- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.781
Bi sey degil canim insallah onemli bi sey degildirAkşam soruyum canım.
Belki idrar tahlili ister.
İyi getirdin aklıma sağol.
Masallah canim Allah im esirgesinn. Darisi basima, benim oglusta zayif, pek alamiyo kilodoktor iri bebek diyo korkuyorum ben ya 15 gunde 1 kilo almis benimki boyle giderse doguma.kadar 5 kiloyu bulcaz herhalde Allah yardimiz olsun cnm ya
Evet canim bendede oluyo beyaz renkli
Bi sey degil canim insallah onemli bi sey degildir
Ama kizlar bu akinti isi cok kotu yaa rahatsiz edici
Saglikla bi dogursaydik da kurtulsaydik
Benımde plesenta on duvarda onu kesıp bebeğe uşasılıyormuş sezeryan olursa yanı normalden fazla kan gıdıyormuş ve doktorun elını cabuk tutması gerekıyormuş hayırlısı olsun cnmm. Benjm normal de olabılır ama bakıcaz bakalım
cnm sana mr cekilmedi mi...Benimde plesentam aşağıda ve dr. sezeryaan abirkaç ünite kanla gireceğimizi , ancak önceden bu yolla önlem alındığı için ve önceden tespit edildiği için korkmamamı söyledi canım. Plesentaya elimi atmadan anlayamam kolay ayrılıp ayrılamayacağını, ancak çok plesenta previa gördüm dedi. Ben de korkuyorm açıkçası ama çok düşünmemeye çalışıyrum
Hadi guzel haberlerle gel canim, yazarsin ne olup bittiginiBizimde yarin sabah kontrolumuz var 20 gun once gitmistik dr bakalim bizim oglan kac kilo olmus :)
hayırlı haberlerle gel bitanem...Kafama takıldı şimdi.
Akşam inş. unutmam da sorarım.
hayırlı haberlerle gel bitanem...
terlik için haber verdiğin iyi oldu ...
bende nereye bakayım diye düşünüyordum...
Bende rahatsız olduğum için her wc sonrası 2 kat havlu peçete koyuyorum.
Her wc ye girmemde değiştiriyorum.
Canim sorularini kucuk kagit yap ya cantana at yada cebine. Yoksa insan heyecandan ne sorucagini unutuyoKafama takıldı şimdi.
Akşam inş. unutmam da sorarım.
Ben de aynen,sikildim artikBende rahatsız olduğum için her wc sonrası 2 kat havlu peçete koyuyorum.
Her wc ye girmemde değiştiriyorum.
Bi sey degil canim insallah onemli bi sey degildir
Ama kizlar bu akinti isi cok kotu yaa rahatsiz edici
Saglikla bi dogursaydik da kurtulsaydik
Bende de hafif sarımsı ve fazla gelmeye başladı başladı canım.
Rengi önemli mi acaba?
seninle tahmini doğum tarihimiz aynı :)
senin neyin olacak
oğlum olacak canım :)seninle tahmini doğum tarihimiz aynı :)
senin neyin olacak
inşallah canım yazarım tabiki :))Hadi guzel haberlerle gel canim, yazarsin ne olup bittigini
doktor iri bebek diyo korkuyorum ben ya 15 gunde 1 kilo almis benimki boyle giderse doguma.kadar 5 kiloyu bulcaz herhalde Allah yardimiz olsun cnm ya
BENİM KIZIM OLACAK :)oğlum olacak canım :)
senin neyin olacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?