- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.581
dagi den ama indirimli reyonu vardı. tesettür olmasam daha çok seçenek vardı.allah allah kalbinin hızlı atması normalmiymiş. canım sürekli devam ettiğin özel doktorun yok mu, ona danışsan?
dagiden mi aldın pijamayı, 40 çok uygunmuş.güle güle giy...
Kasilma bende de ara ara oluyor. Magnezyum vermedimi dr un ? Inan yuzustu yatamiorum dye aglamk uzereyim... bogazmda iyice sisti yutkunmk bile cok aci verio napsam acabaBende gribim ve kasılmalarım oluyor karnım taş gibi oluyor , yatınca da sırtım ve kalçam ağrıyor aynı yere yatmaktan , yüz üstü yatmayı özledimmmmm
tedi den ben de denemek için on tl ye fln aldım ama kalıbı çok saçma. 100 beden ama gögüs B cup gb. e bebekte de indirim varmış gidip bakayım diyorum ama uzak kalıyor benim eveCanim ben izmurdeyim kemeraltindan toptancidan 10 tlye aldim ben noalde 85 beden sutyen takarim Ama onun kalibi cok kucuktu 90 bile olmadi bende emzirirkenngogusler biraz daha buyucekbdiye 100 aldim 1-2 beden buyuk almakta fayda var bence
Anladim canim kalp atisi yuksek derken değerini soledilermi tahmin ettim alisveruste olduğunugittim cnm. nst için mesai bitmişti acile yolladı. gene kalp atışı yüksek çıktı. öncekinden daha büyük bi serum bağladılar sonraki nst ölçümü normal dedi yolladı.
muayenede de ultrason kağıdında boy kilo fln yoktu. bnm randevu aldığım dr gelmemiş başka dr herkese bakıyordu yoğundu telaşede sormayı unuttum. acil çıkışı burda bakıp ölçüm kağıdı alam dedim dr nıh dedi acilde muayene ölçü almak için olmaz normal randevu al dedi :)
bnm yaptığım birşeyle alakalı mı dedim kalp atışı yok dedi.
valla bilemedim 2-3 günde bir gitsem gene kalp atışı yüksek çıkar mı paso serum verirler mi bilemedim.
sakinler de acep doğurma riski mi vardı hiç anlamadım.
16 da dr randevum 19:30 gb çıktım. sonra olivyuma akşam etmişiz. da giden pijama aldım. üstüne sabahlık aldım. pijama 40 tl, sırf sabahlık ta 40. saat 10:30 du eve geldik. tabi pertim. o kdr dolanmaya doğurmadım Sam bu çocuk durur daha içeride
acilde olduğu için makinadan çıkan kağıtlar orada kaldı vermediler bana. internetten fetal taşikardi diye bir şey buldum. bi sitede dr istirahat et demiş soru sorana. zaten bnm de kalp atılım yüksek demek etkiliyor. çay kahve sigara uykusuzluk yorgunluk sebepleri. uyku uyuyamıyorum belki ondan oluyor. hareketli de benim çocuk gün boyu tepişip duruyor.Anladim canim kalp atisi yuksek derken değerini soledilermi tahmin ettim alisveruste olduğunu
doğumgünün kutlu olsunnnnnKizlar gunaydin bana hic uyku yok az once kizimi okula esimi ise gonderdim kendimde tekrar yattim ama uyuyamiyorum karnimdaki bebisimde hickiriyor durmadan ayrica bugun benim dogum gunum bir yas daha yaslaniyorum huzunluyum
Cok tesekur ederim canim sagolasindoğumgünün kutlu olsunnnnneşinle yavrularında nice güzel yaşlar almanı dilerim
Dogumgünün kutku olsun tatlım .....Cok tesekur ederim canim sagolasin
Gunaydinn kizlar :) dun doktora gittim. 34+4de bebisimin boyu 49 cm. Kilosu 2805 gr. Olmuss cok mutlu oldumm :) :) hersey yolundaymis. Fakat agrilarin articak artik rahatlik bekleme dedi doktorum
ilgin icin tesekkurederim cnm :) bizim oglani.ikna ettik gibi gelmedi daha.zorlaniyorum ama dursun biraz,daha 37. haftayi doldursak tmm.dun kntr vardi aciklik ayni 4 cm ama basi assagi.inmis baya her an hersey olabilir bekleyebilirde.yatisa devam yani.bugun 3 tane kadin geldi temizlige bide annem dip kose ne varsa temizlendi.biraz degisik oldu ben bir,tane kadin tutucaktim bu kadinlar 3 kisi cakisiyolarmis ama bir kisilik para aliyolarmis yani 3 kisi daha cabuk bitirip gidiyomus.ucretide 75 tl bana cok ucuz geldi.ama,sukur evimi tertemuz yaptilar :)
dün gitiysen 36+1 oluyorsun ama nasıl 34+4 ki
son adet tarihin ne zamanSezeryan olacak. Dogum trihimi 3 haziran olarak soyledi doktorum. O yuzdn takvimimde 3 hazirana gore canim
son adet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?