2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim naptin gittin mi kontrole bugun sana bakindim

gittim cnm. nst için mesai bitmişti acile yolladı. gene kalp atışı yüksek çıktı. öncekinden daha büyük bi serum bağladılar sonraki nst ölçümü normal dedi yolladı.
muayenede de ultrason kağıdında boy kilo fln yoktu. bnm randevu aldığım dr gelmemiş başka dr herkese bakıyordu yoğundu telaşede sormayı unuttum. acil çıkışı burda bakıp ölçüm kağıdı alam dedim dr nıh dedi acilde muayene ölçü almak için olmaz normal randevu al dedi :)
bnm yaptığım birşeyle alakalı mı dedim kalp atışı yok dedi.
valla bilemedim 2-3 günde bir gitsem gene kalp atışı yüksek çıkar mı paso serum verirler mi bilemedim.
sakinler de acep doğurma riski mi vardı hiç anlamadım.
16 da dr randevum 19:30 gb çıktım. sonra olivyuma akşam etmişiz. da giden pijama aldım. üstüne sabahlık aldım. pijama 40 tl, sırf sabahlık ta 40. saat 10:30 du eve geldik. tabi pertim. o kdr dolanmaya doğurmadım Sam bu çocuk durur daha içeride

Hoşgeldin aramıza canım

Hoşgeldin aramıza canım, Günlerimiz yakın seninle

canım iyi olmana sevindim, bebişler inşallah sağlıkla en hayırlı zamanda gelirler... temizliğide valla bende okuyunca yoruldum, oh mis gibi , güle güle kirletin...

Benim pazar gunu nasipse badana olacak evumde temuzlte ondan sonra cokmu gec kalmisim ben pamikledim ev temizlenmeden dogarsa kizim diye

allah allah kalbinin hızlı atması normalmiymiş. canım sürekli devam ettiğin özel doktorun yok mu, ona danışsan?
dagiden mi aldın pijamayı, 40 çok uygunmuş.güle güle giy...

Benim pazar gunu nasipse badana olacak evumde temuzlte ondan sonra cokmu gec kalmisim ben pamikledim ev temizlenmeden dogarsa kizim diye
yani aslında çok geç değil, ama bazı arkadaşların erken doğum riskleri var. onun için mecburen acele ediyorlar. senin böyle bi riskin yoksa biraz daha rahat olabilirsin.. ama bi yandanda ne kadar erken bitirirsek o kadar rahat bekleriz doğumu.. :)

Erken dogum riskimnyokta ama bitde ohh duyecem valla zaten izne cikali 2 hafta oldu evde buyuk kizimda var 11 yasinda onla birax rhat rahat vakit gecireyim dedim

şi

Şuanlık iyiyim ama hiç belli olmuyor Pazartesi son kontrol var perşembede Rabb'inin izni ile alacaklar bebeği ama enerji adına bir gram Bişey yok hep yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…