2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim naptin gittin mi kontrole bugun sana bakindim

Ya kolay doğum yapan arkadaş meryem ana otunu nasıl kullandın ben anlaysmadım suda mı kaynattın?yoksa normal suya mı bıraktın?yardımcı olursan çok sevinirim.bu arada hayırlı olsun

Selam, bugün kontrol vardı bizimde. 34+6 günlüğüz. 2,500 gr olmuş kızım ve 45 cm. Geçen ay 300 gr almıştım. 2 hafta sonra yani bugün gittiğimde 600 gr almışım. 2 Hafta önce kızım 2 kiloydu. 58 le başladım hamileliğe , şimdi 64 kiloyum. Gelişimi,suyu herşeyi güzel dedi doktor. Nst ye de bağlandık yine, sancı yok.Zaten mecburi sezeryan olucam, ilki de sezeryandı. Daha çantamı hazırlamadım. Kızımın hastane kıyafetlerini de yıkamadım.İnternetten pijama takımı ve gecelik aldım.Pijama takımını çok beğendim. 100 tl den 50 ye düşmüştü.

Kizlar biz bebegin bakim urunlerini aldik birde hastane icin tek kullanimlik bardak,tabak, catal aldik yani hazirliklara sondan basladik anlayacaginiz, gecende bebek sekerlerini siparis ettik ayin 20nde teslim alcaz insallah, alisveris fasli bitti cok sukur yerlestirme utuleme isi kaldi, yarinda kontrolumuz var hadi hayirlisi... ☺

Felaket yagmur ve firtina var burda Allah disarda kalanlara yardim etsinn. Sozde bugun bende bikactane alt alcaktim oglusuma. Cikamicaz bugun kaldi

Güzel haberlerle gel canım benim :)

onları bende çantaya koyacaktım bak unutmadan , çekmecede duruyor ama çantaya koyma vaktidir artık sağ ol hatırlattın :)

Felaket yagmur ve firtina var burda Allah disarda kalanlara yardim etsinn. Sozde bugun bende bikactane alt alcaktim oglusuma. Cikamicaz bugun kaldi
Evet sırayla şehirleri geziyor fırtına canım...
burdan geçti gitti çok şükür.. saat 5 6 suları felaketti..
Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
alırsın kalan bir kaç şey merak etme

Ohh gözün aydın çok güzel haberler bunlar...
kızına maaşAllah :)

son ay daha çabuk kilo alınıyor derlerdi de haklılarmış...
ben kendimde bunu fark ettim :)

Pazardan aldım kabak o an canım istedi.eve geldim yok istek filan iştah konusunda çok sıkıntılıyım ki ben hamilelikten önce neler neler yerdim

bende önceden yemezdim, şimdi çok sevmeye başladım.eşimde çok sevmez sebze, ama kabağı tavukla kıymayla falan karıştırıp, değişik bi şeyler yapıp yedirmeye başladım
çok şükür benim iştah sıkıntım pek olmadı yaa.. günd 3 veya 4 hafif öğün yiyorum.
Ellerine saglik taze yesil fasulye istiyor canim benim de ama burda daha yok

burda da çok pahalı
Tatlım adresini yaz hemen kargo yapayım sana fasulye istanbuldan
nasıl oldun canım, sancıların nasıl, ne zaman gidicen bi daha kontrole...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…