2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
allah allah kalbinin hızlı atması normalmiymiş. canım sürekli devam ettiğin özel doktorun yok mu, ona danışsan?
dagiden mi aldın pijamayı, 40 çok uygunmuş.güle güle giy...
dagi den ama indirimli reyonu vardı. tesettür olmasam daha çok seçenek vardı.
valla bnm dr uzak kaldı. kg su artınca gideyim dedim sezeryan için konuşmaya. nette de bilgi bulamadım kalp atışı yüksekliğiyle ilgili. en kötü arayayım dr umu gel derse gideyim.
gece de uyandım hala dönüp duruyorum :) kalkıp yemek mi yesem :)

Bende gribim ve kasılmalarım oluyor karnım taş gibi oluyor , yatınca da sırtım ve kalçam ağrıyor aynı yere yatmaktan , yüz üstü yatmayı özledimmmmm
Kasilma bende de ara ara oluyor. Magnezyum vermedimi dr un ? Inan yuzustu yatamiorum dye aglamk uzereyim... bogazmda iyice sisti yutkunmk bile cok aci verio napsam acaba

ben 29 dan sonra kutlamayı bıraktım

ya kızlar evde ayna yok. dün kabin de kendimle yüzleştim. adama dedim evde iyiki ayna yoktu gebelik dönemimde vallahi bunalıma girerdim dedim
bir de kızdım sen beni bu halde görüyorsun bir de acımıyor iş mi yaptırıyorsun dedim
hiç yanımdayken iş yaptırdım mı ama işteyken göz görmeyince gönül katlanıyor dedi

dün emzirme sütyeni ve atledi de denedim dagi de ama pahalı geldi sütyeni 40 atleti 35 tl. internetten sipariş vermeyi düşündüm ama bedenlerini nasıl seçiyorsunuz. benim gögüs altı 90 fakat cup ı büyük olmalı. tabi tr de doğru sütyen bedeni her markada bulmak zor. alt bedeni büyük cup ı küçük oluyor.

www.hepsiburada.com/m/elija-cift-acilim-dantelli-emzirme-sutyeni-beyaz-p-AILEELJ1033BY100

www.hepsiburada.com/m/elija-dantelli-gogus-kucultucu-c-cup-emzirme-sutyeni-beyaz-p-AILEELJ1016BY100C

Canim ben izmurdeyim kemeraltindan toptancidan 10 tlye aldim ben noalde 85 beden sutyen takarim Ama onun kalibi cok kucuktu 90 bile olmadi bende emzirirkenngogusler biraz daha buyucekbdiye 100 aldim 1-2 beden buyuk almakta fayda var bence

Canim ben izmurdeyim kemeraltindan toptancidan 10 tlye aldim ben noalde 85 beden sutyen takarim Ama onun kalibi cok kucuktu 90 bile olmadi bende emzirirkenngogusler biraz daha buyucekbdiye 100 aldim 1-2 beden buyuk almakta fayda var bence
tedi den ben de denemek için on tl ye fln aldım ama kalıbı çok saçma. 100 beden ama gögüs B cup gb. e bebekte de indirim varmış gidip bakayım diyorum ama uzak kalıyor benim eve elija ya mail attım kalıplarını sordum cevap verirler inş. olmadı saat ilerlesin arayacağım.

kahvaltı ettim başladı tepişmeye

Anladim canim kalp atisi yuksek derken değerini soledilermi tahmin ettim alisveruste olduğunu

Anladim canim kalp atisi yuksek derken değerini soledilermi tahmin ettim alisveruste olduğunu
acilde olduğu için makinadan çıkan kağıtlar orada kaldı vermediler bana. internetten fetal taşikardi diye bir şey buldum. bi sitede dr istirahat et demiş soru sorana. zaten bnm de kalp atılım yüksek demek etkiliyor. çay kahve sigara uykusuzluk yorgunluk sebepleri. uyku uyuyamıyorum belki ondan oluyor. hareketli de benim çocuk gün boyu tepişip duruyor.
haftaya özel e gideyim dr un yolu uzun olsa da ne yapacağını öğrenirim en azından.
semiha şakir e de güveniyorum ama günlük hasta girişi fln yazıyordu hemşire. 500 küsür 1000-1500 küsür günlük giriş. 500 girişte bile 10-20 sevk var. nereye sevk dedim. ambulansla yolluyoruz 112 nereye yönlendirirse dedi. zeytinburnunda Suriyeli doğuma gelen çokmuş ondan hep doluymuş.

bir de devlet sanırım doğuma alma yerine vakti varsa serum fln normale döndürüp eve yolluyormuş. kendi dr um her an bir şey olur riskine atmayalım sezeryan yapalım derse tamam derim. normal doğum da istiyorum ama yani her hafta serumla kı normale döneceğim. nst sonrası serum öncesi bişi yiyim dedim. bırakmayız seni dedi müşahede kaydı açtı. neler görüyorlar kimbilir bi sakinleri hiç telaşe olmuyorum ben ama adam kapıda iki saat eli ayağına dolaşıyor

Kizlar gunaydin bana hic uyku yok az once kizimi okula esimi ise gonderdim kendimde tekrar yattim ama uyuyamiyorum karnimdaki bebisimde hickiriyor durmadan ayrica bugun benim dogum gunum bir yas daha yaslaniyorum huzunluyum
doğumgünün kutlu olsunnnnn eşinle yavrularında nice güzel yaşlar almanı dilerim

ne güzel ya :)
hangi şehirde yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…