- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.521
Hiç birşey yapmadım.hatta hiç birşey yemedim sadece sabah tuzlu çubuk iki tane.öğleden sonra biraz dondurma.Aksama ne yaptiniz kızlar?
bende kabaklı bi yemek yapıcam, bi de cacık.bi de kızıma yaş pasta yapmayı düşünüyorum...Ay bende mi mantı yapsam. Azcık yemek var ama yeter mi bilmiyorum. Kabak kızartayım diye gelmişti aklıma. Dusuneyim bakayım :)
Pazardan aldım kabak o an canım istedi.eve geldim yok istek filan iştah konusunda çok sıkıntılıyım ki ben hamilelikten önce neler neler yerdimbende kabaklı bi yemek yapıcam, bi de cacık.bi de kızıma yaş pasta yapmayı düşünüyorum...
etli yeşil fasülye, domatesli bulgur pilavı ve cacık var menümüzdeAksama ne yaptiniz kızlar?
Ellerine saglik taze yesil fasulye istiyor canim benim deetli yeşil fasülye, domatesli bulgur pilavı ve cacık var menümüzde
göndereyim canımEllerine saglik taze yesil fasulye istiyor canim benim deama burda daha yok
Tatlım adresini yaz hemen kargo yapayım sana fasulye istanbuldanEllerine saglik taze yesil fasulye istiyor canim benim deama burda daha yok
Canim naptin gittin mi kontrole bugun sana bakindimgün belli olmuş ne gzl. dinlenme verdi mi tekrar sıkıntı olmasın diye. yatarak mı bekleyeceksin?
ben de sancı gelse hop diye doğsa diye hayal kuruyorum ama daha çantam hazır değil
igne batması gb birşeyler oluyor ama o sancı değil sanırım.
göndereyim canımburda da 10 gündür falan var, konserve yapmıştım yazdan onlar bitti 1 ay önce falan.
Sag olun kizlar ama Moskovadayim benTatlım adresini yaz hemen kargo yapayım sana fasulye istanbuldan
Canim ben dalinin sivi deterjanini kullandim ilk kizimda bunda da kullancam cunku kalinti falan olmuyoAy kızlar canim cikti. Matik deterjan olacak bi de. Makina kopurdu de kopurdu oy onunla ugrastim kac saat.... heralde fazla koydum deterjani
No | Annemiz | BDT | Haftası | DT | Bebeğimiz |
1 |
| 05.06.2015 | 30 | 25.03.2015 | Musab Hamza |
2 |
| 12.06.2015 | 34 | 28.04.2015 | ikiz erkek |
3 | B Begummgull | 01.06.2015 | 37 | 05.05.2015 | Erkek |
No | Annemiz | BDT | Haftası | DT | Bebeğimiz |
Güzel haberlerle gel canım benim :)Kizlar biz bebegin bakim urunlerini aldik birde hastane icin tek kullanimlik bardak,tabak, catal aldik yani hazirliklara sondan basladik anlayacaginiz, gecende bebek sekerlerini siparis ettik ayin 20nde teslim alcaz insallah, alisveris fasli bitti cok sukur yerlestirme utuleme isi kaldi, yarinda kontrolumuz var hadi hayirlisi... ☺
Evet sırayla şehirleri geziyor fırtına canım...Felaket yagmur ve firtina var burdaAllah disarda kalanlara yardim etsinn. Sozde bugun bende bikactane alt alcaktim oglusuma. Cikamicaz bugun kaldi
Ohh gözün aydın çok güzel haberler bunlar...Selam, bugün kontrol vardı bizimde. 34+6 günlüğüz. 2,500 gr olmuş kızım ve 45 cm. Geçen ay 300 gr almıştım. 2 hafta sonra yani bugün gittiğimde 600 gr almışım. 2 Hafta önce kızım 2 kiloydu. 58 le başladım hamileliğe , şimdi 64 kiloyum. Gelişimi,suyu herşeyi güzel dedi doktor. Nst ye de bağlandık yine, sancı yok.Zaten mecburi sezeryan olucam, ilki de sezeryandı. Daha çantamı hazırlamadım. Kızımın hastane kıyafetlerini de yıkamadım.İnternetten pijama takımı ve gecelik aldım.Pijama takımını çok beğendim. 100 tl den 50 ye düşmüştü.
geçmiş olsun kuzum ya...Ay kızlar canim cikti. Matik deterjan olacak bi de. Makina kopurdu de kopurdu oy onunla ugrastim kac saat.... heralde fazla koydum deterjani
Pazardan aldım kabak o an canım istedi.eve geldim yok istek filan iştah konusunda çok sıkıntılıyım ki ben hamilelikten önce neler neler yerdim
Ellerine saglik taze yesil fasulye istiyor canim benim deama burda daha yok
nasıl oldun canım, sancıların nasıl, ne zaman gidicen bi daha kontrole...Tatlım adresini yaz hemen kargo yapayım sana fasulye istanbuldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?