- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.541
Normal deterjandan az koymak gerekiyormuş canım arkasında öyle yazıyormuş. Tecrubeyle öğrenmiş oldum artık bi dahakine daha az koyucam :)geçmiş olsun kuzum ya...
ne olmuş öyle ...
neden yapmış ki bunu...
olsun bazen tecrübe ederek öğrenmek en iyi öğrenme şekliymişNormal deterjandan az koymak gerekiyormuş canım arkasında öyle yazıyormuş. Tecrubeyle öğrenmiş oldum artık bi dahakine daha az koyucam :)
Makineye bişey olacak diye korktum bende ama bişey olmadı şükürolsun bazen tecrübe ederek öğrenmek en iyi öğrenme şekliymiş
olmaz onlara bişeycik merak etme seen :)Makineye bişey olacak diye korktum bende ama bişey olmadı şükür
çok güzel haberler canım :)Bizde bugün kontrolümüzden geldik.
Şükür herşey yolunda.
2.200 olmuşuz, kafa biraz önden gidiyor, koca kafalı kız bu diye sevdi doktorumuz
Nst de sancı vs.çıkmadı, çok korkuyodum 4 gündür ağrılarımdan dolayı, rahatladım...
bak bunları ben düşünmemiştim, iyiki hatırlattın canım....Kizlar biz bebegin bakim urunlerini aldik birde hastane icin tek kullanimlik bardak,tabak, catal aldik yani hazirliklara sondan basladik anlayacaginiz, gecende bebek sekerlerini siparis ettik ayin 20nde teslim alcaz insallah, alisveris fasli bitti cok sukur yerlestirme utuleme isi kaldi, yarinda kontrolumuz var hadi hayirlisi... ☺
Ewett doru diyosun, bide bicok yer indirime giriyo yakalarsam iyi olur. Kac tane alt lazim olur ki, ablamlar alma diyo. 7 tane war simdi uc bes tane alayim diyorumda bakalimEvet sırayla şehirleri geziyor fırtına canım...
burdan geçti gitti çok şükür.. saat 5 6 suları felaketti..
Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
alırsın kalan bir kaç şey merak etme
Ben süsleri kendim yaptım malzemeleri netten enginsüs.com aldım.beşiklerin içine lavanta koydum onlar.mevlüt içinBebek şekerlerini net.ten sipariş eden arkadaslar, site önerir misiniz
Bebek şekerlerini net.ten sipariş eden arkadaslar, site önerir misiniz
bugün uzun bi aradan beri hava çok güzel burda, pofuduğunda benim gibi iş yapası tuttu demekki
bu arada hafızzeynepten haber yok acaba son durumu ne?
75 tl mi çok ama çok ucuz yaa sen onları memnun kaldıysan hiç bırakma bence arkadaşım.Allah kurtarsın artık:)hadi bakalım hayırlısı.ilgin icin tesekkurederim cnm :) bizim oglani.ikna ettik gibi gelmedi daha.zorlaniyorum ama dursun biraz,daha 37. haftayi doldursak tmm.dun kntr vardi aciklik ayni 4 cm ama basi assagi.inmis baya her an hersey olabilir bekleyebilirde.yatisa devam yani.bugun 3 tane kadin geldi temizlige bide annem dip kose ne varsa temizlendi.biraz degisik oldu ben bir,tane kadin tutucaktim bu kadinlar 3 kisi cakisiyolarmis ama bir kisilik para aliyolarmis yani 3 kisi daha cabuk bitirip gidiyomus.ucretide 75 tl bana cok ucuz geldi.ama,sukur evimi tertemuz yaptilar :)
kızlar bu arada ev temizliğine daha başlamadık, izne ayrılınca inşallah başlayacağım. sizden ricam ev temizliğinde neler yaptınız veya yapacaksınız yol gösterir misiniz? halıları yıkatmaya vereceğim, yüklük, dolap içleri ve hurçlar düzelecek, yastık yorganı güneşlendiririm, cam kapı zaten süpür sil onlar yapılacak...sizler vitrin, mutfak dolapları, kütüphane gibi veya tv ünitesi dolapları gibi şeyleri de temizlediniz mi? nereye kadar detaylandırmak gerek onu bilmiyorum
Sağol canım cevap için Zübeyde de Yaşar can iyi doktor adını duydum fakat Zübeyde hastanesinde ablam doğum yaptı kötü anılarımız var Orayı düşünmem asla. Sen hangi hastaneye gidiyorsun ben şimdiye kadar doruk ta devam ettim
Oy maaşAllah supeer olmuş tatlim gerçekten...cnm benim annem ve temizlikci ablalar yapti annem.onceden yastik yorganlari havalandirdi.gardrobun icini cekmecelerin icini temizledi.bugunde evde dolap namina ne varsa icleri dokulup silindi( gumusluk,konsol,koridorda ki kocaman portmanto.kutuphane,tv unitesi,havlu deterjan dolabi,mutfak dolaplari)icindeki bircok sey yikandi yerlestirildi.camlar silindi.oturma oda koltugum silindi.petekler ve avizeler silindi.banyo tuvalet duvarlari davdahil yikandi.kapilar silindi.koltuk kirlentleri sokuldu yikandi yastik.icleri havalandirildi.balkonlar yikandi halilar yikanmaya gitti.mutfak dolabindaki hersey yikandi dolaplar silindi yerlestirildi.perde tul fon hepsi yikandi.ayyy yazarken yoruldum valla :)) bu kadar isi ben bir ayda yapamazdim
Bebisin kilosuna bağlı kuzum... Nasil şu an normal kilolu mu..Kızlar bez alıcam da prima yenidoğan 1 numara mı alayım yoksa direkt 2 numaramı alim bide kaç paket almam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?