• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
dr. yazdığı ilaçlar ventolin, pulmicort buhar ve antibiyotik olarak aksef yazdı..fısfıs yazmadı..kan tahlili oldum yarın sonuca göre de belki bişeyler daha yazar...
sen hiç antibiyotik kullandın mı? astımda antibiyotik kullanılmaz diye biliyorum ama benim bronşlarım da şişlik oluşmuş onun için yazdı sanırım..kullanmak ta istemiyorum aslında antibiyotiği..
birde doğumun sezaryan mi olacak
benim ki zaten sezaryandı ama spinal anestezi genel olmak istemiyorum bu konuyu konuşmadım henüz kadım doğmcuyla...
Canim benim biraz riskli oldugu icin doktor henuz o konulara girmedi. Hic antibiyotik kullanmadim. Seretide diskus kullaniyorum. Seninki galiba daha ileri boyutta. Insallah doguma kadar iyilesiriz oksijenimiz yeterli gelirde hersey normal olur. Terlemek hic yaramiyo bilgin olsun. Ben nezamn terlesem boguluyorum oksurmekten.

Kizlar 32 hafta 3 gunlugum bgn doktora gittik bebegim 11 gun geri cikti ultrason olculerine gore bir tek kafa olcusu haftasiyla uyumlu cok canim sikildi doktor onemli degil dedi minyon olacak dedi sizin 32 haftalikken boyu ve kilosu kacti ben 16 kilo aldim bebeisim niye kucuk yaaa:KK1::KK43:

Canım 31+ 4 ' te 1 700 ' dü , doktorun da söylemiş yaa küçük olucak biraz annesi o da yapısından dolayıdır sağlıklı olsun da üzme kendini :110:

internet mağazalarından gecelik sabahlık takımlarında indirimli satış yapan bir site biliyor musunuz? pijama aldım ama hala gecelik beğenemedim
kaç saattir model bakıyorum. uzun kollu ve boyu uzun gecelik veya içi kısa kollu uzun boy ve sabahlıklı takım bulamadım düzgün. sıyıracağım :KK43:
en olur gibisi

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-04-21-23-13.webp
    Screenshot_2015-05-04-21-23-13.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_2015-05-04-21-23-32.webp
    Screenshot_2015-05-04-21-23-32.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 93
Dr bana usg tartı sonuçları çok da gerçek sonuçları yansıtmıyor sen onu çok dikkate alma dedi

Slm Kizlar herkez iyi insaallah.doğum yapan oldu mu bahadır bakamadim.bikac sorum olacK günde iki tane soda içebilir miyiz.ben bi tane içiyorum rahatsız olduğumda iki içebilir miyim.ayrıca dopleri bi sorun olmazsa da cekiyorlar mi

kizlarr mrb biz,evdeyiz oglusum iyi sukur sancilar durdu dun eve ciktik.nst ye girdim bugun oda iyi cikti.ama ayaga kalkamiyorum bebek.assagi dogru zorluyo.bide goguslerimden sut geliyo bu dogumun habercisi galiba.size sey sorcaktim hastanede yatinca fark ettim eksiklerimi bir kac takim pijama goturmek lazim.birissine.com dan alisveris yapan varmi memnun kaldinizmi penyesi falan nasil?yikaninca cekiyomu? birde begenmezsek iadesi varmi

Ayy canım benim hoşgeldiniz durumunun iyi olduğuna sevindim dikkat et kendine:KK54:

Sut içmeyi sevmeyen annelere benden bir tariiifff... :)

1adet muz,
1tatlı kaşığı kakao
Süt

Bunları blender da iyice ezin karıştırın çok güzel oluyor
Ben bi tatlı kaşığı da şeker koydum isterseniz koymayabilirsiniz de :)

LAlehan cnm bender astimdan pulmicort ventolin aksef kullandim.bisey Olmuyor.kullanali da Iki ay oldu

Kizlar en buyuk korkularimdan birisi de su... rahmetli babam 16 mayista vefat etti.. 8 yil once. Oglumun da o gun gelmesini istemem uzulurum babami kaybettigim gun kutlama yapamam icim acir.

kızlar merhaba dun sancım cıkmıstıya bugun doktora gıttım sukur bısey yok sancı gıtmıs acılma yok sadece cocugun hareketlerıne dıkkat et artık dedı azalma olursa hemen gel dedı
sıvım cok ıyıymıs toparlagımın gelısımıde cok ıyı 48 cm 2.800 de kılo cıktı dogum zamanı 27 mayısa attı dedı sukur sorun yok

kızlar merhaba dun sancım cıkmıstıya bugun doktora gıttım sukur bısey yok sancı gıtmıs acılma yok sadece cocugun hareketlerıne dıkkat et artık dedı azalma olursa hemen gel dedı
sıvım cok ıyıymıs toparlagımın gelısımıde cok ıyı 48 cm 2.800 de kılo cıktı dogum zamanı 27 mayısa attı dedı sukur sorun yok
Gozun aydin canim cok sevindim:KK46:

G
Gozun aydin cnm her kontrolde nstye girecek miyiz artik

Sen yeni taşındın canım herşeyin temizdir.

Cam kapı sil yeter doğumdan önce yeter sana.

Bende banyoyu eşime temizleteceğim.

Hafta sonu duvarları da eşime sildirdim sağolsun sildi.

Tansiyonum şükür iyi canım.

Doktor buda muhtemelen erken doğar dedi ama neden söylemedi.

Kızım bu haftamdan 6 gün sonra doğmuştu 35+6 da.

Bunda da 2500 olmasını bekledi. Haftada bir kontolüm var. Şükür geçen hafta salı 2470 di. Bu çarşamba bakalım neler diyecek doktorumuz.

Sen nasılsın bebek nasıl?
iyiyiz biz canım idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyodum o bitti. 2 hafta sonra gel dedi doktorum. nasıl dayanıcam kızımı görmeden bilmiyorum.

iyiyiz biz canım idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyodum o bitti. 2 hafta sonra gel dedi doktorum. nasıl dayanıcam kızımı görmeden bilmiyorum.
Seni iki haftada bir mi cagirdilar cnm beno uc haftada cagirdilar.sizden birde kan tahlilI olarak bisey istediler mi

Back
X