- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.561
Ben yenidoğan 2-5 kg aldım.bir paket aldım.Çünkü hangi markanın uyum sağlayacağını bilemediğimden.marka değişikliği yapmak gerekir belki.Kızlar bez alıcam da prima yenidoğan 1 numara mı alayım yoksa direkt 2 numaramı alim bide kaç paket almam gerekiyo
aynen cnm ya valla hangi odaya girsem.temizlik kokuyo :) bayiliyorum bende bu deterjan kokularinaOy maaşAllah supeer olmuş tatlim gerçekten...
Miss gıbı olmuş evin... Tadını çıkar :)
Oğlan da az daha bekleyip gelir inşaAllah :)
canım benim öyle, bazen inanılmaz hareket ediyo, çok mutlu oluyorum, ama bazen de çook az hissediyorum...
Puset ve büzgülü tül 1.59tl 200 adet yaptım 600 gr lavanta gitti kg hatırlamıyorum Canımmelekbekliyor canim bebek arabali susun kaçammal oldu
Canim naptin gittin mi kontrole bugun sana bakindim
Merhaba arkadaşlar bende Haziran annesi olucam nasipse. Ben Bursa'da oturuyorum Bursa'da olan ve devlet hastanesine giden varmı acaba ? Şimdiye kadar özel de devam ettim ama maddi olarak biraz zorlayacak devlet hastanesiyle ilgili hiç fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
Hoşgeldin aramıza canım, Günlerimiz yakın seninleHamişler merhabaaranıza yeni katıldım
Gebeliğimin 33. haftası içindeyim ve erkek bebiş bekliyorum nasipse.
Hikayeleri okuyunca cesaret geliyor inşallah hepimiz zamanında ve sağlıkla bi avazda alırız kucağımıza meleklerimizi
Ben ingsramda bebek cikolatacisindan aldim sekli tadi cok guzel geldi bir bak istersen :)Bebek şekerlerini net.ten sipariş eden arkadaslar, site önerir misiniz
Bende sendenim canim tum vucudum sis bi kac gundur... Bide ustune grip oldumAy kızlae uyuyamıyorum ya bacaklarım kasılıyo uzattıkça uzatasım geliyo napıcam benn(
Bende sendenim canim tum vucudum sis bi kac gundur... Bide ustune grip oldumnapcaz bole
ilgin icin tesekkurederim cnm :) bizim oglani.ikna ettik gibi gelmedi daha.zorlaniyorum ama dursun biraz,daha 37. haftayi doldursak tmm.dun kntr vardi aciklik ayni 4 cm ama basi assagi.inmis baya her an hersey olabilir bekleyebilirde.yatisa devam yani.bugun 3 tane kadin geldi temizlige bide annem dip kose ne varsa temizlendi.biraz degisik oldu ben bir,tane kadin tutucaktim bu kadinlar 3 kisi cakisiyolarmis ama bir kisilik para aliyolarmis yani 3 kisi daha cabuk bitirip gidiyomus.ucretide 75 tl bana cok ucuz geldi.ama,sukur evimi tertemuz yaptilar :)
cnm benim annem ve temizlikci ablalar yapti annem.onceden yastik yorganlari havalandirdi.gardrobun icini cekmecelerin icini temizledi.bugunde evde dolap namina ne varsa icleri dokulup silindi( gumusluk,konsol,koridorda ki kocaman portmanto.kutuphane,tv unitesi,havlu deterjan dolabi,mutfak dolaplari)icindeki bircok sey yikandi yerlestirildi.camlar silindi.oturma oda koltugum silindi.petekler ve avizeler silindi.banyo tuvalet duvarlari davdahil yikandi.kapilar silindi.koltuk kirlentleri sokuldu yikandi yastik.icleri havalandirildi.balkonlar yikandi halilar yikanmaya gitti.mutfak dolabindaki hersey yikandi dolaplar silindi yerlestirildi.perde tul fon hepsi yikandi.ayyy yazarken yoruldum valla :)) bu kadar isi ben bir ayda yapamazdim
allah allah kalbinin hızlı atması normalmiymiş. canım sürekli devam ettiğin özel doktorun yok mu, ona danışsan?gittim cnm. nst için mesai bitmişti acile yolladı. gene kalp atışı yüksek çıktı. öncekinden daha büyük bi serum bağladılar sonraki nst ölçümü normal dedi yolladı.
muayenede de ultrason kağıdında boy kilo fln yoktu. bnm randevu aldığım dr gelmemiş başka dr herkese bakıyordu yoğundu telaşede sormayı unuttum. acil çıkışı burda bakıp ölçüm kağıdı alam dedim dr nıh dedi acilde muayene ölçü almak için olmaz normal randevu al dedi :)
bnm yaptığım birşeyle alakalı mı dedim kalp atışı yok dedi.
valla bilemedim 2-3 günde bir gitsem gene kalp atışı yüksek çıkar mı paso serum verirler mi bilemedim.
sakinler de acep doğurma riski mi vardı hiç anlamadım.
16 da dr randevum 19:30 gb çıktım. sonra olivyuma akşam etmişiz. da giden pijama aldım. üstüne sabahlık aldım. pijama 40 tl, sırf sabahlık ta 40. saat 10:30 du eve geldik. tabi pertim. o kdr dolanmaya doğurmadım Sam bu çocuk durur daha içeride
yani aslında çok geç değil, ama bazı arkadaşların erken doğum riskleri var. onun için mecburen acele ediyorlar. senin böyle bi riskin yoksa biraz daha rahat olabilirsin.. ama bi yandanda ne kadar erken bitirirsek o kadar rahat bekleriz doğumu.. :)Benim pazar gunu nasipse badana olacak evumde temuzlte ondan sonra cokmu gec kalmisim ben pamikledim ev temizlenmeden dogarsa kizim diye
Erken dogum riskimnyokta ama bitde ohh duyecem valla zaten izne cikali 2 hafta oldu evde buyuk kizimda var 11 yasinda onla birax rhat rahat vakit gecireyim dedimyani aslında çok geç değil, ama bazı arkadaşların erken doğum riskleri var. onun için mecburen acele ediyorlar. senin böyle bi riskin yoksa biraz daha rahat olabilirsin.. ama bi yandanda ne kadar erken bitirirsek o kadar rahat bekleriz doğumu.. :)
şibende önceden yemezdim, şimdi çok sevmeye başladım.eşimde çok sevmez sebze, ama kabağı tavukla kıymayla falan karıştırıp, değişik bi şeyler yapıp yedirmeye başladım
çok şükür benim iştah sıkıntım pek olmadı yaa.. günd 3 veya 4 hafif öğün yiyorum.
burda da çok pahalı
nasıl oldun canım, sancıların nasıl, ne zaman gidicen bi daha kontrole...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?