2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, ilk sancında alınsaydı acaba bişi olmazmıydı bekletmrdelrtdi yani, birde canım rahmin en az 8 ay beklenesi gerek dşye biliym toparlandın diğer bebeğe iyi ortam olsun diye bşraz bekle toparlan sonra düşünürsün Rabbim sabır versin

Evet canim biraz sıkıyorum derin nefes alirken batiriyorum igneyi

Dün kontrolüm cok güzel gexti sukurler olsun. Kizim buyumus neredeyse 2kg olmuss. Kasilma lar icin yine korkuttu beni aman ha dogurmayasin dedi.

Ciger geliştirici igneyi en son 28.haftada olmuatum sonra eetelemistik. Sun tekrarlayalim desi peki dedim yaptik ignemizi. Haftada bir tekrarlayacagiz igneyi dedi 35.haftaya kadar. Nekadar doğru bilemiyorum ama şimdilik tmm dedim.

Kasilmalar icin nst.ye girdim sanci varmi diye(benim icin bi ilk oldu). Nst sonucunu doktora biraktik yerinde yoktu garip bisey gorse döner zatenn ins hersey yolunda gider....

Inşallah rabbim nasip ederde hepimiz enaz 37yi görürüz kizlar dua edelimbirbirimizeee.

herkese günaydın güzel anne adayları. burda hava çok güzel bugün insanın içi açılıo vallahi. oğluşlada 12.15 de randevumuz var bakalım nasıl paşa. inş. herşey yolundadır.herkes ii di mi. buarada ciğer geliştirici olan annelerimiz erken doğum riskinden dolayı mı oluosunuz. benimde ilk bebeğimde yapılmıştın iki gün hastanede yatmıştım o zaman uygulanmıştı ama tekrar etmedi.. merak ettim

Günaydınlar :) artık aramızda 36. Haftaya giren birileri var dün ilk kez 10 günlük bi gerilik oldugu söyledi dr bebikim için ama no panik güzelce beslenip dinlenip pazartesi tekrar gidicem inş ve o gün de izne ayrılıcam son bi kaç gün kaldı yani

bozma moralini doktorlar zaten en kotusunu soyluyor ,benim 16 ci haftadan yavasladi gelisimi,kilo,boy,karin cevresi olarak.Suan 10 gun gibi geriliyi de var hatta ilk baslarda 28 ci haftada alacagiz ddiler,31 ci haftamda dopler yapildi tekrar,beslenmesine,beynine oksijen gidiyormu ona baktilar.Sukur damarimda direnc disinda b sey yoktu,hatta doktor hazirlikli gel demisti ala biliriz sorun olursa 32 ci haftada dedi.Suan 34 cu haftama girmis bulunuyorum haftada 1 nst ye giriyorum,kilo alimi durmayana kadar tam hic bi doktor bebegini erken almaz

Be guzel haberler bunlar maşallah sıze bende çok emeak edıyorum cmtesı gıdıcez bakalım yavrunun kılosu kaç olmuş.

Gecen gun dusune gıttım davul sesı o kadar rahasız ettı kı yada hosuna mı gıttı bılmıyom benımkı yerınde durmadı ritme ayak uydurdu

Benımde plesenta on duvarda onu kesıp bebeğe uşasılıyormuş sezeryan olursa yanı normalden fazla kan gıdıyormuş ve doktorun elını cabuk tutması gerekıyormuş hayırlısı olsun cnmm. Benjm normal de olabılır ama bakıcaz bakalım

Günaydın güzel anneler,herkese sağlıklı günler olsun inşallah.Dün kontrolümüz vardı bizim,kalpteki açıklık büyük oranda kapanmış.Fakültede ki doktor,bir sıkıntı çıkacağını sanmam dedi.Sonra kendi doktorumuza göründük,böbreklerde ki genişlik 8 milime çıkmış,ama doktor sorun yok sınır 25 milim dedi.Oğluşum hala iki hafta kadar önde göbek ve baş çevresi.Boy da 1 hafta ileri de.Bizden haberler bu kadar.

Kizlaarr disetleri cok kanayan war mi? Duzenli fircaliyorum. Kalsiyumda aliyorum, disci simdi bisey yapmak istemiyo. Kani durdurmasi icin oneriniz var mii??
benimde nerdeyse ilk aylardan beri fırçalarken kanıyor, yumuşak fırça biraz azalttı ama hamilelikte oluyormuş, fırçaladıkta sonra kanamaya devam etmiyordur değil mi? Ben çok takmıyorum açıkçası dişçiye de gitmedim

Canim sana bisey sorucam ilk bebeginde tokattaymissinya medicale gidiyorum ben de tokattayim sen kime gidiyodun??

Fircaladiktan sonra duruyo ama bisey yesem hemen kaniyo. Bi gun arka bi gun on taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…