dıyınce ogluma dogru duzgun bakamadım bıle
Dün kontrolüm cok güzel gexti sukurler olsun. Kizim buyumus neredeyse 2kg olmuss. Kasilma lar icin yine korkuttu beni aman ha dogurmayasin dedi.
Ciger geliştirici igneyi en son 28.haftada olmuatum sonra eetelemistik. Sun tekrarlayalim desi peki dedim yaptik ignemizi. Haftada bir tekrarlayacagiz igneyi dedi 35.haftaya kadar. Nekadar doğru bilemiyorum ama şimdilik tmm dedim.
Kasilmalar icin nst.ye girdim sanci varmi diye(benim icin bi ilk oldu). Nst sonucunu doktora biraktik yerinde yoktu garip bisey gorse döner zatenn ins hersey yolunda gider....
Inşallah rabbim nasip ederde hepimiz enaz 37yi görürüz kizlar dua edelimbirbirimizeee.
Benımde plesenta on duvarda onu kesıp bebeğe uşasılıyormuş sezeryan olursa yanı normalden fazla kan gıdıyormuş ve doktorun elını cabuk tutması gerekıyormuş hayırlısı olsun cnmm. Benjm normal de olabılır ama bakıcaz bakalımkızlar bende dün doktora gittim bebeğin kilosu ve boyu haftasıyla uyumlu kasılmalarım var ama 4 hazirana sezeryan doğum olacak tabi bir sorun olmazsa ancak plesantanın aşağıda olduğunu dolatışıyla kanamalı bir doğum olacağını söyledi doktorum çok korkuyorum
güle güle giy, sağlıkla :)Eki Görüntüle 1509823 aldigim terlik bu kizlar. Cok rahat
benimde nerdeyse ilk aylardan beri fırçalarken kanıyor, yumuşak fırça biraz azalttı ama hamilelikte oluyormuş, fırçaladıkta sonra kanamaya devam etmiyordur değil mi? Ben çok takmıyorum açıkçası dişçiye de gitmedimKizlaarr disetleri cok kanayan war mi? Duzenli fircaliyorum. Kalsiyumda aliyorum, disci simdi bisey yapmak istemiyo. Kani durdurmasi icin oneriniz var mii??
Canim sana bisey sorucam ilk bebeginde tokattaymissinya medicale gidiyorum ben de tokattayim sen kime gidiyodun??herkese günaydın güzel anne adayları. burda hava çok güzel bugün insanın içi açılıo vallahi. oğluşlada 12.15 de randevumuz var bakalım nasıl paşa. inş. herşey yolundadır.herkes ii di mi. buarada ciğer geliştirici olan annelerimiz erken doğum riskinden dolayı mı oluosunuz. benimde ilk bebeğimde yapılmıştın iki gün hastanede yatmıştım o zaman uygulanmıştı ama tekrar etmedi.. merak ettim
Fircaladiktan sonra duruyo ama bisey yesem hemen kaniyo. Bi gun arka bi gun on tarafbenimde nerdeyse ilk aylardan beri fırçalarken kanıyor, yumuşak fırça biraz azalttı ama hamilelikte oluyormuş, fırçaladıkta sonra kanamaya devam etmiyordur değil mi? Ben çok takmıyorum açıkçası dişçiye de gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?