2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
mrb annisler biz doktordan geldik simdi 34+1 gunluguz ama kilosu 36+1 ile boyuda
36+6 ile uyumlu 2.850 gr olmus tosbagam.doktorumuz iri bebek diyo boyuda uzun suan 50 cm.ama ben korkuyorum nasil dogurucam ben bu tosuncugu

Canım maşaallah tam bi tosuncuk olmuş annesi doktorun normal doğum zor olur falan dedi mi canım

Kızlar akıntınızda fazlalaşma ve koyulaşma oldu mu?

Bende bu aralarda başladı da.
ben sizden geriyim ama benimde akıntımda artış var, hatta biraz sululukda var, suyum mu geliyor diye korktum biraz ama doktor akıntım arttığı için öyle olduğunu, akıntının artmasının normal olduğunu söyledi...

Ben de hem artis var baya hem de akintim sari renkte pzt gittigimde soracam gerci koyu sari degil ama beyaz hic degil neyse enazindan akintinin artmasinin normal olduğunu soylemen rahatlatti canim

merhaba kızlar,
ben de günlerdir giremiyorum annem bende elimde tel oynayıp durmak istemedim.
bebeğini kaybeden arkadaşa çok üzüldüm. son haftalarda yaşanması beni de tedirgin etti. dikkat etmek lazım.

istanbula yaz geldi doğum olsa da dışarı çıkıp gezebilsem. evde geçiyor günleriöm terastan içeri girmek istemiyorum resmen.

Eline sağlık canım,bende son günlerde yavaş yavaş yapıyorum.Bugün mutfakta cam balkon var,onu sildim balkonun fayanslarını temizledim.Gerçi benim daha badana boya işi var.

Canim ne olur ne olmaz git bence doktora. Son haftalarda tetikte olmak lazim

bugun konteol vardı anneler :)

Minnak kizim 45 cm 2.100 kg..
Boy iki hafta kilo olarak 10 gün önde maaşAllah...
Her şey gayet yolundaymis şükür yalanci kasilmalar düzensiz başlamış nstde gördük bugun.. ama gayet normalmis artık...

Geçen günü bayilmam tansiyon düşüklugu ve sıcagin bir araya gelmesinden dolayidir dedi.. nabzim da hızlı atıyor arada deyince magnezyum kullanma o da tansiyon düşürür dedi, her gun tuzlu ayran ve maden suyu iç dedi.. 2 hafta sonraya çağırdı çok şükür :)
Bizde haberler bugun bu kadar geçmiş okuyayım şimdi :)

Masallah kizina canim. Benimde c.tesi kontrolum var. Cok merak ediyorum ne oldu diye.

Masallah kuzucuguna canim baya buyumus annesi iyi bakmis melegine :)))) Bugun kacinci gun ve haftadasiniz. Bizimde 33+5de boy 42cm, kiloda 2100du o yuzden sordum :))) bnde bu c.tesi ilk defa nst ye gircem bakalim :)) birde kilo ve boyumuz kac olmus cok merak ediyorum :))))

Canim bisuru sey yapmissin, ama cok yorma kendini. Nasil geldin hepsinin ustesinden masallah
Valla bi enerjikdim anlamadım bende ama pilim bitti anca oturdum şimdi :) tabanlarım ağrıyor.

Eline sağlık canım,bende son günlerde yavaş yavaş yapıyorum.Bugün mutfakta cam balkon var,onu sildim balkonun fayanslarını temizledim.Gerçi benim daha badana boya işi var.
Senin de eline sağlık canım, bi an önce halledin boyayı da az kaldı kuzulara :)

Evet maaşAllah kuzum 3 haftada iyi büyüdü :)
5 cm atmış boyu, kilo olarak da 600 gr.almış... elhamdulillah:)
Bugun 33+2 iz canim sata gore..:)
Senin güzel haberlerini bekliyoruuuuz:)

Valla bi enerjikdim anlamadım bende ama pilim bitti anca oturdum şimdi :) tabanlarım ağrıyor.

Senin de eline sağlık canım, bi an önce halledin boyayı da az kaldı kuzulara :)
Kuusuuum aman dikkat çok iş yapma öyle birden kendi başına :)
Belin ağrır sonra canimm..

Masaallah fistiga annesi...
Aman böyle devam etsinler ne kaldi surda...
Senle gunlerimiz ayni...
Benimde persembe kontrol bakalim bizim kilo boy nasil...
Cok sertlesti hareketleti masaallah...
Yer daraldikca kuvvetleniyorlar...
Beni hic nts ye sokmadilar daha...
Zaten normal dogum olmucak ondan belkide...
Magnezyumu ivince bende de kasinti yapiyor farkettim de...
Gece yatarken iciyorum uykumu kaciriyor ...
Gunduz icmek lazim sanirim...

maşallah canım kızına evet doktor bana da artık yalancı kasılmalar başlar dedi

Hepsine maaşAllah.. evet çok az kaldı , kontroller sıklaşti elhamdülillah :)
Çok heyecanliii...

Kocaman olmuştur senin tosbik oğlan maaşAllah.. guzel haberle gel canim:)
Hmm..doktoruna söyle bakalim,niye kasinti yapıyor ki acaba..

Maşallah sana ya ben yazdıklarını okurkenyoruldum :) çamaşırlarım 3 gündür çamaşır telinde.. Anca yemek yapıp ortalık topluyorum, bi hafta temizlikçi geliyo, diğer hafta eşim yapıyo. Ben çok nazlıyım galiba, şu yazdıklarını eşim görse bana bi ton laf söylerdi maşallah nazar değmesin sana

aynen bende de var, doktora bebeğin suyu olabilir mi bazen işemişim gibi olıyorum dedim, eğer bebeğin suyu olsa ara ara gelmez devamı gelir korkma dedi, sonra da kontrol etti suyunda azalma yok dedi, demekki normal canım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…