2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok güzel haberler canım :)

Artık hepimizin ağrıları korkutur oldu hehe , sağlıkla hayırlı zamanda gelir inşaAllah minnoşlarımız :)

bak bunları ben düşünmemiştim, iyiki hatırlattın canım....

Evet sırayla şehirleri geziyor fırtına canım...
burdan geçti gitti çok şükür.. saat 5 6 suları felaketti..
Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
alırsın kalan bir kaç şey merak etme
Ewett doru diyosun, bide bicok yer indirime giriyo yakalarsam iyi olur. Kac tane alt lazim olur ki, ablamlar alma diyo. 7 tane war simdi uc bes tane alayim diyorumda bakalim

Bebek şekerlerini net.ten sipariş eden arkadaslar, site önerir misiniz

Bebek şekerlerini net.ten sipariş eden arkadaslar, site önerir misiniz
Ben süsleri kendim yaptım malzemeleri netten enginsüs.com aldım.beşiklerin içine lavanta koydum onlar.mevlüt için
diğerlerine şeker filan erken diye eklemedim.

Eklentiler

• 20150327_233827-1.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 162
  • 20150324_203032.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 149
  • 20150325_220620.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 136
  • 20150327_232623-1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 155
Geçen haftada nst odasında normal doğum bekleyen 2 bayan vardı, bu hafta da iki bayan vardı. Hep bi tanesi suni sancı verilsede hissetmiyodu sancıyı. Bazılarına işlemiyo sanırım bu suni sancı. Hiç sancı çekmedim , bilmiyorum ama hep merak ediyorum nasıl bişey . Kısmet olmadı ilk kızımda da, zorunlu sezeryandan dolayı. Bu arada bi ara benden az bi su gelmişti. Hemen gitmedim doktora, doktor dedi hemen gelmelisin öyle durumda.Kan testi yaptılar.Su gelince mikrop kapabilirmişiz. Kanda baktılar bişey çıkmadı. Ama benle aynı hamile olan kuzenim vardı.Aramızda 2 gün vardı sadece.Onun da suyu geldi az , yarım çay bardağı kadar dedi. Hemen gitmiş,mikrop kapmış.Bir kaç gün sonra sezeryanla doğurmak zorunda kaldı. Onunda öncekiler sezeryandı çünkü. Bebeğe oksijen veriyolardı. Sonra oksijeni de kesmişlerdi. Solunumu durmuş bi ara tekrar bağlamışlar.Pazartesi çıkabilirmiş hastaneden. 2090 gr doğdu bu arada.

bugün uzun bi aradan beri hava çok güzel burda, pofuduğunda benim gibi iş yapası tuttu demekki
bu arada hafızzeynepten haber yok acaba son durumu ne?

ilgin icin tesekkurederim cnm :) bizim oglani.ikna ettik gibi gelmedi daha.zorlaniyorum ama dursun biraz,daha 37. haftayi doldursak tmm.dun kntr vardi aciklik ayni 4 cm ama basi assagi.inmis baya her an hersey olabilir bekleyebilirde.yatisa devam yani.bugun 3 tane kadin geldi temizlige bide annem dip kose ne varsa temizlendi.biraz degisik oldu ben bir,tane kadin tutucaktim bu kadinlar 3 kisi cakisiyolarmis ama bir kisilik para aliyolarmis yani 3 kisi daha cabuk bitirip gidiyomus.ucretide 75 tl bana cok ucuz geldi.ama,sukur evimi tertemuz yaptilar :)

75 tl mi çok ama çok ucuz yaa sen onları memnun kaldıysan hiç bırakma bence arkadaşım.Allah kurtarsın artık:)hadi bakalım hayırlısı.

cnm benim annem ve temizlikci ablalar yapti annem.onceden yastik yorganlari havalandirdi.gardrobun icini cekmecelerin icini temizledi.bugunde evde dolap namina ne varsa icleri dokulup silindi( gumusluk,konsol,koridorda ki kocaman portmanto.kutuphane,tv unitesi,havlu deterjan dolabi,mutfak dolaplari)icindeki bircok sey yikandi yerlestirildi.camlar silindi.oturma oda koltugum silindi.petekler ve avizeler silindi.banyo tuvalet duvarlari davdahil yikandi.kapilar silindi.koltuk kirlentleri sokuldu yikandi yastik.icleri havalandirildi.balkonlar yikandi halilar yikanmaya gitti.mutfak dolabindaki hersey yikandi dolaplar silindi yerlestirildi.perde tul fon hepsi yikandi.ayyy yazarken yoruldum valla :)) bu kadar isi ben bir ayda yapamazdim

aaa bursali hemserilerim :) bende bursaliyim ailem bursada brn iki.yildir kutahyadayim.size bahar hastanesinde gonul hanimi tavsiye ederim cok cok iyi bi doktor.bizim nerdeyse butun sulaleyi o dogurttu :) bi bana nasib olmadi.

Kızlar bez alıcam da prima yenidoğan 1 numara mı alayım yoksa direkt 2 numaramı alim bide kaç paket almam gerekiyo

Oy maaşAllah supeer olmuş tatlim gerçekten...
Miss gıbı olmuş evin... Tadını çıkar :)
Oğlan da az daha bekleyip gelir inşaAllah :)

Kozlar malumson haftalar. SSizde de adet sancisi gibi klasik agrisi oluyor mu. Bu arada 20kilo alnisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…