2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım akıntını doktora söyle mutlaka ben de akıntıyla birlijte yanma da vardı fitil verdi doktor bir idrar tahlili yaptır bence.
Soyledim canim kasinti,agri filan yok idrar testi de hep yaptiriyorum ve temiz cikiyor akintimdan da gecenlerde test yapildi o da temiz cikti
Cok sukur normalmis
Ama gebelikten once kasintim olmustu mantarmis kendi kendimi tedavi etmistim bi kremle
1 hafta sonra dra gittigimde kasinti,mantar bitmisti
Ama gebelikte cok onemli bu akinti falan ihmal etmek olmaz

İyi bari canım ne kullandın da kendi kendini tedavi ettin kız :))

İyi bari canım ne kullandın da kendi kendini tedavi ettin kız :))
Mantar icin bi kremdi recetesiz satiliyodu mantar olanlarda dr veriyodu duydum ben de bi kullaniyim dedim adi klotrimazol
Ama hamilelere kullanilmaz canim
Ama su mantarlardan nefret ediyorum yaa ayak tirnagimda da vardi onu da kendim iyilestirdim

kızlar kasılmam var dun baktım yalancı sancıda..sımdı bogulcak gıbı sıkıyo karnım
canım benimde kasılmalarım vardı ama doktorum doğum kasılmalarının düzenli giderek artan belirli aralıkla olduğunu söyledı dinlenmeye çalış hayırlısıyla alsak kucaklasak bebişleri artık.gebelik ne zor iş.

Kızlar merhaba baskısını benim 2 gündür inanılmaz derecede belimden kasıklarıma ağrı giriyor bıçak gibi saplanıyor yürürken yatarken hiç farketmiyor artık doktora gitmek istemiyorum bebeğimin haraketleri gayet iyi kanamam da yok ama yinede korkuyorum sizde de böyle oluyor mu bir fikir verirmişsiniz arkadaşlar

Bana da üstunden kesmemız gerekebılır dedı eger oyle olursa kanama fazla olurmuş.. Bende korktum açıkçası. Dıyelım kı üstünden kesmedı o zaman daha yukardan kesmesı gerekmezmı yanı bıkını bolgesının üstü olur bellı olur iz ben asık doktoruma sorucam bunu ıkı dra gıdıyorum doğuma hangısı gırecek kararsızım. Senın plesenta çok aşağıdaydı sanırım totalıs olunca.. Benımkı yukarıda dr da solsun korkuttu benı

Perdelerimi tullerimi indirdim kuvete bastim,
nevresimlerimi yikadim astim
salon camlarini sildim fakat bir tane cam canimi sıkıyor cok salak kocaman yapmışlar. Acilmiyor tam ortada ulasamadim camin ortasina
simdi yatagimin alezini yikiyorum kalinca biraz yorgan gibi o cikinca perdeleri aticam makinaya kocis gelince de astiricam ona.
Bi kac kornisi kirdim sinirden cikmadi perde ama neyse artik

Cnmm sen neler yapmışsın çok tehlıkelı dıılmı kornıse uzanmak falan yardım etcek kımse yok mu şeker dıkkat et bebişe amann

kolay gelsin canım çok fazla yorma kendini dikkat et.

Cnmm sen neler yapmışsın çok tehlıkelı dıılmı kornıse uzanmak falan yardım etcek kımse yok mu şeker dıkkat et bebişe amann
Biraz zorladim kendimi sanirim canim ama ne zamandir yapmak istiyordum da kayinvalidemler vardi gosteris yapar gibi yapmak istemedim onlar varken. Yorulmusum hakikaten.
kolay gelsin canım çok fazla yorma kendini dikkat et.
sagol canim :))

Canim bisuru sey yapmissin, ama cok yorma kendini. Nasil geldin hepsinin ustesinden masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…