2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Annemin işi var. Benden yazmamı istedi. Biz kardeşimi görüp geldik. 2 kilo 470 gram olmuş. Suyu iyiymiş sancısı yok her şeyi iyi imiş .annem hepinize selam söylyor
ayy yerim ben seni :) maşallah canım kardeşine ne güzel haberlerle gelmişsiniz. 2,5 olmuş diyelim biz ona herşey yolundaymış çok şükür sevindim. annene selam söyle sen de.öpüyorum seni :)

Kuusuuum aman dikkat çok iş yapma öyle birden kendi başına :)
Belin ağrır sonra canimm..
Yattım aşaa zaten canım hehe :)

Aman görmesin o zaman :) bende hep yatardım hiç iş yapasım gelmezdi bugün bi enerji geldi yani :)

Masallah minik prensese bizimde haftaa carsamba. Simdiden merak sardi daha sali gunu hastanedeydim

Annemin işi var. Benden yazmamı istedi. Biz kardeşimi görüp geldik. 2 kilo 470 gram olmuş. Suyu iyiymiş sancısı yok her şeyi iyi imiş .annem hepinize selam söylyor
Yerim ben senin o yazan ellerini bıdık kardesinede masallahhh annecigine selamlar. Opuldunuzz

Vallahi çok duygulandim , büyümüş de buraya yazarmis... Allahim bizim de böyle büyüyecek mi yavrularimiz...
Cok duygusalim bu ara anneler affedin beni :)))
MaasAllah senin kardeşine... Çok öpüyorum seniiii...tatli kiz yaa...:)

QUOTE="SirriEyvan, post: 40726921, member: 483632"]Vallahi çok duygulandim , büyümüş de buraya yazarmis... Allahim bizim de böyle büyüyecek mi yavrularimiz...
Cok duygusalim bu ara anneler affedin beni :)))
MaasAllah senin kardeşine... Çok öpüyorum seniiii...tatli kiz yaa...:)[/QUOTE]

Senin kızının da maşallahı var canım.

Demek yalancı sancıların başlamış. Bizde sancı vs. çıkmadı.

Ya sormayın teyzeleri benim işim vardı 9,30 gibi cevap yazarım dedim yazamayınca ben söyledim kızım yazdı.

ayy yerim ben seni :) maşallah canım kardeşine ne güzel haberlerle gelmişsiniz. 2,5 olmuş diyelim biz ona herşey yolundaymış çok şükür sevindim. annene selam söyle sen de.öpüyorum seni :)

Sağol canım benim. dualarınızla ilerliyoruz.

A.s.

Hepinize iyi geceler bugün halam vefat etti onun için yoktum şuan eve geldim gözlerim yanıyo şişti iyice ağlamaktan hala şoktayım en çok sevdiğim halamdı su zehirlenmesinden öldü tansiyonu vardı onun içun tuz kullanmıyodu yemekleri hep tuzsuzdu çok su içince vücudu ödem yapmış suyu atamamış vücut tuzsuz kalmış komaya soktu herşeyin fazlası zarar demekki

Ay canim Allah rahmet eylesin, Rabb im sizlerede sabir wersin. Cok uzme kendini, karnindaki meleinde uzulur. Insanin yakinida olunca bi baska oluyo acisi. Allah size karnindaki bebegine omur wersin canim benim.

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin. ecel işte bi bahanesi olacak. Elde değil tabi ama çok üzme kendini cnm bebeğini düşün. Allah geride kalanlara uzun ömürler vesin

Başınız sağolsun canım.. İlk kez duydum su zehirlenmesi die bişey, vade dolunca illa bi sebep oluyo işte. Allah geride kalanlara sabır versin

Masallah canim Allah im esirgesinn. Darisi basima, benim oglusta zayif, pek alamiyo kilo
canim ven yumurtaya bagliyorum bu kilo isini bide muz mideme iyi geliyo diye esim surekli tikiyo agzima.yumurtayida cok seviyorum birgun haslama kayisi kivaminda birgunde kiriyorum sarisini bozmadan pisiriyorum nerdeyse gunde 3 tane.onun haricinde hic biseye dikkat etmiyorum bi,dene istersen faydasini gorursun ins.

Yazacak birşey bulamıyorum.tesellisi yok.allah sabır versin canım.sonsuza kadar melek olacak Bebeğin.allahım tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…