- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.801
Soyledim canim kasinti,agri filan yok idrar testi de hep yaptiriyorum ve temiz cikiyor akintimdan da gecenlerde test yapildi o da temiz ciktiCanım akıntını doktora söyle mutlaka ben de akıntıyla birlijte yanma da vardı fitil verdi doktor bir idrar tahlili yaptır bence.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn canımBENİM KIZIM OLACAK :)
Soyledim canim kasinti,agri filan yok idrar testi de hep yaptiriyorum ve temiz cikiyor akintimdan da gecenlerde test yapildi o da temiz cikti
Cok sukur normalmis
Ama gebelikten once kasintim olmustu mantarmis kendi kendimi tedavi etmistim bi kremle
1 hafta sonra dra gittigimde kasinti,mantar bitmisti
Ama gebelikte cok onemli bu akinti falan ihmal etmek olmaz
amin canımrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn canım
Mantar icin bi kremdi recetesiz satiliyodu mantar olanlarda dr veriyodu duydum ben de bi kullaniyim dedim adi klotrimazolİyi bari canım ne kullandın da kendi kendini tedavi ettin kız :))
Kayinvalide canimKV NE?
canım benimde kasılmalarım vardı ama doktorum doğum kasılmalarının düzenli giderek artan belirli aralıkla olduğunu söyledı dinlenmeye çalış hayırlısıyla alsak kucaklasak bebişleri artık.gebelik ne zor iş.kızlar kasılmam var dun baktım yalancı sancıda..sımdı bogulcak gıbı sıkıyo karnım
benim sorun düzeldi, meyer mal olan bizim iş yerinin muhasebcisiymişben de medicale gidiyordum ama bıraktım saçma sapan bi hal almıştı yönetimi
beni sinir eden çok fazla kalabalıklaşması ve muayene ücretinin 40 dan 160 çıkışı, herkese farklı fiyat söylenmesi vs. zaten şehir dışından geliyordum hiç uğraşmak istemedim.benim sorun düzeldi, meyer mal olan bizim iş yerinin muhasebcisiymiş
ben hiç kalabalık denk gelmedim ama fiyat konusu tabiki can sıkıyorbeni sinir eden çok fazla kalabalıklaşması ve muayene ücretinin 40 dan 160 çıkışı, herkese farklı fiyat söylenmesi vs. zaten şehir dışından geliyordum hiç uğraşmak istemedim.
Kayinvalide canim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, kocaman olmuştur şimdi prenses.Kafama takıldı şimdi.
Akşam inş. unutmam da sorarım.
cnm benimde hem totalis hem on duvarda...
farklı yerden kesi atıcaz denmişti drum...
persembe gidicem yine sormamı istediğiniz bişey varsa sorayım...
cnm sana mr cekilmedi mi...
bende usg de yapışma yok dediler içime sinmedi mr istedim çektirdim
sonuç evt yapışmamış...
eline alınca anlayacaksa mesaneye de yapışıp yapışmadığını o zaman anlayacak demektir...
oyleyse bir mesane uzmanınında ameliyatında bulunması gerekli...
iyice konuştun mu?
Cnmm sen neler yapmışsın çok tehlıkelı dıılmı kornıse uzanmak falan yardım etcek kımse yok mu şeker dıkkat et bebişe amannPerdelerimi tullerimi indirdim kuvete bastim,
nevresimlerimi yikadim astim
salon camlarini sildim fakat bir tane cam canimi sıkıyor cok salak kocaman yapmışlar. Acilmiyor tam ortada ulasamadim camin ortasina
simdi yatagimin alezini yikiyorum kalinca biraz yorgan gibi o cikinca perdeleri aticam makinaya kocis gelince de astiricam ona.
Bi kac kornisi kirdim sinirden cikmadi perde ama neyse artik
Ben de var canım akıntı ptesi gidicem ben de doktora sölücem bi idrar tahlili yapar belkiKızlar akıntınızda fazlalaşma ve koyulaşma oldu mu?
Bende bu aralarda başladı da.
kolay gelsin canım çok fazla yorma kendini dikkat et.Perdelerimi tullerimi indirdim kuvete bastim,
salon camlarini sildim fakat bir tane cam canimi sıkıyor cok salak kocaman yapmışlar. Acilmiyor tam ortada ulasamadim camin ortasina
simdi yatagimin alezini yikiyorum kalinca biraz yorgan gibi o cikinca perdeleri aticam makinaya kocis gelince de astiricam ona.
Biraz zorladim kendimi sanirim canim ama ne zamandir yapmak istiyordum da kayinvalidemler vardi gosteris yapar gibi yapmak istemedim onlar varken. Yorulmusum hakikaten.Cnmm sen neler yapmışsın çok tehlıkelı dıılmı kornıse uzanmak falan yardım etcek kımse yok mu şeker dıkkat et bebişe amann
sagol canim :))kolay gelsin canım çok fazla yorma kendini dikkat et.
Canim bisuru sey yapmissin, ama cok yorma kendini. Nasil geldin hepsinin ustesinden masallahPerdelerimi tullerimi indirdim kuvete bastim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?