- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.841
ayy yerim ben seni :) maşallah canım kardeşine ne güzel haberlerle gelmişsiniz. 2,5 olmuş diyelim biz ona herşey yolundaymış çok şükür sevindim. annene selam söyle sen de.öpüyorum seni :)Annemin işi var. Benden yazmamı istedi. Biz kardeşimi görüp geldik. 2 kilo 470 gram olmuş. Suyu iyiymiş sancısı yok her şeyi iyi imiş .annem hepinize selam söylyor
Seni ısırırım fıstık :) maaşallah kardeşine :)Annemin işi var. Benden yazmamı istedi. Biz kardeşimi görüp geldik. 2 kilo 470 gram olmuş. Suyu iyiymiş sancısı yok her şeyi iyi imiş .annem hepinize selam söylyor
Yattım aşaa zaten canım hehe :)Kuusuuum aman dikkat çok iş yapma öyle birden kendi başına :)
Belin ağrır sonra canimm..
Aman görmesin o zaman :) bende hep yatardım hiç iş yapasım gelmezdi bugün bi enerji geldi yani :)Maşallah sana ya ben yazdıklarını okurkenyoruldum :) çamaşırlarım 3 gündür çamaşır telinde.. Anca yemek yapıp ortalık topluyorum, bi hafta temizlikçi geliyo, diğer hafta eşim yapıyo. Ben çok nazlıyım galiba, şu yazdıklarını eşim görse bana bi ton laf söylerdimaşallah nazar değmesin sana
Masallah minik prensesebugun konteol vardı anneler :)
Minnak kizim 45 cm 2.100 kg..
Boy iki hafta kilo olarak 10 gün önde maaşAllah...
Her şey gayet yolundaymis şükür yalanci kasilmalar düzensiz başlamış nstde gördük bugun.. ama gayet normalmis artık...
Geçen günü bayilmam tansiyon düşüklugu ve sıcagin bir araya gelmesinden dolayidir dedi.. nabzim da hızlı atıyor arada deyince magnezyum kullanma o da tansiyon düşürür dedi, her gun tuzlu ayran ve maden suyu iç dedi.. 2 hafta sonraya çağırdı çok şükür :)
Bizde haberler bugun bu kadar geçmiş okuyayım şimdi :)
Yerim ben senin o yazan ellerini bıdıkAnnemin işi var. Benden yazmamı istedi. Biz kardeşimi görüp geldik. 2 kilo 470 gram olmuş. Suyu iyiymiş sancısı yok her şeyi iyi imiş .annem hepinize selam söylyor
Vallahi çok duygulandim , büyümüş de buraya yazarmis... Allahim bizim de böyle büyüyecek mi yavrularimiz...Annemin işi var. Benden yazmamı istedi. Biz kardeşimi görüp geldik. 2 kilo 470 gram olmuş. Suyu iyiymiş sancısı yok her şeyi iyi imiş .annem hepinize selam söylyor
ayy yerim ben seni :) maşallah canım kardeşine ne güzel haberlerle gelmişsiniz. 2,5 olmuş diyelim biz ona herşey yolundaymış çok şükür sevindim. annene selam söyle sen de.öpüyorum seni :)
Yerim ben senin o yazan ellerini bıdıkkardesinede masallahhh annecigine selamlar. Opuldunuzz
Seni ısırırım fıstık :) maaşallah kardeşine :)
Masallah canim 2500 olmus diyelim bizSağol canım.
Ay canim Allah rahmet eylesin, Rabb im sizlerede sabir wersin. Cok uzme kendini, karnindaki meleinde uzulur. Insanin yakinida olunca bi baska oluyo acisi. Allah size karnindaki bebegine omur wersin canim benim.Hepinize iyi geceler bugün halam vefat etti onun için yoktum şuan eve geldim gözlerim yanıyo şişti iyice ağlamaktan hala şoktayım en çok sevdiğim halamdı su zehirlenmesinden öldü tansiyonu vardı onun içun tuz kullanmıyodu yemekleri hep tuzsuzdu çok su içince vücudu ödem yapmış suyu atamamış vücut tuzsuz kalmış komaya soktu herşeyin fazlası zarar demekki
Başınız sağolsun canımHepinize iyi geceler bugün halam vefat etti onun için yoktum şuan eve geldim gözlerim yanıyo şişti iyice ağlamaktan hala şoktayım en çok sevdiğim halamdı su zehirlenmesinden öldü tansiyonu vardı onun içun tuz kullanmıyodu yemekleri hep tuzsuzdu çok su içince vücudu ödem yapmış suyu atamamış vücut tuzsuz kalmış komaya soktu herşeyin fazlası zarar demekki
canim ven yumurtaya bagliyorum bu kilo isini bide muz mideme iyi geliyo diye esim surekli tikiyo agzima.yumurtayida cok seviyorum birgun haslama kayisi kivaminda birgunde kiriyorum sarisini bozmadan pisiriyorum nerdeyse gunde 3 tane.onun haricinde hic biseye dikkat etmiyorum bi,dene istersen faydasini gorursun ins.Masallah canim Allah im esirgesinn. Darisi basima, benim oglusta zayif, pek alamiyo kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?