2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın herkese artık gece uyuyamaz sabah uyanmaz olduk ay değil hafta değil gün sayıyoruz artık heyecan hadsafada

benimde 7 eylül :) kilosu ne kadar sizin bebişlerin? ben normal istiyorum ama hala dönmedi sezeryan olursa sizin zamanlarda olacak galiba
ilk gebeliğiniz mi. ben salı günü gittim dr ye 34+2 de yani. 2900 gr 49 cm di maşallah. 36 haftayla uyumlu dedi dr m biraz önden gidiyoruz. bi önceki muayene de benimde makat gelişi duruyordu. ama bu sefer dönmüş dedi. dr. ama ben sezaryen olacağım için çok önemi yok. yalnız dr dedi ki geçen gün hastayı tam doğuma almak üzereyken bebek döndü dedi. o nedenle son ana kadar değşebilio pozisyon. takılmamak gerek.rabbim sağlıkla dünyya gelmelerini nasip etsin.

amin inşallah. evet ilk gebeliğim. bende salı günü gittim 2910 gr dı. benimde ileriden gidiyor oğlum. doktor son haftalarda dönmez alanı daralıyor dedi çok moralim bozuldu çünkü gerçekten normal doğumu çok istiyorum.

Bu arada kızlar bişe soracağım 3 boyutlu ultrason için kendi doktoruma 30 haftalıkken gitiştik pozisyonu güzel olmadığı için resim olarak 1 tane yakalayabildik sadece.video olarak yok 3 boyutlu.
Şimdi 33. haftamızdayız başka bi yerde gideceğiz nasipse yarın.geç kalmış sayılmam dimi video için ? siz ne zaman gittiniz ?
Yardımcı olursanız sevinirim HERKESE HAYIRI HUZURLU CUMALAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…